-
Γεια σας χρονια πολλα και καλη χρονια.
Ειπα να αλλαξω τα μπουζι ο τυπος που μου εδωσε τα καινουργια μαλλον θα μου εδωσε λαθος η ειναι σωστα;
τα παλια ειναι champion RN9YCC εκεινος μου εδωσε champion N9YC ειναι ιδια αλλα θα παθει τιποτα το αμαξι; να ζητησω αλλαγη;
-
Ειπα να αλλαξω τα μπουζι ο τυπος που μου εδωσε τα καινουργια μαλλον θα μου εδωσε λαθος η ειναι σωστα;
τα παλια ειναι champion RN9YCC εκεινος μου εδωσε champion N9YC ειναι ιδια αλλα θα παθει τιποτα το αμαξι; να ζητησω αλλαγη;
-
-
Ναι
-
Απ ότι βλέπω στους καταλόγους μου η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι οτι αυτό που σου έδωσε δέν έχει αντιπαρασιτική αντίσταση. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά (σπείρωμα, διάκενο, θερμοκρασία κτλ,) είναι τα ίδια.
Αν το αμάξι είναι παλιό χωρίς ηλεκτρονικά τότε μπορείς άφοβα να τα βάλεις και το μόνο πρόβλημα που θα έχεις είναι πιθανόν κάποια παράσιτα στο ραδιόφωνο. Σε σύγχρονο αυτοκίνητο δέν προτείνονται γιατί μπορεί να δημιουργήσουν παρεμβολές στο σύστημα διαχείρησης του κινητήρα.
-
το αμαξι ειναι ενα zastava florida http://www.zastavanacionale.com/Default ... id=florida
εκτος απο την καθημερινη χρηση στην δουλεια Σαββατοκυριακο θα κανω μεγαλο ταξιδι μην με αφησει στον δρομο.
-
Σύμφωνα με τον κατάλογο αν το μοντέλο είναι κατασκευασμένο πρίν το 89 μπορείς να βάλεις αυτά που σου έδωσε. Αν είναι μοντέλο 89 και μετά θέλεις μπουζί με αντίσταση.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απ ότι βλέπω στους καταλόγους μου η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι οτι αυτό που σου έδωσε δέν έχει αντιπαρασιτική αντίσταση. Όλα τα άλλα χαρακτηριστικά (σπείρωμα, διάκενο, θερμοκρασία κτλ,) είναι τα ίδια.Το αλλαξα με της NGK αν εχεις καταλογο και δεν σου ειναι κοπος μου λες αν ειναι το αντιστοιχω του champion οπως μου ειπε εκεινος.
-
NGK BP6ES είναι αντίστοιχο με το Champion N9YC και BPR6ES αντίστοιχο με το RN9YCC. Λογικά τώρα σου έδωσε BPR6ES?
-
dog80 Σε ευχαριστω πολυ για των χρονο σου να σε καλα. Ναι αυτο ειναι
-
Τι είναι προτιμότερο, αλλαγή των μπουζί κάθε 10-15k χλμ ή ρύθμιση στο διάκενο; Σημείωση, τα μπουζί μου είναι ιδιαίτερα φτηνά, 10 ευρώ η τετράδα, της eyquem.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι είναι προτιμότερο, αλλαγή των μπουζί κάθε 10-15k χλμ ή ρύθμιση στο διάκενο; Σημείωση, τα μπουζί μου είναι ιδιαίτερα φτηνά, 10 ευρώ η τετράδα, της eyquem.Για 10 ευρά η τετράδα, ούτε φυλακισμένος δεν θα καθόταν να πειράζει τις ακίδες
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Τι είναι προτιμότερο, αλλαγή των μπουζί κάθε 10-15k χλμ ή ρύθμιση στο διάκενο; Σημείωση, τα μπουζί μου είναι ιδιαίτερα φτηνά, 10 ευρώ η τετράδα, της eyquem.
Για 10 ευρά η τετράδα, ούτε φυλακισμένος δεν θα καθόταν να πειράζει τις ακίδες
Μέχρι τώρα έτσι κάνω, μιας και τα αλλάζω μόνος μου δεν έχω διάθεση να μπλέκω με φίλλερ κλπ. Άρα συνεχίζω ως έχει.
-
Το σχολιο του Δρ. μαχαιρια στην καρδια στους κατοχους alfa romeo twin spark. Ενας φιλος μου λεγε για κατι 170αρια η 8αδα..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για 10 ευρά η τετράδα, ούτε φυλακισμένος δεν θα καθόταν να πειράζει τις ακίδες
Μέχρι τώρα έτσι κάνω, μιας και τα αλλάζω μόνος μου δεν έχω διάθεση να μπλέκω με φίλλερ κλπ. Άρα συνεχίζω ως έχει.
Παρήγγειλε φθηνά ιριδίου που δεν χρειάζονται συχνές αλλαγές.
-
Αξίζει κάτι τέτοιο; Πόσο κρατάνε τα ιριδίου;
-
Δεν ξέρω πόσο κρατάνε, τα αλλάζω κάθε 40.000 χλμ. (αγοράζω φθηνά NGK ένα νούμερο πιο ζεστά από τα κανονικά μπουζί).
-
Όταν λες φθηνά, σε πόσα σουβλάκια μεταφράζεται αυτό;
-
20
ακρίβυναν
Μπουζι