Dec 5, 2010, 6:45 AM

Ο χρήστης astrag1.6jtg έγραψε:

Καλησπέρα!!!! Διανύω καθημερινά 100 χλμ μόνο και μόνο για να παω και να έρθω από δουλειά μου.Αυτό μεταφράζεται σε 200 ευρώ περίπου το μήνα.Σκέφτομαι να βάλω υγραέριο.τι με συμβουλεύετε? Αξίζει η μετατροπή, δεδομένου οτι κάνω και μερικά ταξιδακια μεσα στον χρόνο συν τις υπόλοιπες διαδρομές που κάνω για τις καθημερινές μου ανάγκες? Έστω και αν φτάσει η τιμή του λίτρου στο 1 ευρώ πάλι δεν με συμφέρει? ΣΕ ένα χρόνο θα έχω αποσβέσει.... Όποιος έχει όρεξει ας μου δώσει τα φώτα του γιατί έχω μπερδευτεί!!!! Ευχαριστώ

Καλησπερα φιλε μου.Με λιγα λογια αν κανεις πολλα χιλιομετρα βαλτο αλλα να εισαι διατεθημενος να υπομείνεις ισως καποιες επισκεψεις στον εγκαταστατη μεχρι να στο ρυθμησει ικανοποιητικά.Αν θες καλύτερη καταναλωση να βαλεις υγρου ψεκασμου και οχι πνευμονα αν και πολλες φορες ερχοναι στα ιδια αναλογα το αμαξι(αρα θεμα επιλογης αλλα και τιμης εγκαταστασης).Τελος να επιλεξεις προσεκτικα απο πριν τον εγκαταστατη σου γιατι μετα θα ειναι αργα.....
Καλο βολι....

να βαλεις σημερα και 4ης γενιας (ποιο οικονομοικο και χωρις προβληματα) οσο για τον χρονο αποσβεσεις δεν καταλαβαινω την βιασυνη μερικων εδω μεσα δηλ αν κανεις 8 χχ δεν γλιτωνεις λεφτα? ιδιως αν ειναι μεγαλου κυβισμου?
βλεπε υπογραμιση.