-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ΣΟΥΠΕΡ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ! -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
ΣΟΥΠΕΡ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ!Βrazil Rulezzzzz
-
απο Dakar 2011
Δείτε http://player.sbs.com.au/dakar/#/dakar/ ... ge-9-Cars/ απο το 4:10 και μετά!
Sainz-AlAttiyah dogfight!
μιλάμε για εικόνες που δεν θα δεις ούτε σε ράλλυ ούτε σε πίστα. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
απο Dakar 2011
Δείτε http://player.sbs.com.au/dakar/#/dakar/ ... ge-9-Cars/ απο το 4:10 και μετά!
Sainz-AlAttiyah dogfight!
μιλάμε για εικόνες που δεν θα δεις ούτε σε ράλλυ ούτε σε πίστα.Eγω δε βλέπω τίποτα παντως
-
το φτιαξα
-
-
το ωραιο ηταν πριν ξεκινησουν καν οι βροχες ελεγαν εμεις δεν φοβομαστε εχουμε δαμασει τον καιρο
η αλαζονια πληρωνεται ψυχρα κυριοι καλα να παθουν -
Τουλάχιστον ο κάμεραμαν το χάρηκε Ότι πρέπει δοκιμή για τα ηλεκτρικά των αυτοκινήτων. Έχει να πουληθεί μεταχειρισμένο...
-
Αυτο το 'καλα να παθουν' απο μερικους αλανθαστους....
-
ποσο ηλιθιος μπορει να γινει ενας αμερικανος?
-
-
-
Αυτός πρέπει να λοβοτομηθεί επιτόπου το ζώο! Μου ανάψαν τα λαμπάκια που το είδα μια φορά και έριχνα χριστοπαναγίες! Και μιλάμε για εμένα που κάνω αναβάσεις στην Πορταριά, δεν είναι ότι δεν έχω οδηγήσει ποτέ γρήγορα σε δημόσιο δρόμο, αλλά αυτός έχει ξεφύγει εντελώς! Είναι φονιάς από τους λίγους
-
Είναι στον ίδιο δρόμο που είχαμε δεί τρενάκι από τρεις 430 σε άλλο βίντεο;
-
Όχι, αυτό με τις Ferrari είναι στη Μαλαισία και δεν είναι τόσο πολύ ευθεία.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Όχι, αυτό με τις Ferrari είναι στη Μαλαισία και δεν είναι τόσο πολύ ευθεία.Για ριχτό Νικολάκι να το΄χουμε πρόχειρο!
-
-
Τι μας έκανες τώρα ρε συνάδελφε! Ακούτε τα κλικ κλικ από τη χτένα; Μια από τις ελάχιστες manual Ferrari που έχω δει! Respect στον τυπά που κάνει και ωραία κατεβάσματα μύτη τακούνι
-
Γιώργο F1 το κιβώτιο. Τα κλίκ που λες ακούγονται συνέχεια και σε άλλα σημεία του βίντεο αλλά κι αν δεις κι αυτό το βίντεο, προφανώς είναι ο ίδιος, έχει F1.
Youtube Video -
Ξενέρωσα Και τον είχα και για χερά (on second thought σιγά μην ήταν γνώστης με cabrio 430... )
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)