-
http://www.moller.com/skycar/m400/
Το skycar προτείνει αντί αυτοκινήτου η εταιρεία Moller International ,
*
'Let's compare the M400 Skycar with what's available now, the automobile. Take the most technologically advanced automobile, the Ferrari, Porsche, Maserati, Lamborgini, or the more affordable Acura, Accord, or the like. It seems like all of the manufacturers of these cars are touting the new and greatly improved 'aerodynamics' of their cars. Those in the aerospace industry have been dealing with aerodynamics from the start. In the auto industry they boast of aerodynamics, performance tuned wide track suspensions, electronic ignition and fuel injection systems, computer controllers, and the list goes on. What good does all this 'advanced engineering' do for you when the speed limit is around 60 MPH and you are stuck on crowded freeways anyway?' *Τι λέτε θα είναι το μέλλον ή άλλη μία αποτυχημένη ευφεύρεση!
-
*
'Let's compare the M400 Skycar with what's available now, the automobile. Take the most technologically advanced automobile, the Ferrari, Porsche, Maserati, Lamborgini, or the more affordable Acura, Accord, or the like. It seems like all of the manufacturers of these cars are touting the new and greatly improved 'aerodynamics' of their cars. Those in the aerospace industry have been dealing with aerodynamics from the start. In the auto industry they boast of aerodynamics, performance tuned wide track suspensions, electronic ignition and fuel injection systems, computer controllers, and the list goes on. What good does all this 'advanced engineering' do for you when the speed limit is around 60 MPH and you are stuck on crowded freeways anyway?' *Τι λέτε θα είναι το μέλλον ή άλλη μία αποτυχημένη ευφεύρεση!
-
*
-
Το πρόβλημα στο συγκεκριμένο δεν είναι το αεροσκάφος αυτό καθεαυτό αλλα η ένταξη του στην εναέρια κυκλοφορία σε περίπτωση που διαδοθεί.
Εγώ πιστευω πως υπάρχει μέλλον σε αυτές τις προσπάθειες αλλα τα βήματα που πρέπει να γίνουν θα πρέπει να είναι προσεκτικά γιατι ενα ιπτάμενο μέσο στα χέρια ενός αδαή ή κακοπροαίρετου είναι πολύ επικύνδηνο.
Η συγκεκριμένη εταιρία πάντως δεν είναι φούσκα, ο ιδιοκτήτης της είναι ο εφευρέτης των εξατμίσεων supertrapp και παράγει πολύ καλούς κινητήρες βάνκελ για διάφορες χρήσεις.
-
Δεν ξέρω αν θα πετύχει για αυτοκίνητο, αλλά για υποβρύχιο καλό είναι! Δεν συμφωνείτε;
-
Η χαρά των καμικάζι της Αλ κάιντα
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Η χαρά των καμικάζι της Αλ κάινταΛές να είναι αυτός ο λόγος αποτυχίας του project ???
-
Καλέ μου άνθρωπε, ξέρεις από skycar ????
-
Εγώ πιστεύω οτι είναι αδύνατον τουλάχιστον για πολλά χρόνια να κυκλοφορήσει τέτοιο όχημα.Εδώ σκοτωνόμαστε στο έδαφος φαντάζεστε τι θα γίνεται εκεί πάνω??
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Εγώ πιστεύω οτι είναι αδύνατον τουλάχιστον για πολλά χρόνια να κυκλοφορήσει τέτοιο όχημα.Εδώ σκοτωνόμαστε στο έδαφος φαντάζεστε τι θα γίνεται εκεί πάνω??Εγω πιστευω οτι αυτο λυνεται σχετικα ευκολα, απλα οταν θες να 'πεταξεις' θα δινεις προορισμο και θα σε πηγαινει ο αυτοματος πιλοτος χωρις καν να σε αφηνει να παρεμβεις εκτος απο περιπτωση βλάβης.
Το θεμα ειναι που θα προσγειωνονται
-
Πολλά τα πρακτικά προβλήματα. Λεωφορεία; Οι στάσεις θα είναι κ αυτές στον αέρα; Φαντάσου να κάνεις σινιάλο στο ταξί... Χεχε... Σοβαρά τώρα, όποιος γνωρίζει πως ορίζονται οι πορείες των αεροπλάνων κ πώς γίνεται η ταξινόμιση του εναέριου χώρου, θα δει πολλές δυσκολίες σ' αυτό το εγχείρημα. Πάντως θα είχε πλάκα... Back to the future;;;
-
Εδώ πέφτουν Chinook και δεν τα παίρνουμε είδηση φαντάσου τι έχει να γίνει με το skycar.
-
Επίσης πολύ θόρυβος... φαντάσου 1000 τέτοια να πετάν δίπλα απο σπίτια.... της που@@@@ς θα γίνετε...
-
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Επίσης πολύ θόρυβος... φαντάσου 1000 τέτοια να πετάν δίπλα απο σπίτια.... της που@@@@ς θα γίνετε...Ολες τις ταρατσες που θα πρεπει να γινουν παρκινγκ που τις βαζεις ;
-
Εγώ θα πάρω ένα μικρό, να χωράει να παρκάρει κάτω από τον ηλιακό να έχει σκιά!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Εγώ θα πάρω ένα μικρό, να χωράει να παρκάρει κάτω από τον ηλιακό να έχει σκιά!!και να βγει καμία θείτσα ν'απλώσει ρούχα και να το κρύψει
-
Μην το πέρνετε τόσο στην πλάκα, μπορεί το θέμα να προσφέρεται για αστεία αλλα η προσπάθεια είναι εξαιρετικά σοβαρή
Καλέ μου άνθρωπε ξέρεις από αεροπλάαααανα!!!