-
Βρηκατε καποιο θεμα με τριγμους παιδες? Οι αμερικανοι κλαιγονται για θορυβους τζαμι, ηλιοροφη, ουρανο, dashboard
Παντως σε ολο το τοπικ, δν βρηκα κατοχουςμε ιδιαιτερα παραπονα.
Imakis, και εγω γιαννενα ειμαι αλλα οχι κατοχος.λολ ελπιζω να δω το κοκκινο
Εχω το sport 13 μήνες και το μοναδικό που ακούω σε λακούβες ή κακοτεχνίες είναι ενας ανεπαίσθητος τριγμός κάπου πίσω απο την κονσόλα - infotainment και αυτό μόνο με κλειστή την μουσική.
-
Πάντως φέτος το καλοκαίρι αισθάνθηκα μοτοσυκλετιστής!
Πέτυχα στο νησί που ήμουν στο δρόμο 2-3 διαφορετικά civic (το ένα με ελληνικές, τα άλλα 2 με ξένες πινακίδες) και χαιρετιόμασταν στο δρόμο
Και ο γιός μου απορούσε γιατί μας 'παίζουν' τα φώτα οι απέναντι
Πάντως με αυτά και εκείνα, την άλλη εβδομάδα πάω για το σέρβις των 60k (ΑΒ2) και μέχρι στιγμής κανένα ουσιαστικό παράπονο με το αυτοκίνητο, πέραν τον πραγμάτων που θα ήθελα διαφορετικά εξαρχής.
-
Ο Παπρας για service καλός είναι γνωρίζει κάποιος?
-
Παιδιά έχω ένα θέμα που με έχει αγχώσει.
Αγόρασα το civic Οκτώβριο 2018 και πριν μια εβδομάδα κατέβηκα Κρήτη. Πριν ξεκινήσω τσέκαρα λάδια όλα οκ έχοντας πάνω 8500 χλμ.
Στις 3 μέρες στην Κρήτη έχοντας κάνει κάπου 600 χλμ μου έβγαλε προχθές ειδοποίηση να πάω για σερβισ έχοντας 28 μέρες αντιστροφή μέτρηση. Στην ίδια μέρα όμως κανοντασ χαλαρά διαδρομή μου έπεσε μέσα σε μια ώρα 1 μέρα και σήμερα το πρωί ανάβοντας το έχει πέσει μπαμ μπαμ στις 19.Εχω άλλες 6 μέρες διακοπές και είχα σκοπό να κάνω καμιά μακρινή εκδρομή εδώ στην Κρήτη. Τσέκαρα λάδια μια χαρά φαίνονται αλλά φοβάμαι να το κυκλοφόρησω έτσι γρήγορα που πέφτουν οι μέρες Τι να κάνω?
Ευχαριστώ.
Βάσει της λογικής της Hertz και λέγοντας πως έχουν το ΟΚ από τη Honda, αντέχει χωρίς αλλαγή 20.000 κμ... Εγώ τα άλλαξα στα 10.000+ και αφού είχε ανάψει η ένδειξη Β (την Α η Hertz την είχε μεταφέρει χρονικά οπότε ήρθε πρώτα η Β). Δεν είχα θέμα
-
Τη βοήθειά σας λίγο παιδιά αν και ίσως λίγο άσχετο με το θέμα. Πρόσφατα η σύζυγος τράκαρε και το αυτοκίνητο δεν συμφέρει να φτιαχτεί. Κοιτάμε διάφορα σε μάντρες και σήμερα σε μία στο Σταυρό είδαμε ένα Honda Civic 1.3 100Hp (αν θυμάμαι καλά) βενζίνη του 2010 (generation με 145.000 κμ και κόστος 9.000 περίπου. Σε κατάσταση ήταν άριστο μέσα και έξω και άρεσε στη σύζυγο. Εγώ φοβάμαι λίγο τα χιλιόμετρα για βενζίνη. Το δίνει με γραπτή εγγύηση 1 χρόνου για τον κινητήρα. ¨Εχει κανείς εμπειρία με αυτη τη γενιά Honda; Να θυμήσω πως εγώ έχω το Sport 1.5.
-
Ωχχχ, τι εννοείς φίλε μου; Το καινούργιο civic βγήκε οφ; Ή κάποιο παλαιότερο;
Ασφάλεια; Μικτή; Αποζημίωση; Για πες γιατί πόνεσα τώρα!
-
Όχι ένα Fiesta του 2010. Κοιτάω μήπως της πάρω Honda Gen 8 που βρίσκω κάποια
-
Τη βοήθειά σας λίγο παιδιά αν και ίσως λίγο άσχετο με το θέμα. Πρόσφατα η σύζυγος τράκαρε και το αυτοκίνητο δεν συμφέρει να φτιαχτεί. Κοιτάμε διάφορα σε μάντρες και σήμερα σε μία στο Σταυρό είδαμε ένα Honda Civic 1.3 100Hp (αν θυμάμαι καλά) βενζίνη του 2010 (generation με 145.000 κμ και κόστος 9.000 περίπου. Σε κατάσταση ήταν άριστο μέσα και έξω και άρεσε στη σύζυγο. Εγώ φοβάμαι λίγο τα χιλιόμετρα για βενζίνη. Το δίνει με γραπτή εγγύηση 1 χρόνου για τον κινητήρα. ¨Εχει κανείς εμπειρία με αυτη τη γενιά Honda; Να θυμήσω πως εγώ έχω το Sport 1.5.
Πολλά δεν είναι τα 9000€?πολύ περίεργος είμαι πόσο θα το είχαν αγοράσει?
-
Ανατριχιάζω και μόνο που διαβάζω το όνομα του εμπόρου...
-
Ανατριχιάζω και μόνο που διαβάζω το όνομα του εμπόρου...
Χαχα.. Κακή εμπειρία να υποθέσω
-
Βρε παιδιά κάποιος να μου προτείνει αξιόπιστο service στην Αττική? Που τα πάτε εσείς??
Για το πρώτο service επειδή ο Σαρακακης που είπε να πάω μετά τις 15 Σεπτεμβρίου πήγα σήμερα στον Παπρα...
Δεν τρελάθηκα.. Δε μου φάνηκε και τόσο σόι... Τώρα ίσως έχω κακομάθει απ την Toyota αλλά...
Εσείς ποιον εμπιστεύεστε εξουσιοδοτημενο?
-
Καλησπερα παιδια!! χτες εβγαλα μια κουτσουλια με ενα μωρομαντηλο. πηγαινοντας το σημερα για πλυσιμο ειδα οτι εχει δημιουργηθει μια μικρη αμυχη! εχει να μου προτεινει καποιος καποιο τροπο να την αφαιρεσω απο το αυτοκινητο?
-
Καλησπερα παιδια!! χτες εβγαλα μια κουτσουλια με ενα μωρομαντηλο. πηγαινοντας το σημερα για πλυσιμο ειδα οτι εχει δημιουργηθει μια μικρη αμυχη! εχει να μου προτεινει καποιος καποιο τροπο να την αφαιρεσω απο το αυτοκινητο?
Αγόρασε από το Jumbo ή από όπου αλλού θέλεις ένα ψεκαστήρι από αυτά που ρίχνουμε νερό στα φυτά (στα φύλλα - όχι ποτιστήρι!). Θα το έχεις πάντα στο αμάξι γεμάτο με νερό και σε ανάλογη περίπτωση θα ψεκάζεις την κουτσουλιά μέχρι να ποτήσει και να μαλακώσει. Όσο περισσότερο νερό τόσο το καλύτερο. Όταν μουσκέψει εντελώς (φαίνεται), μπορείς να την αφαιρέσεις με ένα πανάκι με μικροίνες (όχι χαρτιά, μωρομάντηλα κτλ), πολύ μαλακά χωρίς πίεση.
Το δικό μου ψεκαστήρι έχει και ρυθμιζόμενο στόμιο που μπορείς να το κάνεις να ρίχνει νερό σε δέσμη με πίεση. Σε συνδυασμό με την κεραμική επίστρωση, ρίχνω μόνο νερό έτσι και φεύγουν όλα χωρίς να ακουμπήσω κάν. Ούτε πανιά ούτε τίποτα.
-
Επιστήμη.....
-
Τίποτε το ιδιαίτερο δεν άλλαξε με το facelift,το πίσω μέρος παραμένει άσχημο.
-
Δικέ μου να σε κουφάνω τώρα;
Εμένα δε με πολύ γεμίζει το μπροστά, νιώθω ότι λείπει κάποια συμμετρία, είναι λίγο αδύναμο σχεδιαστικά κτλ.
Αντιθέτως, το πίσω μου φαίνεται έργο τέχνης!! Ότι δεν παίρνει καμία βελτίωση. Ούτε από πινινφαρινα ούτε από γκιουγκιαρο ούτε από κανένα...Χαχαχα
Go figure..
-
καλημερα!!! ηρεμηστε παιδια!! δεν ειμαι τοσο χαζος! η ερωτηση μου ηταν πως θα αφαιρεσω τις αμυχες και οχι την κουτσουλια!!δεν το διατυπωσα σωστα αποτι φαινεται!
-
Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Η ηλιοροφή στο civic ανοίγει μέχρι τέρμα ή σταματάει σε κάποιο σημείο? Εννοώ όταν την ανοίγεις τελείως όχι όταν πχ τη σταματάς επίτηδες
-
Μόλις παρέλαβα χθες και το δικό μου μετά απο 5 μηνες αναμονή....
Ανοίγει μέχρι στα 2/3 περίπου
-
Γνωρίζει κάποιος για hondata τιμές και λεπτομέρειες; Έχει βάλει κάποιος; Με εγγύηση τι γίνεται
;
Νέο Honda Civic 2017