-
Έτσι έκανα εγώ στο δικό μου παλιό σκούτερ πέρσι τον χειμώνα για τις 5,6 φορές που το χρησιμοποιήσα για να πάρει μπροστά. Μια έχτρα μπαταρία και τα καλώδια ... απλώς τα αποθήκευα κάτω απο την σέλα.
-
Δέν είναι ποιό εύκολο να ρίξεις μιά-δυό μανιβελιές
-
στο σκούτερ? μήπως να πατήσεις και συμπλέκτη?
-
Δέν τό έχεις ακούσει?....Έ ναί λοιπον υπάρχουν καί σκούτερ με μανιβέλα!
-
μειοψηφία
-
Από τήν στιγμή πού υπάρχουν ....Άστοχο το ειρωνικό σχόλιο περί συμπλέκτη.
-
Μανιβέλα υπήρχε (περα απο τον διακόπτη εκκίνησης στο τιμόνι) αλλά με 'πεσμένη' μπαταρία -στο δικό μου τουλάχιστον λόγω μη τακτικής χρήσης- το μόνο που καταφερνα είναι να γεμίσω το μπουζί με βενζίνη. Οπότε η λύση ήταν τα καλώδια και μια 2η μπαταρία.
-
Πάντως το δικό μου σκούτερ εδώ και 8 χρόνια δεν έχει μπαταρία και μια χαρά παίρνει με μανιβέλα ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
:offtopicviii:Πάντως το δικό μου σκούτερ εδώ και 8 χρόνια δεν έχει μπαταρία και μια χαρά παίρνει με μανιβέλα ...
θα μας σκίσουν οι μοντ
Φίλε jean ποιό σκούτερ έχεις με μανιβέλα?
Μεγάλη υπόθεση η μανιβέλα γλιτώνεις τρελή μόντα -
Έχουνε αρκετά παλια μανιβέλα π.χ τα ταιφουν, jog-ακια κλπ αλλα τα μεγαλα σκουτερ κατα κανόνα δεν έχουν!
Να πω την αληθεια φλερταρα κ εγω με την ιδεα να κάνω καμιά τέτοια πατέντα (με πιο μικρη μπαταρία βεβαια) πριν λιγο καιρό που ηταν στα τελευταία αλλα άντεχε οριακά ακόμα! Τελικα την αλλαξα κ βρήκα την υγειά μου!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:offtopicviii:
Πάντως το δικό μου σκούτερ εδώ και 8 χρόνια δεν έχει μπαταρία και μια χαρά παίρνει με μανιβέλα ...
θα μας σκίσουν οι μοντ
Φίλε jean ποιό σκούτερ έχεις με μανιβέλα?
Μεγάλη υπόθεση η μανιβέλα γλιτώνεις τρελή μόνταMalaguti firefox, σκύλος μαύρος πραγματικά.
-
Άνοδος Κηφισού γύρω στις 9:00 και μετά τα ΙΚΕΑ πετάγεται ένα γατί από το πουθενά. Ευτυχώς κινούμασταν με μικρές ταχύτητες και δεν το χτύπησε κανείς. Παρατηρώ το γατί να διασχίζει αριστερή, μεσαία, δεξιά λωρίδα. Ξαφνικά, αλλάζει γνώμη και ξαναπάει στην αριστερά με κατεύθυνση προς Πειραιά. Προφανώς έμαθε για τη στάση εργασίας στα ΜΜΜ και αποφάσισε να κατέβει με τα πόδια στον Πειραιά.
-
Το ΣΚ επιστρέφοντας από την έκθεση (λέμε τώρα...) αυτοκινήτου, είπαμε να φάμε κάνα ψαράκι, που σύμφωνα με τον πεθερό μου σημαίνει παϊδάκια! Είπαμε να πάμε Φυλή, οπότε βγαίνουμε στη ομώνυμη λεωφόρο από την Αττική Οδό και μετά από λίγα λεπτά βλέπω έντρομος μπροστά μου έναν τάφο (μιλάμε για τάφο όμως) στον οποίο οδηγούσε με ακρίβεια τους δεξιούς τροχούς ο πεθερός μου. Φυσικά δεν τον είδε (συνομιλούσε κιόλας), εγώ προετοιμάστηκα για το.. επικείμενο (brace for impact), το οποίο ήταν ένα ανελέητο ΓΚΟΥΠ-γκουπ.. Δεν είπα τπτ εκείνη τη στιγμή, όμως φοβήθηκα ότι το μπροστινό λάστιχο μάλλον θα την είχε ακούσει, όπερ και εγένετο... Φοράει η Μερκ και 17άρες με 45άρι λάστιχο..
Οπότε, μετά το.. ψαράκι, μας περίμενε αλλαγή τροχού. Ό,τι πρέπει!! Φυσικά ο πεθερός μου δεν το πίστευε ότι μπορούσε η Μερκ να πάθει τέτοιο πράγμα!! 'Μπα' έλεγε, 'απλά έχει χάσει!' ενώ ήταν πίτα το λάστιχο!!
Τέλος πάντων, μπορεί να είχε και το γέλιο της η κατάσταση, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Ποιος εργολάβος, ακόμα και απλός εργάτης μπορεί ρε γμτ να αφήσει έτσι το δρόμο και να πηγαίνει σπίτι του;;
-
Τύπος χθές στην B. Σοφίας μπροστά στο hilton έχει κατέβει από το λεωφορείο και κάθετε μπροστά του ώστε να μην φύγει ...
3 αστυνομικοί μετά από 5 λεπτά εμφανίζονται και προσπαθούν να τον πείσουν, μετά από κανένα τέταρτο και αφού έχει γίνει της εκδιδομένης από κίνηση, ο τύπος φεύγει σαν μην έχει γίνει τπτ ...
-
Κι οι αστυνομικοί τίποτα; Απλά του μιλούσαν για τον καιρό;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έτσι έκανα εγώ στο δικό μου παλιό σκούτερ πέρσι τον χειμώνα για τις 5,6 φορές που το χρησιμοποιήσα για να πάρει μπροστά. Μια έχτρα μπαταρία και τα καλώδια ... απλώς τα αποθήκευα κάτω απο την σέλα.Το ενδεχόμενο να αντικαθιστούσατε την μπαταρία δεν το σκέφτηκε κανείς σας?
-
Χθες κατα τις 22.30 ειχαν παρατησει ταξι e class καθετα στη μαιζωνος αμεσως μετα τη κωσταντινουπολεως με σπασμενο παραθυρο συνοδηγου και ανοιγμενα τα ντουλαπακια.. Το να βλεπεις καθετα αμαξι στη Μαιζωνος ειναι πρωτοφανες..
Ας ελπισουμε οτι το εκλεψαν σταθμευμενο και δε ληστεψαν τον οδηγο του ταξι. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Είμαι σε μια υπηρεσία χθες. Ακούω από το δρόμο κάτω φωνές και φασαρία. Φεύγοντας βλέπω μια ομάδα γύφτων να έχει μπει μέσα στα ΕΛΤΑ και να μαλώνουν αναμεταξύ τους. Από έξω ένα βανάκι που στο πίσω τζάμι έγραφε στο πρπ την εξής αφιέρωση:''Από εμάς για εσάς τις γυναίκες που μας ταλαιπωρείτε και μόνο εσείς ξέρετε το λόγο''
Δεν μπόρεσα να πάρω φωτό γιατί τα αλάνια ήταν εκεί γύρω και δεν θα γλίτωνα
μεγάλη προσοχή θέλει με τέτοια σκηνικά, πήγαν στα ΕΛΤΑ να 'δημιουργήσουν' φασαρία και να 'σηκώσουν' τους πελάτες. είναι πολύ ελαφροχέρηδες οι φούστηδες και έτσι το καταφέρνουν συχνά
-
Δεν το σκέφτηκα αυτό
Σήμερα σε αγγελία πώλησης ενός 307 στο πίσω τζάμι κάτω από τις σχετικές πληροφορίες έγραφε: ''Το αυτοκίνητο πωλείται δεν χαρίζεται''
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δεν το σκέφτηκα αυτόΣήμερα σε αγγελία πώλησης ενός **307 **στο πίσω τζάμι κάτω από τις σχετικές πληροφορίες έγραφε: ''Το αυτοκίνητο πωλείται δεν χαρίζεται''
Ντιριντίνο? Εσύ?
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]