-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Προσωπικά θα ξαναέπαιρνα μια χαμηλωμένη 156 Σπορτβάγκον 2400 τουρμποντήζελ μεταχειρισμένη, σε όσο δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται (με 15.000 παίρνεις άριστη!! )Nα σου πω, ετσι πριν παμε για υπνο, εχεις κανενα url με τιμες μεταχειρισμενων στο εξωτερικο?
Ετσι για να κοιμηθουμε ονειρευομενοι.... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Προσωπικά θα ξαναέπαιρνα μια χαμηλωμένη 156 Σπορτβάγκον 2400 τουρμποντήζελ μεταχειρισμένη, σε όσο δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται (με 15.000 παίρνεις άριστη!! )
Nα σου πω, ετσι πριν παμε για υπνο, εχεις κανενα url με τιμες μεταχειρισμενων στο εξωτερικο?
Ετσι για να κοιμηθουμε ονειρευομενοι....Tωρα αν θα κοιμηθεις δεν ξερω αλλα :http://www.mobile.de/
-
Eισαι τρελος????
Ανοιγω και εγω ο φουκαρας και βλεπω πρωτη μουρη:
A6 Avant 2.7 T quattro
EUR 24.950αντε να κοιμηθεις τωρα!!!
-
Εχεις δικιο επρεπε να βαλω 'ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ'
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προσωπικά θα ξαναέπαιρνα μια χαμηλωμένη 156 Σπορτβάγκον 2400 τουρμποντήζελ μεταχειρισμένη, σε όσο δυνατόν καλύτερη κατάσταση γίνεται (με 15.000 παίρνεις άριστη!! )
Nα σου πω, ετσι πριν παμε για υπνο, εχεις κανενα url με τιμες μεταχειρισμενων στο εξωτερικο?
Ετσι για να κοιμηθουμε ονειρευομενοι....Tωρα αν θα κοιμηθεις δεν ξερω αλλα :http://www.mobile.de/
Πολύ σωστά!
http://www.mobile.de και συγκεκριμένα για Σπορτβάγκον με την τιμή και τα χαρακτηριστικά που λέμε
Επίσης το δίκτυο μεταχειρισμένων του Γκρουπ ΦΙΑΤ στη Γερμανία:
http://de.autoexpert.de/
Από το συγκεκριμένο αγόρασα και τη δική μου! -
Μήπως στο forum κυριαρχούν οι οικογενειάρχες; Για πολλά στέισον διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα. Αλλά δε θα νοικοκυρευτώ και γω; Για πόσο ακόμα ΜΧ5;
-
Μιας και φαγαμε την πικρα, ας βαλω ενα τελευταιο....
BMW M3 Cabrio
Data:
9.006 km, EZ: 11/03, white-metallic, 2/3 Türen, Petrol,Special features:
ABS, Electronic Stability Programme (ESP), Adapted for disabled, Air-conditioning, All wheel drive (AWD), Automatic transmission, Central locking system, Immobiliser, Leather interior, Light-alloy wheels, Navigation system, Sunroof, Trailer coupling, Electric windows, WarrantyDescription:
Options This 2003 BMW M3 comes complete with all power(windows, locks, mirrors, and Driver/Passenger seat), Sequential M Gearbox transmission, A/C, ABS, Memory Seat, Am/Fm stereo w/In-Dash CD, On-Board Computer, Bi-Xenon Headlamps, Dual and Side AirΤιμη???
EUR 24.000, Negotiable
Ρε παιδια ελεος, 10 μηνων αυτοκινητο!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
-
Ε, θα πρέπει να κάνεις καλή διαπραγμάτευση, τέτοιο κουρέλι. Στα 20.000 το αγόραζα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μιας και φαγαμε την πικρα, ας βαλω ενα τελευταιο....BMW M3 Cabrio
Data:
9.006 km, EZ: 11/03, white-metallic, 2/3 Türen, Petrol,Special features:
ABS, Electronic Stability Programme (ESP), Adapted for disabled, Air-conditioning, All wheel drive (AWD), Automatic transmission, Central locking system, Immobiliser, Leather interior, Light-alloy wheels, Navigation system, Sunroof, Trailer coupling, Electric windows, WarrantyDescription:
Options This 2003 BMW M3 comes complete with all power(windows, locks, mirrors, and Driver/Passenger seat), Sequential M Gearbox transmission, A/C, ABS, Memory Seat, Am/Fm stereo w/In-Dash CD, On-Board Computer, Bi-Xenon Headlamps, Dual and Side AirΤιμη???
EUR 24.000, Negotiable
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
Εχω χασει κατι ; 4Χ4 Μ3 ;
-
Προφανως ειναι τυπογραφικο λαθος! Και εγω τωρα το ειδα
-
Πάντως αν μου τα χάριζαν και τα δύο, μάλλον την Porsche θα επέλεγα. ΙΚΕ, το πτυχίο σου εσύ
-
-
ξεφυγαμε????
-
Πάντως αν μου τα χάριζαν και τα δύο, μάλλον την Porsche θα επέλεγα. ΙΚΕ, το πτυχίο σου εσύ
Δεν τα έμαθες? Την παράτησα τη σχολή μιας και βλέπω υπάρχουν πολύ πιο έξυπνοι απο εμένα εκεί άρα δεν θα με στερηθεί η επιστήμη, πλέον θα διδάσκω κηπουρική σε παιδάκια απο το πακιστάν
Eγω δεν είπα πως η Caynenne τρώει σκόνη απο το Jimny, όποιος ενδιαφέρεται ας διαβάσει το πόστ μου πιο πάνω.
YΓ. Ενα παράδειγμα για όσα έλεγα πιο πάνω, με το jimny μπορείς να κάνεις και αυτό:
-
Ωραία και τα μεταχειρισμένα!Άμα ήμουν εκεί που ήταν αυτή η Μ3 θα πούλαγα το σπίτι κ θα την αγόραζα κ θα έμενα μέσα σε αυτή!χαχα!Που τέτοια τύχη!Τζοκεράκι...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μήπως στο forum κυριαρχούν οι οικογενειάρχες; Για πολλά στέισον διαβάζω και μου σηκώνεται η τρίχα. Αλλά δε θα νοικοκυρευτώ και γω; Για πόσο ακόμα ΜΧ5;Καλά, δεν είναι MX5, αλλά σε σχέση σχεδόν με το σύνολο των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στον δρόμο η Σπορτβάγκον αν και στέησιον έχει και πιο προχωρημένη σχεδίαση, και πιο προχωρημένο στήσιμο.
Από την άλλη μόνο χώρους στέησιον δεν έχει, οπότε το θεωρώ άδικο να λεω πως έχω στέησιον!!Ο λόγος που πήρα Σπορτβάγκον και όχι απλή 156 ήταν πως στην 156 δεν πέφτουν τα καθίσματα, οπότε και δεν θα μπορούσα να κοιμάμαι μέσα όπως τώρα στα διάφορα ταξία Σαββατοκύριακου, και επίσης στις διάφορες μεταφορές δεν βολεύει η 156.
Πχ: Θες να μεταφέρεις ένα ποδήλατο για λίγα χιλιόμετρα. Στην 156 πρέπει να κάθεσαι να βάζεις μπάρες και σχάρες, ή να οδηγείς μονίμως με αυτές (θόρυβος-κατανάλωση), ενώ στην Σπορτβάγκον απλά ρίχνεις το κάθισμα και μετά το σηκώνεις. 2 λεπτά στο σύνολο.
Ένα μεγάλο κουτί απλά δεν μπαίνει σε ένα 4Θ αμάξι, κλπ κλπ...Καμία σχέση με οικογένεια, μάλιστα σκέφτομαι να ξεβιδώσω τη βάση του καναπέ, ώστε να χωράνε τα πόδια μου ακόμα καλύτερα όταν κοιμάμαι μέσα! (Μην μου πει κανείς για βάρος, σε αμάξι με απόβαρο 1505 κιλά τα 5-10 κιλά της βάσης του καναπέ είναι αμελητέα... )
-
GeorgeTabs πολύ σωστός, άλλωστε δεν μπορώ να φανταστώ ούτε ενα πλεονέκτημα της 4θυρης έκδοσης σε σχέση με τη sportwagon και αυτό νομίζω ισχύει για τα περισσότερα μοντέλα. Η διαφορά βάρους είναι συνήθως αμελητέα.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
GeorgeTabs πολύ σωστός, άλλωστε δεν μπορώ να φανταστώ ούτε ενα πλεονέκτημα της 4θυρης έκδοσης σε σχέση με τη sportwagon και αυτό νομίζω ισχύει για τα περισσότερα μοντέλα. Η διαφορά βάρους είναι συνήθως αμελητέα.Για το βαρος νομιζω εννοει οτι η αφαιρεση του καναπε ελαφρωνει μονο κατα 10 κιλα το αμαξι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
GeorgeTabs πολύ σωστός, άλλωστε δεν μπορώ να φανταστώ ούτε ενα πλεονέκτημα της 4θυρης έκδοσης σε σχέση με τη sportwagon και αυτό νομίζω ισχύει για τα περισσότερα μοντέλα. Η διαφορά βάρους είναι συνήθως αμελητέα.
Για το βαρος νομιζω εννοει οτι η αφαιρεση του καναπε ελαφρωνει μονο κατα 10 κιλα το αμαξι.
Όντως για τον καναπέ μιλούσα.
Πάντως δεν έχει άδικο ο ΙΚΕ, η διαφορά βάρους είναι αρκετά μικρή για το τι κερδίζεις σε καθημερινή συμβίωση...
1505 κιλά η Σπορτβάγκον, 1465 κιλά μια όμοια σε εξοπλισμό και κινητήρα 4Θυρη.
Η διαφορά είναι 2,7%, ή σε κιλά ανά ίππο 10,75 η στέησιον έναντι 10,46 η 4Θ...
50 κιλά διαφορά, και το ρεζερβουάρ όταν αδειάζει το αμάξι ελαφρώνει κατά 70 κιλά και εγώ είμαι 10-15 κιλά υπέρβαρος... -
και εγώ είμαι 10-15 κιλά υπέρβαρος...
οπότε έχεις περιθώριο να το ελαφρύνεις κατα 15 κιλά
εγω έχω ακόμα μεγαλύτερο, +20
ΕΧΕΤΕ 15-18000 Ευρώ....