-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Την ειχα βρει κατα τυχη το καλοκαιρι ψάχνοντας πληροφοριες για κατι Γαλλικα οχηματα που ειχαμε στον στρατοΣε VBL ησουν?
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Κάθε φόρουμ έχει μια πολύ εξυπηρετική λειτουργία. Αυτή είναι η εξής: Κάνοντας κλικ πάνω στο nick του καθενός μπορείς να δεις τις προηγούμενες του δημοσιεύσεις. Εκεί φαίνεται που κάνει χιούμορ κάποιος, που ειρωνεύεται συνέχεια, και που υπάρχει υπερβολή έως και εμπάθεια. Αν το δοκιμάσεις σε μερικά προφίλ θα καταλάβεις τι εννοώ. Τα παραπάνω δεν αφορούν κανένα συγκεκριμένο χρήστη, αλλά γενικές μου σκέψεις. Αυτά για να μην παρεξηγηθώ. Όποιος πάντως δεν του αρέσουν τα 'Γαλλικά αναξιόπιστα αυτοκίνητα που βγάζουν συνέχεια βλάβες' (όπως γράφουν μερικοί) δεν ασχολείται με αυτά, ακόμα και σε επίπεδο φόρουμ.Και αυτό το λέει ποιος ακριβός; Ο κανονισμός; Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους. Δεν είναι club μάρκας ούτε ομάδας. Εδώ γράφει όποιος θέλει και ο,τι θέλει και ο ευχαριστημένος και ο δυσαρεστημένος. Είμαστε εδώ για να ανταλάσουμε απόψεις γύρω από την αυτοκίνηση. Σε όποιον δεν αρέσει, σε όποιον δεν αντέχει την κριτική ή ακόμα και τον αυτοσαρκασμό
Ενναλακτικά μπορεί να γράφει μόνο σε εταιρικά φόρουμ οπου υμνείτε η αγαπημένη του μάρκα
Θα μου επιτρέψεις πάντως να σου πώ επειδή βλέπω πως είσαι καινούργιος, και για να μην με πείς κι εμένα εμπαθή, πως μάλλον δεν έψαξες αρκετά τις δημοσιεύσεις του παπά φάνκυ και μάλλον δεν κατάλαβες το χιούμορ με μπόλικη δόση αυτοσαρκασμού. Εμπάθεια, υπερβολές Μου φτιάξες την μέρα πάντως -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
@funkyreverendΗ εμπάθεια και οι υπερβολές δεν είναι καλό πράγμα. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα
Αλαφρώστε βρε λίγο...θέλετε να πεθάνετε νέοι; Δε δικαιούμαστε να κάνουμε πλάκα με τα αυτοκίνητά μας;
@thvarveris
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, όχι για τις μίζες, για το ντίζελ. Ούτε μου πέρασε από το μυαλό, από τανξ (με ξ) δεν κατέχω παρά τη θητεία εντός τεθωρακισμένης ταξιαρχίας. -
Έγινες απόλυτα κατανοητός. Στο λίγο διάστημα που έκατσα παρατήρησα μια στενή ομάδα που σχεδόν μονοπωλεί την συγγραφή (διαφόρων ειδών σχολίων) και μερικοί τυχαίοι που μπαίνουν που και που, παίρνουν τις πληροφορίες που θέλουν και φεύγουν. Εγώ μάλλον ανήκω στους δεύτερους αν και δεν ήθελα να πάρω κάτι συγκεκριμένο. Πάντως όντως, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές.
-
Μπα δεν νομίζω πως έγινα κατανοητός. Είμαι 9 χρόνια σε αυτό το φόρουμ και με κάποιους χρήστες γνωριζόμαστε και προσωπικά και κάνουμε και παρέα εκτός. Μου πήρε καιρό μέχρι να αποκτήσω οικειότητα με τα μέλη αυτού του φόρουμ άσχετα αν δεν ήταν κάτι που το επεδίωξα. Είναι λογικό σε ένα φόρουμ να υπάρχουν κάποιοι που συμμετέχουν παραπάνω και κάποιοι λιγότερο αυτό δεν σημαίνει πως οι άλλοι είναι στην απέξω.
Πάντως πραγματικά αδυνατώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους σε τσάντισε το ποστ του φάνκυ, οχι τπτ άλλο είναι και ιδιοκτήτης ενός Clio II και είναι πόστ βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες με χιουμοριστική διάθεση
Υ.Γ. Πριν λίγο καιρό δλδ κανα χρόνο οι χρήστες-ιδιοκτήτες γαλλικών σε αυτό το φόρουμ χαρακτηριζόταν απο μια έντονη δόση αυτοσαρκασμού που τους ξεχώριζε από τους υπόλοιπους εξ ου και οι ελάχιστοι καβγάδες σε θέματα με γαλλικά αυτοκίνητα. Βλέπω πως αυτό αλλάζει. -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...οχι τπτ άλλο είναι και ιδιοκτήτης ενός Clio II και είναι πόστ βασισμένο σε πραγματικές εμπειρίες με χιουμοριστική διάθεση...και μάλιστα νομίζει, πως κάνει και περισσότερα χιλιόμετρα από μένα ! Να τον εγκαλέσετε στην τάξη παρακαλώ, κύριε μοντ !
-
Κοίτα, δεν τσατίστηκα ακριβώς. Έχει σχέση με τον τρόπο που γράφω, πολλές φορές δίνει άλλη εντύπωση από αυτόν που έχω σαν άνθρωπος. Ίσως είναι πιο έντονος από αυτόν που έχω πραγματικά. btw έχω κάνει διαχειριστής σε 2-3 ελληνικά fora (καμιά σχέση με αυτοκίνηση), ίσως γι' αυτό έχω κεκτημένη ταχύτητα. Συνήθως με ενδιαφέρει η συνέπεια στο τίτλο του thread. Δηλαδή φαντάζομαι ότι σε ένα θέμα για Ρενό, δεν θα θέλει ο άλλος να διαβάζει ένα κατεβατό, για να βρει κάτι που πιθανόν να τον ενδιαφέρει. Πρόσεξε, δεν θέλω να πω ότι ο χαβαλές είναι κακός, ούτε οι χρήστες είναι και χαβαλέδες (οι ίδιοι). Καλύτερα σε θέματα/κατηγορίες γενικού ενδιαφέροντος να το ξεσκίζουμε. Τέλος, καμιά ποδοσφαιροποίηση της Ρενό από εμένα. Σε γενικές γραμμές συμπαθώ τα γαλλικά αυτοκίνητα, για την οδική συμπεριφορά και τη φινέτσα.
-
Μην αγχώνεσαι jlian σ' εμένα πήγαινε το καρφί
edit που φτάσαμε πάντως να βουτιόμαστε για στρατιωτικά οχήματα της εταιρείας.Αν αυτό δεν είναι οπαδισμός τότε τι είναι?(ευτυχώς βασικά που άργησα να το δω γιατί μάλλον θα συμμετείχα κι εγώ ) -
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Κοίτα, δεν τσατίστηκα ακριβώς. Έχει σχέση με τον τρόπο που γράφω, πολλές φορές δίνει άλλη εντύπωση από αυτόν που έχω σαν άνθρωπος. Ίσως είναι πιο έντονος από αυτόν που έχω πραγματικά. btw έχω κάνει διαχειριστής σε 2-3 ελληνικά fora (καμιά σχέση με αυτοκίνηση), ίσως γι' αυτό έχω κεκτημένη ταχύτητα. Συνήθως με ενδιαφέρει η συνέπεια στο τίτλο του thread. Δηλαδή φαντάζομαι ότι σε ένα θέμα για Ρενό, δεν θα θέλει ο άλλος να διαβάζει ένα κατεβατό, για να βρει κάτι που πιθανόν να τον ενδιαφέρει. Πρόσεξε, δεν θέλω να πω ότι ο χαβαλές είναι κακός, ούτε οι χρήστες είναι και χαβαλέδες (οι ίδιοι). Καλύτερα σε θέματα/κατηγορίες γενικού ενδιαφέροντος να το ξεσκίζουμε. Τέλος, καμιά ποδοσφαιροποίηση της Ρενό από εμένα. Σε γενικές γραμμές συμπαθώ τα γαλλικά αυτοκίνητα, για την οδική συμπεριφορά και τη φινέτσα.289 σελίδες...Μέχρι και για τεθωρακισμένα της Renault γράψανε Στην τελική τα Renault και πολλαπλασιατές καίγανε και προβληματικούς αισθητήρες βολάν είχανε
-
VBL ειχανε στο υπ.εθ.α το παρκαραν μεσα απ την πυλη μεσογειων καθε βραδυ και μαλιστα ειχε και φανταρο που το φυλαγε σκοπια
-
Ε... δεν μπορώ να κρατηθώ πλέον .... θα εκδηλωθώ...
**Μάλιστα κύριοι! Σε πολλαπλασιαστές τα τρώμε τα λεφτά μας! Άλλοι τα τρώνε στα γρήγορα αμάξια, άλλοι στις γυναίκες.
Εμείς τα τρώμε σε πολλαπλασιαστές! **Ουφ... τα πα και ξέσκασα
(τώρα... αν με τα Ρενό έχουμε και γρήγορα αμάξια που τα γουστάρουν και οι γυναίκες αυτό είναι παρελκόμενο. Εσείς να πάρετε... ψαροκασέλες).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η εμπάθεια και οι υπερβολές δεν είναι καλό πράγμα. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα
Αλαφρώστε βρε λίγο...θέλετε να πεθάνετε νέοι; Δε δικαιούμαστε να κάνουμε πλάκα με τα αυτοκίνητά μας;
@thvarveris
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι, όχι για τις μίζες, για το ντίζελ. Ούτε μου πέρασε από το μυαλό, από τανξ (με ξ) δεν κατέχω παρά τη θητεία εντός τεθωρακισμένης ταξιαρχίας.Το καιρό που ήμουνα εγώ φαντάρος (πριν από αιώνες όπως είπα) υπήρχαν Αμερικάνικα άρματα που έκαιγαν βενζίνη.
Εγώ δεν είχα υπηρετήσει στα τεθωρακισμένα αλλά τα είχα δει σε άσκηση.
Μάλιστα καίγανε τόσο πολύ βενζίνη που ήταν περισσότερα τα βυτιοφόρα που συνόδευαν τα άρματα, παρά τα ίδια τα άρματα!
Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά νομίζω ό,τι βενζινοκίνητα δε υπάρχουν.Όσο για τις μίζες, άμα θέλεις να έχεις σπίτι στην Ηρώδου Αττικού όπως κάτι συμπατριώτες σου πρώην υπουργοί μόνο έτσι πρέπει να σκέφτεσαι!
-
Η δικιά μου ψαροκασέλα και αρέσει στις γυναίκες, γιατί έχει τραχύ αντρικό ήχο το μοτέρ της, και δεν καίει πολλαπλασιαστές
Vive la Citröen -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Την ειχα βρει κατα τυχη το καλοκαιρι ψάχνοντας πληροφοριες για κατι Γαλλικα οχηματα που ειχαμε στον στρατο
Σε VBL ησουν?
Οχι δεν ειχαμε Vbl , ειχαμε τα ACMAT
Αυτα ειναι πρωγενεστερα ή μεταγενεστερα? Πολυ ζωα...τα VBL ειχαν φινετσα Το 50αρι παντως ειναι στανταρ...
VBL ειχανε στο υπ.εθ.α το παρκαραν μεσα απ την πυλη μεσογειων καθε βραδυ και μαλιστα ειχε και φανταρο που το φυλαγε σκοπια
Και στην Κω μια χαρα ειχαμε....
-
Βρε παιδιά, μην τσακώνεστε! Αυτό το στρατιωτικό χρέπι της Renault , ο rafi το έβαλε για την περίπτωσή μου, επειδή έχω πρόβλημα με τα παρκαρίσματα των γειτόνων στον Πειραιά.
Να' σαι καλά φίλε rafi.
-
Εκανες παραγγελια..? Ποσο σου πηγε τελικη..? Καμια εκπτωση-δωρο..?
Απο ανταλλακτικα δεν ξερω αν θα σε καλυπτουν αμεσα..
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Βρε παιδιά, μην τσακώνεστε! Αυτό το στρατιωτικό χρέπι της Renault , ο rafi το έβαλε για την περίπτωσή μου, επειδή έχω πρόβλημα με τα παρκαρίσματα των γειτόνων στον Πειραιά.Να' σαι καλά φίλε rafi.
Ε όχι και χρέπι
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εκανες παραγγελια..? Ποσο σου πηγε τελικη..? Καμια εκπτωση-δωρο..?Απο ανταλλακτικα δεν ξερω αν θα σε καλυπτουν αμεσα..
Να σου πω, μάλλον φθηνό μου ήρθε τελικά. Με 50000 μηνιαίες άτοκες δόσεις έχω καθαρίσει, αλλά μου έκαναν δώρο τα πατάκια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η δικιά μου ψαροκασέλα και αρέσει στις γυναίκες, γιατί έχει τραχύ αντρικό ήχο το μοτέρ της, και δεν καίει πολλαπλασιαστές
Vive la CitröenΕΕΕΕ 1ον) τα διαλυτικα μπαινουν στο ''e'' και 2ον) η ΔΙΚΙΑ μου ψαροκασέλα γραφει στον κωλο της και ''luxe'' το οποιο προσθετει +1.000 ποντους καιγαμωσυνης!
RENAULT FORUM