-
Ενας καλος οδηγος δεν ειναι απαραιτητα και καλος συνοδηγος.
Εγω παντως σιγουρα δεν ειμαι καλος συνοδηγος,μαλλον εκνευριζω ευκολα τους δικους μου
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενας καλος οδηγος δεν ειναι απαραιτητα και καλος συνοδηγος.Σιγουρα αλλα εχει αντιληψη και εμπειρια.
-
Εμένα με πιάνει το σύνδρομο του συνοδηγού σχεδόν κάθε φορά.
Φοβάμαι πολύ όταν ο άλλος οδηγεί γρήγορα (εθνικές, λεοφόροι κλπ.) και έχω την εντύπωση ότι τα κάνει όλα λάθος (και φυσικά όχι όπως εγώ που τα κάνω όλα σωστά). -
Φιλε μου αυτο ακριβως νομιζα και γω μεχρι που αρχισα να οδηγω και καταλαβα οτι μπορει ο οδηγος ειναι σχεδον στην ιδια θεση με το συνοδηγο αλλα ο οδηγος βλεπει και καταλαβαινει πολυ περισσοτερα και το βασικοτερο εχει στο μυαλο του το πλανο που θα ακολουθησει κατι που οι αλλοι επιβατες δεν εχουν.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Πήρα τηλέφωνο τους γονείς και τους είπα ψέματα ότι ήδη είχα πάρει το αυτοκίνητο, είδα ότι το πήραν ψύχραιμα (απλά με ρώτησαν αν τράκαρα ) οπότε πλέον είχα και την άδειά τους.Πραγματικά σατανικό κουμπάρε... Αλλά αν η αντίδραση ήταν άσχημη, τί θα έκανες? Άσε με να μαντέψω... θα το έπαιρνες έτσι κι αλλιώς κι απλά θα πρόσεχες περισσότερο?
Περιττό να σας πω ότι τα επόμενα χρόνια έγινα ο πιο πρόθυμος της παρέας στο να συνοδεύω νέους και νέες οδηγούς στις πρώτες τους βόλτες και κατά γενική ομολογία είμαι ιδανικός για τη δουλειά, με εμπιστεύονται πλέον και στα αδέλφια τους.
Αν είναι δυνατόν
Εγώ πάντως όταν είμαι συνοδηγός, επειδή δεν γίνεται να κάνει switch off το σύστημα, πετάω παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν με φανάρια (όταν βλέπω ότι δεν υπάρχει σκοπός για φρένο) ή με αυτοκίνητα που απειλούν τριγύρω και ίσως να μην έχουν γίνει αντιληπτά. Το βασικό είναι να λες πάντα τί ακριβώς πρέπει να προσέξει ο οδηγός στον κίνδυνο και όχι ένα ξερό 'πρόσεχε', που είναι ό,τι πιό σπαστικό και επικίνδυνο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενας καλος οδηγος δεν ειναι απαραιτητα και καλος συνοδηγος.Δεν ξέρω αν θεωρούμαι καλός οδηγός, πάντως συνοδηγός είμαι σίγουρα ο χειρότερος που κυκλοφορεί
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ενας καλος οδηγος δεν ειναι απαραιτητα και καλος συνοδηγος.
Δεν ξέρω αν θεωρούμαι καλός οδηγός, πάντως συνοδηγός είμαι σίγουρα ο χειρότερος που κυκλοφορεί
Στην ουρα παρακαλω κυριε
-
Καλησπερα σας και παλι. Εχω μια απορια σχετικα με το επασφαλιστρο νεου οδηγου. Οριζεται αν δεν κανω λαθος ως ενα επιπλεον ποσοστο στο υπαρχον ασφαλιστηριο. Το ποσοστο αυτο ποσο ειναι γιατι εβγαλα σημερα το ακινουριο ασφαλιστηριο και επαθα εγγεφαλικο με την τιμη.
-
Ο χρήστης DUKE69 έγραψε:
Καλησπερα σας και παλι. Εχω μια απορια σχετικα με το επασφαλιστρο νεου οδηγου. Οριζεται αν δεν κανω λαθος ως ενα επιπλεον ποσοστο στο υπαρχον ασφαλιστηριο. Το ποσοστο αυτο ποσο ειναι γιατι εβγαλα σημερα το ακινουριο ασφαλιστηριο και επαθα εγγεφαλικο με την τιμη.Θα μειωθει σταδιακα αν δεν απατωμαι.
-
Οτι θα μειωθει το ξερω αλλα τον πρωτο χρονο ποσο ειναι το ποσοστο αν ξερει καποιος θα με ενδιεφερε.
-
-
Το φανταζομουν. Και εγω γιατι πληρωσα πανω απο 50% επιπλεον σε σχεση με το προγηουμενο; Σημειωτεον απλη ασφαλεια χωρις κλοπη-φωτια.
-
Ασε φιλε, για απλη ασφαλεια στο αγροτικο μας ηταν 90% πανω!!
οποτε παιρνω μονο το μικρο
edit 65% ειναι τελικα
-
Και γιατι γνωστοι-φιλοι που κουβεντιασα μαζι τους ισχυριζονται οτι ειναι 20-30 ευρω;
Προβληματισμοι νεου οδηγου.