-
τί να πώ ρε παιδιά τότε ίσως έτυχε να ζώ ακριβώς στα 'σύνορα' διότι 3 χρόνια εδώ δεν μου έχει τύχει το παραμικρό και όταν λέμε το παραμικρό τί-πο-τα.
ΥΓ:Ντάξ εκτός απο μια τρελή που βαρούσε κουδούνια 3 το βράδ και έλεγε ότι ψάχνει κάποιον και ότι έχει κάνει κακό και έχει σκοτώσει κάποιον και έχει μετανοιώσει αλλά ντάξει την ήξερε κοσμος στην γειτονιά μέχρι και οι περιπτεράδες την ξέρανε...
ΥΓ2:Ντάξει και εκτός απο ένα βράδυ πρίν απο 1.5-2 χρόνια που βάλανε γκαζάκια (ακόμα δεν κατάλαβα που στόχευαν) και πήρε φωτιά ένα αμάξι..
-
Σε κάνα 2 ΥΓ θα μας πεις και για την ομαδική δολοφονία που είδες προχθές, αλλά το ξέρετε όλοι ποιος είχε το 'πράμα'.
Υ.Γ. Κρυστάλλη rules!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε κάνα 2 ΥΓ θα μας πεις και για την ομαδική δολοφονία που είδες προχθές, αλλά το ξέρετε όλοι ποιος είχε το 'πράμα'.Υ.Γ. Κρυστάλλη rules!
-
+1 για τους αισθητηρες...μπαινουν σε οποιοδηποτε αυτοκινητο, ειναι πολυ οικονομικοι (60-100 ευρω εισαι κομπλε) και δε χρειαζεται να μπαινοβγαινεις 3 και λιγο ουτε να περιμενεις να ακουσεις το ζντουπ..!
βεβαια εγω ξεχασα να παρκαρω χωρις αυτους, αλλα δε μαμιεται...! -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
http://2.bp.blogspot.com/_fFzz5-beCGw/TKeVqqdWX3I/AAAAAAAAJUA/y0gteQcWf6E/s1600/chemtrail.jpg
Κύριε μοδεράτορ αυτό εννοούσα απλά ήθελα να είμαι λίγο ειρωνικός και δεν με καταλάβατε .
-
Fastmanako
Σου εύχομαι κατ'αρχάς καλή υπομονή καθώς έχεις αυτοκίνητο στο κέντρο.
Λοιπόν όπως ανέφερες πριν μένεις στην Κρυστάλλη. Η κάρτα μόνιμου κατοίκου που επιθυμείς να αποκτήσεις ξεκινά δυστυχώς από την Ίωνος Δραγούμη και ανατολικά. Αν δεν είσαι λοιπόν κάτοικος αυτής της περιοχής δεν μπορείς να την αποκτήσεις. Αλλά και να ήσουν οι προθεσμίες έχουν ήδη λήξει (μέσα Οκτωβρίου-μέσα Νοεμβρίου ήταν η υποβολή των δικαιολογητικών).
Επίσης χρειάζεσαι αισθητήρες παρκαρίσματος οπωσδήποτε ενώ αν δεν είναι αναγκαίο δεν κουνάς το αυτοκίνητο.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και μεγάλη τύχη για να διατηρήσεις το αυτοκίνητο ανέπαφο στο κέντρο. Και ποτέ δεν ξέρεις από που θα πάθεις την ζημιά (βλέπε εμένα που έφαγα μισό μπαλκόνι στο καπό )
Ότι άλλο θες ρώτα...
-
Κανένα νεότερο για τα σκουπίδια έχουμε? Μια φορά πέρασαν και άδειασαν την περιοχή, εδώ και πόσο καιρό και γέμισαν ξανά στο 5λεπτο. Αρχισαν τα σκουπίδια να διπλοπαρκάρουν και στο πίσω μπαλκόνι έχω ήδη 4 σακούλες.
Αυριο με το Micra διαδρομή για Καλαμαριά θα κάνω!
Ευτυχώς υπάρχει αυτή η θεική γειτονιά της πόλης που παρέχει τακτική αποκομιδή απορριμμάτων!!! -
Fastmanako
Σου εύχομαι κατ'αρχάς καλή υπομονή καθώς έχεις αυτοκίνητο στο κέντρο.
Λοιπόν όπως ανέφερες πριν μένεις στην Κρυστάλλη. Η κάρτα μόνιμου κατοίκου που επιθυμείς να αποκτήσεις ξεκινά δυστυχώς από την Ίωνος Δραγούμη και ανατολικά. Αν δεν είσαι λοιπόν κάτοικος αυτής της περιοχής δεν μπορείς να την αποκτήσεις. Αλλά και να ήσουν οι προθεσμίες έχουν ήδη λήξει (μέσα Οκτωβρίου-μέσα Νοεμβρίου ήταν η υποβολή των δικαιολογητικών).
Επίσης χρειάζεσαι αισθητήρες παρκαρίσματος οπωσδήποτε ενώ αν δεν είναι αναγκαίο δεν κουνάς το αυτοκίνητο.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και μεγάλη τύχη για να διατηρήσεις το αυτοκίνητο ανέπαφο στο κέντρο. Και ποτέ δεν ξέρεις από που θα πάθεις την ζημιά (βλέπε εμένα που έφαγα μισό μπαλκόνι στο καπό )
Ότι άλλο θες ρώτα...
Σε ευχαριστώ πολύ .Όχι ρε πστη είμαι περίπου 40 μέτρα απο την ίωνος.......
Όσον αφορά τους αισθητήρες έχετε να προτείνετε κανα μαγαζί εδώ θεσσ να πάω να ρωτήσω και τιμή κλπ;Όσο για το κούνημα το χω πάρει απόφαση ότι θα το χω μόνο για κανα ταξιδάκι αλλιώς για βόλτα μόνο μετά τις 2 το βράδυ για να με χαλαρός και ήρεμος. -
-
Έχει κάποιος συμπολίτης και όχι μόνο autoτρίτη Οκτωβρίου του 2009 ή εκεί γύρω.
Αναζητώ τιμή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και συγκεκριμένα corolla 1.4 μοντέλο 2004.
Ευχαριστώ. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:Έχει κάποιος συμπολίτης και όχι μόνο autoτρίτη Οκτωβρίου του 2009 ή εκεί γύρω.
Αναζητώ τιμή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και συγκεκριμένα corolla 1.4 μοντέλο 2004.
Ευχαριστώ.AutoΤρίτη, τεύχος 27/10/09, αν σου κάνει.
Δεν καταλαβα όμως τι ψάχνεις.Στους πίνακες μτχ εκείνου του τευχους για Corolla 1,4 2004 γραφει (αγορά-πώληση) 6600-7300.
-
Μόλις σου έστειλα pm
-
Είχε δοκιμή του Octavia Scout που με ενδιέφερε τότε αλλά πλέον ... το τεύχος χαρίζεται!
-
Το 4tf έχει λύση για τα πάντα
-
Ο χρήστης Black-eyed έγραψε:
(βλέπε εμένα που έφαγα μισό μπαλκόνι στο καπό )Κιλκισίου με Περδίκα;;;
40.621647,22.957925; -
Ζαρντινιέρα ήταν
-
Πόσο έξυπνος ήταν αυτός που κρέμασε από το μπαλκόνι του αυτή τη τεράστια ζαρντινιέρα;
-
Μήπως είναι η γνωστή ζαρντινιέρα που παίρνει πρωτοβουλίες από μόνη της; Έχει δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν με έναν Κύπριο φοιτητή...
-
Και μόνο στην ιδέα, ότι μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, λυπάμαι τον ιδιοκτήτη της ζαρντινιέρας.... Θα του έπαιρνα και τα σώβρακα. Μπας και βάλει μυαλό και αυτό και κανένας μλκς παραπάνω.....
Σεφτείται αντί για καπό αυτοκινήτου, να είχαμε κανά ανθρώπινο κεφάλι..... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και μόνο στην ιδέα, ότι μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, λυπάμαι τον ιδιοκτήτη της ζαρντινιέρας.... Θα του έπαιρνα και τα σώβρακα. Μπας και βάλει μυαλό και αυτό και κανένας μλκς παραπάνω.....
Σεφτείται αντί για καπό αυτοκινήτου, να είχαμε κανά ανθρώπινο κεφάλι.....Παντως και το ροβερ ειναι παρανομα παρκαρισμενο.
Ευτυχως βεβαια γιατι εκει θα μπορουσε να ειναι ενας πεζος
Posts προς Θεσσαλονικείς