-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση.
Στο iPhοne πως κάνουν updates οι εφαρμογές; Υπάρχει επιλογή στην κάθε εφαρμογή για να ψάχνει τα πιθανά ups ή όταν συνδέεται το τηλέφωνο στο iTunes υπάρχουν ειδοποιήσεις; Ή όταν συδέεσται στο apple store γίνεται κάτι αντίστοιχο;
Επίσης στα τηλέφωνα που είναι jailbroken γίνεται με τον ίδιο τρόπο;Το appstore (και όχι apple store) σε ενημερώνει όποτε υπάρχει update. Εξαιρετικά απλή διαδικασία. Το jailbreak δεν παίζει κάποιο ρόλο.
Δηλαδή και για τις εφαρμογές που έχει κάποιος περάσει από το Cydia, παίρνει ups από το appstore;
Για τις εφαρμογές του appstore, update στο appstore.
Για τις εφαρμογές (ή ό,τι άλλο του cydia), update στο cydia. -
Τα πράγματα μπλέκουν λίγο με τις εφαρμογές από το installous...
-
εκει σου λεει οτι πρεπει να κανεις update αλλα δεν μπορεις να το κανεις....
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://www.gadgetvenue.com/word-lens-augmented-reality-translation-app-launches-12172047/
WOW.
Αν το εχει καποιος ... αγορασμενο, pm por favorΕίναι free και έχει in-app purchase. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο να βρεθεί.
το βρηκα σημερα.
Πως ακριβως εγκαθιστουμε μη ipa εφαρμογες ; (zip) -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://www.gadgetvenue.com/word-lens-augmented-reality-translation-app-launches-12172047/
WOW.
Αν το εχει καποιος ... αγορασμενο, pm por favorΕίναι free και έχει in-app purchase. Αυτό το κάνει πιο δύσκολο να βρεθεί.
το βρηκα σημερα.
Πως ακριβως εγκαθιστουμε μη ipa εφαρμογες ; (zip)Τι έχει μέσα το zip;
-
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
http://tinypic.com/r/ta4mbr/7drag n drop το .app στο itunes.
-
καλη εφαρμογη
-
Αγορασα to Navigon τελικα.60 ευρω για ολη την Ευρωπη.Σε γενικες γραμμες φαινεται προσεγμενο.Με προβληματιζει μονο που οταν αναζητω καποια συγκεκριμενη οδο σε μια περιοχη,μου βγαζει ολες τις οδους με το ιδιο ονομα αλλα δε γραφει σε ποια περιοχη ειναι .Γραφει μονο τον ταχυδρομικο κωδικα!!Κανω κατι λαθος εγω?
-
Στην αναζήτηση πρώτα δίνεις πόλη/περιοχή, μετά δρόμο και μετά αριθμό ή διασταύρωση.
Που κολλάς; Δώσε ένα παράδειγμα. -
Αμα επιλεξω πολη Αθηνα και ψαξω την οδο Σωκρατους πχ,μου βγαζει 4-5 αποτελεσματα με διαφορετικους ταχ. κωδικες.Χωρις να λεει περιοχη.Αυτο εννοω.
-
έχει βγει update γι'αυτό που λες αλλά δε το χω ψάξει ούτε το χω περάσει
-
Αφού τώρα το κατέβασε, λογικά δεν θα ήταν ενσωματομένο το update ;
-
Ναι αυτο σκεφτομαι και εγω.Ειναι η εκδοση 1,7
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Αμα επιλεξω πολη Αθηνα και ψαξω την οδο Σωκρατους πχ,μου βγαζει 4-5 αποτελεσματα με διαφορετικους ταχ. κωδικες.Χωρις να λεει περιοχη.Αυτο εννοω.Δίκιο έχεις, δε μου είχε ξανατύχει.
Αν σου είναι εύκολο βάλε διασταύρωση εκεί που ζητάει αριθμό. -
Απορια νο 1
Πως γινετε στο imac να δεις το σαφαρι σ ολη την οθονη;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απορια νο 1Πως γινετε στο imac να δεις το σαφαρι σ ολη την οθονη;
-
Πωπω πολυ μπερδεμα η υποθεση με τα mac..θα πρεπει να καταναλωσω αρκετο χρονο για να δω τι παιζει μου φαινεται..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Πωπω πολυ μπερδεμα η υποθεση με τα mac..θα πρεπει να καταναλωσω αρκετο χρονο για να δω τι παιζει μου φαινεται..θες καμία εβδομάδα ασχολίας... και μετά δεν ξαναγυρνάς στα παράθυρα ...
-
μακαρι!
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...