-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
μετά απο κανα δύο βαρβάτα τσαρουχώματα, αποφάσισα το αριστερό να συνεχίσει να ξεκουράζεται όταν οδηγώ αυτόματο.+1
Ενώ στα χειροκίνητα είμαι μαθημένος να χρησιμοποιώ αριστερό στο φρένο, στο αυτόματο απλώς δεν πάει. Οι βαρβάτες ανηφοριές που απαιτούν χειρόφρενο είναι συχνές όμως με την ταχύτητα εμπλοκής της 1ης του Senso. -
-
καλο promotion!
-
twin air:
-
Με στεναχώρεσε πάρα πολύ που είναι μόνο 2 χρόνια εγγύηση! Εδώ ένα ευαίσθητο λαπτοπ παίρνεις και σου δίνουν 3 χρόνια εγγύηση. Κανονικά θα έπρεπε να ήταν μέσα στη τιμή.... καινούργιος κινητήρας είναι και μάλιστα δικύλινδρος! Γινεται να τους ψήσω να μου κάνουν δώρο την επέκταση της εγγύησης?
-
Αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω περί του ότι αποσύρανε μερικά εκθεσιακά twin air.. τι παίζει?? Ψάχνω στο ιντερνετ και δε βρίσκω τιποτα περι αυτού. Και οι πωλητές δε ξέρανε τίποτα!
-
Οι πωλητες μου είπαν ότι η ανοιγόμενη οροφή όταν την έχεις μισο-ανοιχτή δεν τρίζει καθόλου στις μεγάλες ταχύτητες και ούτε θα ξεκινήσει να τρίζει μετα από λίγα χρόνια γιατί είναι με σύστημα κυλυώμενων μπαρών. Ισχύει?
-
Στην έχω μια δυσκολία στην οδήγηση και θέλω να την αντιμετωπίσω με κάποιο extra. Είναι το βράδυ σε στενούς σκοτεινούς ερημικούς δρόμους με αλλεπάληλες στροφές.......... και όταν καπνίζεις και σου κάθεται να έρχεται από απέναντι αμάξι... πρέπει:
i) να κατεβάσεις τη σκάλα των φώτων
ii) να αλλάξεις ταχυτητα
iii) να προσέξεις μη φύγεις εκτός δρόμου.
Όλα αυτά με ένα χέρι αφού στο άλλο είναι το τσιγάρο.
Σκεύτομαι δύο λύσεις:
i) να πάρω αυτόματο, οπότε δε θα αλλάζω ταχύτητες.
ii) να πάρω με φώτα xenon οπότε δε θα χρειάζεται να αλλάζω τη σκάλα των φώτων αφού και με τι μικρή βλέπεις.Πριν ήμουν για φώτα xenon... μαλλον επειδή δεν είχα ιδέα τι εστί αυτόματο και το ψιλοφοβόμουν. Ποιό από τα δύο?
-
-
Nα κοψεις το τσιγαρο το εχεις σκεφτει;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Nα κοψεις το τσιγαρο το εχεις σκεφτει;Eλα ντε.
-
Να κόψω το τσιγάρο δε παίζει προς το παρών.
Γενικά θέλω να κάνω πιο ξεκούραστο το ταξίδι και κυρίως το βράδυ.
Duallogic ή xenon?
Και τα δύο αισθητικά φαίνονται άσχημα. Τα xenon φαίνονται σα μάτια ψαριού, ενώ το μοντέρνο dualogic χαλάει το ρετρο εσωτερικό -
Τουλάχιστον μην καπνίζεις όταν οδηγείς. Και κίνδυνος είσαι για σένα και τους άλλους και κάνεις αυτοκίνητο καπνιστό... (και μετά μη περιμένεις να το πουλήσεις έτσι βρωμερό).
-
Οπότε να μη πάρω τίποτα από τα δύο και να γλιτώσω και τα χρήματα και την αλλίωση της αισθητικής?
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Οπότε να μη πάρω τίποτα από τα δύο και να γλιτώσω και τα χρήματα και την αλλίωση της αισθητικής?Μόλις αυτό θα σου έγραφα αγαπητέ
-
640 ευρώ έξοδα παραγγελείας... είναι πολλά?
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Να κόψω το τσιγάρο δε παίζει προς το παρών.Γενικά θέλω να κάνω πιο ξεκούραστο το ταξίδι και κυρίως το βράδυ.
Duallogic ή xenon?
Και τα δύο αισθητικά φαίνονται άσχημα. Τα xenon φαίνονται σα μάτια ψαριού, ενώ το μοντέρνο dualogic χαλάει το ρετρο εσωτερικόΤα xenon δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία του αυτοκινήτου. Λες ότι θες ξεκούραστο ταξίδι κυρίως το βράδυ και απορρίπτεις τα xenon λόγω σχεδίασης??
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Να κόψω το τσιγάρο δε παίζει προς το παρών.
Γενικά θέλω να κάνω πιο ξεκούραστο το ταξίδι και κυρίως το βράδυ.
Duallogic ή xenon?
Και τα δύο αισθητικά φαίνονται άσχημα. Τα xenon φαίνονται σα μάτια ψαριού, ενώ το μοντέρνο dualogic χαλάει το ρετρο εσωτερικόΤα xenon δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία του αυτοκινήτου. Λες ότι θες ξεκούραστο ταξίδι κυρίως το βράδυ και απορρίπτεις τα xenon λόγω σχεδίασης??
Ο βασικός λόγος που παίρνεις ένα φιατ 500 είναι το ότι είναι πανέμορφο!
Αν ήθελα xenon και αυτόματο κιβώτειο και δε με ενοιαζε η αισθητική, θα έπαιρνα το φιεστα ή το μαζντα 2... ή χιλια δυο άλλα αμάξια... -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ο βασικός λόγος που παίρνεις ένα φιατ 500 είναι το ότι είναι πανέμορφο!
Αν ήθελα xenon και αυτόματο κιβώτειο και δε με ενοιαζε η αισθητική, θα έπαιρνα το φιεστα ή το μαζντα 2... ή χιλια δυο άλλα αμάξια...Και επαναλαμβάνω...λες ότι θες ξεκούραστο ταξίδι κυρίως το βράδυ και απορρίπτεις τα xenon λόγω σχεδίασης?? Έχεις οδηγήσει ποτέ αυτοκίνητο με xenon για να δεις τη διαφορά σε σχέση με τα συμβατικά φώτα??
Επίσης να σε πληροφορήσω ότι το αμάξι που ετοιμάζεσαι να πάρεις και να διαθέσεις κάποια από τα αποταμιευμένα σου ευρώ δεν είναι απλά πανέμορφο, ρετρο και trendy. Είναι ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας του, ασφαλέστατο, υπερεξοπλισμένο, αρκούντως διασκεδαστικό οδηγικά κτλ κτλ!! Πληροφοριακά όλα αυτά για να μην νομίζεις ότι αγοράζεις μόνο ένα fashion statement... -
Κατα τη γνωμη μου ωραιο φαινεται το αμαξι με ξενον.
Joun αν καταλαβα καλα προκειται να παραγγειλεις τωρα twinair.
Κοβουν τιποτα απο την τιμη ή μπα;
Επισησ ειδα αυτη την αγγελια και μου φαινεται καλη προσφορα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1139701/
Εγω ακομα περιμενω να μαθω τιμη για το diesel. -
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε λέω να ζητήσω κανένα δωράκι, αλλά τους πωλητές στο Ηράκλειο δε τους είδα πολύ κουβαρντάδες.
Θα ήταν καλή φάση να δίνανε δώρο την επέκταση της εγγύησης μιας που πρόκειται για καινούργιο κινητήρα και έχει μόνο δύο χρόνια εγγύηση.
Και το άλλο που μου είπαν είναι ότι τα service του twinair είναι στην ίδια τιμή με τα υπόλοιπα....
αλλά εγώ βλέπω να διαφημίζει η fiat ότι έχει φτηνότερη και καλά συντήρηση.... -
Ο χρήστης tommy89 έγραψε:
Επισησ ειδα αυτη την αγγελια και μου φαινεται καλη προσφορα
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1139701/Το κακό είναι ότι δεν έχουν καλή χρηματοδότηση.... το τσεκαρα και με τους τόκους σου βγαίνει σαν να το παραγγέλνεις καινούργιο εσύ... στο χρώμα που θέλεις και με 0 χιλιόμετρα.
Στο δικό μου θα δώσω μια γερή προκαταβολή και θα το πάρω με άτοκες δόσεις...
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
- Αυτά που γράφτηκαν πιο πάνω περί του ότι αποσύρανε μερικά εκθεσιακά twin air.. τι παίζει?? Ψάχνω στο ιντερνετ και δε βρίσκω τιποτα περι αυτού. Και οι πωλητές δε ξέρανε τίποτα!
http://www.quattroruote.it/notizie/affi ... in-standby
http://www.quattroruote.it/notizie/affi ... la-twinair
Και επειδή τα links είναι εις την.....κοσμοπολίτικη,δεν ανακλήθηκαν μερικά εκθεσιακά,αλλά όλα (2510 αυτοκίνητα).Η Fiat μίλησε απλά για επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου,χωρίς να δίνει άλλα στοιχεία. Το πρόβλημα πιθανότατα αφορά κακή λίπανση (είχε παρουσιαστεί και στα πρώτα κομμάτια του ατμοσφαιρικού 1,4 mair λόγω ελαττωματικής βαλβίδας),αλλά δεν αποκλείεται η χρονική στιγμή της ανάκλησης (prova Νοεμβρίου του βρετανικού autocar με σκληρή κριτική για το ανέφικτο των ανακοινώσιμων τιμών κατανάλωσης)να σχετίζεται και με αυτό το θέμα.
Όπως και να έχει οι επεμβάσεις αφορούν και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις αντιπροσωπείες και περιμένουν παράδοση,ενώ όσοι από τους ιδιοκτήτες έχουν ήδη παραλάβει,θα ειδοποιηθούν να προσέλθουν στους αντιπροσώπους για τις αναβαθμίσεις. -
merci Alba Parietti
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Και το άλλο που μου είπαν είναι ότι τα service του twinair είναι στην ίδια τιμή με τα υπόλοιπα....
αλλά εγώ βλέπω να διαφημίζει η fiat ότι έχει φτηνότερη και καλά συντήρηση....Στα υπόψιν ότι το service στο 99% των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης δεν θα μπορεί να γίνει πουθενά εκτός δικτύου Fiat, καθώς απαιτούνται ειδικά εργαλεία και μέθοδοι....που δεν θα διαθέτουν όχι απλά οι μηχανικοί της γειτονιάς,αλλά ούτε οργανωμένες μονάδες σαν αυτές τις Bosch,Blue point,MM ecc.
FIAT 5oo 2007