-
ας κάνω την αρχή...
ενδιαφέρομαι για ελαφρώς μτχ σμαρτ 2009/2010 ατμοσφαιρικό...
που πονάει , τι προσέχω...
γνώμες κατόχων
σε σχέση με το iq πως είναι?? -
ας κάνω την αρχή...
γνώμες κατόχων
ας κάνω την αρχή...
γνώμες κατόχων
Προσέχεις μη σε πάρει ο άνεμος πάνω από τα 120.
-
Δεν έχουν ακουστεί καθόλου προβληματα για τα μετα 2007 Fortwo.εγω έχω ένα και δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα.βέβαια σε λίγο δεν θα το έχω και μου λείπει κιόλας.!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προσέχεις μη σε πάρει ο άνεμος πάνω από τα 120.Θα είναι αποκλειστικά για χρήση πόλης , άντε και Μέχρι 130km εκτός ...
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Δεν έχουν ακουστεί καθόλου προβληματα για τα μετα 2007 Fortwo.εγω έχω ένα και δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα.βέβαια σε λίγο δεν θα το έχω και μου λείπει κιόλας.!Sent from my iPhone using Tapatalk
Τέτοιες αποψεις με ενδιαφέρουν ...
Το αυτοκίνητο προορίζεται αποκλειστικά για εργαλείο πόλης ... ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω , ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο ...
Πρακτικότητα , ευελιξία και αξιοπιστία τα κυρία ζητούμενα
Απο οικονομια πως παει το 1000αρη;; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θα είναι αποκλειστικά για χρήση πόλης , άντε και Μέχρι 130km εκτός ...
καίει η Μιτούλα ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν έχουν ακουστεί καθόλου προβληματα για τα μετα 2007 Fortwo.εγω έχω ένα και δεν είχε κανένα απολύτος πρόβλημα.βέβαια σε λίγο δεν θα το έχω και μου λείπει κιόλας.!
Τέτοιες αποψεις με ενδιαφέρουν ...
Το αυτοκίνητο προορίζεται αποκλειστικά για εργαλείο πόλης ... ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω , ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο ...
Πρακτικότητα , ευελιξία και αξιοπιστία τα κυρία ζητούμενα
Απο οικονομια πως παει το 1000αρη;;Βασικά το προηγούμενο το 700αρι ήταν πιο οικονομικό στην κατανάλωση γιατί το 6αρι κιβώτιο είχε καλύτερη κλιμάκωση απο το νέο 5αρι κιβώτιο.απο την άλλη το παλιό παρουσίαζε προβληματα τα οποια το νέο δεν Έχει.
-
ρωτα τον αμανατιδη για τρακαρισματα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα είναι αποκλειστικά για χρήση πόλης , άντε και Μέχρι 130km εκτός ...
καίει η Μιτούλα ;
Ότι καίει καίει , αλλα αυτό το ήξερα Απο την αρχή...
Τη μιτο δεν την ακουμπαει κανείς , για άλλο χτυπάει η καμπάνα ...
Δεν είναι για έμενα...
Για άλλο μέλος της οικογένειας ... -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ρωτα τον αμανατιδη για τρακαρισματαΤόσο ο βασικός του χρήστης Όσο και Εγώ οδηγαμε μηχανή ...
Αν είναι να σκοτωθω θα πάω Απο αλλού... -
μπορω να ενταχθω και γω στην οικογενεια σας? να παρω και γω???????? πολυ καλη επιλογη για εντος πολης
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μπορω να ενταχθω και γω στην οικογενεια σας? να παρω και γω???????? πολυ καλη επιλογη για εντος ποληςΣυμφωνώ και επαυξάνω, δε θα με χάλαγε καθόλου ένα τέτοιο για την Αθήνα.
-
περασα μαζι του ενα υπεροχο καλοκαιρι. το που παρκαρεται δεν το φανταζεσαι (δεν αναφερομαι σε καφριλες, καθως δεν εκανα ουτε και κανω)
πασχει σε οτιδηποτε εχει να κανει με 'οδηγηση' (τιμονι, στριψιμο κλπ). επισης κοπαναει ολιγον.. αλλα περα απ'αυτα ειναι ευχαριστο το κουβαδακιπερι συγκρισης με iq δεν εχω ιδεα στην πραξη, ομως φανταζομαι οτι το iq ειναι παντου καλυτερο εκτος απ'το παρκαρισμα (και το design κατ'εμε, αλλα γουστα ειν'αυτα..)
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Προσέχεις μη σε πάρει ο άνεμος πάνω από τα 120.προσωπικα ποτε δεν ενιωσα ανασφαλεια σε βαθμο να φοβηθω για την ασφαλεια μου και ας εχω το παλιο β' 2006 μοντελο με τα στενα ελαστικα
-
από συντήρηση το ατμο 1000αρη τι λέει??
-
Εγω παντως απο τον Αυγουστο που εφερα απο Γερμανια ενα 800 cdi του 2006 ψαχνω αφορμη καθε τοσο να το οδηγησω....και το μεγαλο εχει γραψει απο τοτε 2000 χλμ....και για οικονομια δεν θα πω τιποτα.....!!!
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Εγω παντως απο τον Αυγουστο που εφερα απο Γερμανια ενα 800 cdi του 2006 ψαχνω αφορμη καθε τοσο να το οδηγησω....και το μεγαλο εχει γραψει απο τοτε 2000 χλμ....και για οικονομια δεν θα πω τιποτα.....!!!Το ντιζελακι δεν και ει και τιποτα καν 3ρι λιτρα αν δεν απατωμαι.
Κοκκινο τερας απο συντηρηση τιποτα σπουδαιο περαν των σερβις μικρο κοστος σερβις γενικα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πάνε κάνε test drive και σε Smart και σε iQ .....εύκολα θα αποφασίσεις.το σμαρτ το έχω οδηγήσει...
ψιλο εμετικό είναι για τα γούστα μου, αλλά είναι καταπληκτικό ΕΡΓΑΛΕΙΟ δουλειάς...sv2 το 1000αρη iq έχεις?? πως σου φαίνεται για αποκλειστική χρήση πόλης??
SMART forum