-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Το καλό είναι ότι έχω τα μάτια μου ανοιχτά, κοιτάω και τα μοντέλα που θα έρθουν, κοιτώ και μεταχειρισμένα, το ψάχνω γενικότερα... Ακούω προτάσεις, διαβάζω προτάσεις...
Άλλωστε δεν με έπιασαν και οι βιασύνες ξαφνικά...Καλά κάνεις!
Και μην ξεχνάς ... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&start=960#p1989437 -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πάντως Storm αν το 207 είναι πιο ακριβό από το Sandero όπως γράφεις πιο πάνω και κινηθείς προς την κατεύθυνση της ανταλαγής ζήτα να σου βάλουν ότι αξεσουάρ έχει διαθέσιμο το αυτοκίνητο για το απλό και το Stepway.
Και έχεις πμπως πας από το καλύτερο γαλλικό σούπερ μίνι σε κακό ρουμάνικο wannabe suv??
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλά κάνεις!
Και μην ξεχνάς ... http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=17784&start=960#p1989437Ακριβώς αυτό το δικό σου ποστ θυμάμαι... και έτσι προχωρώ ...
-
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/1 ... .html#more
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/12/dacia.html#moreΤελικά μπορεί το παραπάνω περιστατικό να είναι και αληθινό.
Dacia ... σχεδόν εταιρεία 'φάντασμα' στην Ελλάδα.
Μόλις γύρισα από την κεντρική αντιπροσωπεία. Κεντρική αντιπροσωπεία; Σχετικό και αυτό.
Renault έκθεση βασικά, που έχει και μία ταμπέλα κάπου εκεί στο βάθος που λέει Dacia.Τι να γράψω τώρα; Καλή ερώτηση...
- Δεν έχουν εσωτερική έκθεση καθόλου.
- Ένα Sandero απλό και αυτό έξω κλειδωμένο.
- Δεν έχουν Stepway να το ξαναέβλεπα. Φυσικά ΔΕΝ υπάρχει test drive και ούτε θα υπάρξει.
- Με το ζόρι μου είπαν ότι ίσως μπορώ να κάνω test drive σε απλό Sandero. Δύσκολο όμως. Πολύ δύσκολο. Θα πρέπει να κανονιστεί πολλές ημέρες πριν για να δουν αν θα υπάρχει διαθεσιμότητα αυτοκινήτου και ανθρώπου για συνοδεία.
- Επειδή μου φάνηκε παράξενο που δεν είχαν το Stepway έστω και κάπου έξω, ρώτησα μήπως έχουν πάει τα εκθεσιακά στην Έκθεση Αυτοκινήτου. Όχι είπαν... (υποθέτω ότι η Dacia δεν έχει παρουσία στη έκθεση)
- Γενικά αδιαφορία. Διάθεση για να με εξυπηρετήσουν καμιά απολύτως.
Θυμήθηκα τις εμπειρίες μου από τις άλλες παρόμοιες εξουσιοδοτημένες εμπορίες
(βλ. Fiat, Alfa Romeo, Skoda, Chevrolet, BMW, Nissan)
Μία τεράστια έκθεση γεμάτη με μοντέλα Renault και πουθενά δείγμα Dacia...
Φυσικά από μένα παίρνει άκυρο εντελώς η Dacia. Εταιρεία φάντασμα...
-
Η πλάκα είναι ότι από εδώ ή κάπου αλλού μερικοί συζητούσαν για αποκλειστικές εμπορίες και σέρβις Ντάτσια στην Ελλάδα. Μάγκες, για άλλη μία φορά, η αποκλειστική εμπορία θέλει νούμερα, γκάμα και στόλο, και για όλα είναι νωρίς ακόμη για τη φίρμα.Κάποτε μπορεί να έρθει και εκείνη η ώρα.
-
Δεν έχει γκάμα; Ή η Seat, η Skoda, η Fiat έχει μεγαλύτερη;
Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV, Duster
-
Συγκρίνεις τη Dacia που ουσιαστικά έχει 2 μοντέλα (τις διάφορες παραλλαγές του Sandero και το Duster) με την Fiat που έχει οκτώ (8) διαφορετικά μοντέλα στην Ελληνική αγορά και κάνει τις δεκαπλάσιες πωλήσεις;
-
Συμπαθητικό τελικα το stepway, θελει ο πατέρας μου ενα φθηνό να το εχει για τα καλοκαίρια στο χωριο (4-5 μήνες κάθετε) να πηγαίνει ΣΜ +αρκετα σπανια σε κανενα χωματόδρομο κ η τιμη του ειναι πολυ συμπαθητική!
Μετα απο αρκετα χρόνια συζητήσεις αναλύσεις κλπ κλπ (εχουν περάσει σαν υποψήφια, QQ, Sx4, duster, μεταχειρ. tiguan με γερμανικες) παιζει ψιλα το stepway αλλα μεχρι το επομενο καλοκαιρι εχει ακομα ΔΡΟΜΟ!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τελικά τι έγινε; Ζωντάνεψε η DACIA; Πέρασαν σχεδόν 12 μήνες και ακόμη περιμένω τηλέφωνο από δύο εμπορίες και την γενική αντιπροσωπεία για test drive του stepway...
... συμπαθητικά αυτοκινητάκια αλλά ... αλλά ... δυστυχώς.
-
Το μόνο προιόν που υποστηρίζει αυτή τη στιγμή η Dacia είναι το Duster. Ετσι κι αλλιώς πετυχαίνει το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεών της. Και υπάρχουν αντιπροσωπείες που προσφέρουν κάτι περισσότερο από ένα test drive για το συγκεκριμένο μοντέλο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τελικά τι έγινε; Ζωντάνεψε η DACIA; Πέρασαν σχεδόν 12 μήνες και ακόμη περιμένω τηλέφωνο από δύο εμπορίες και την γενική αντιπροσωπεία για test drive του stepway...
στο τελος μας βλεπω να το παρουμε (αν το παρουμε τελικα ) απο γερμανια με +800€ με επιπλέον 35 λιτρα lpg + φθηνότερα τέλη (130 το χρόνο)
-
Αν δεν βαριέσαι την γραφειοκρατική διαδικασία παίζει και η Γερμανία.
Και από Ελλάδα να το πάρεις πάλι καλά θα είναι. Απλά θα το πάρεις βράδι. Χωρίς να ξέρεις και πολλά-πολλά.Φαίνεται τίμιο αυτοκίνητο, όπως και όλα τα DACIA και νομίζω ιδανικό για Ελλάδα. Τα κάνει όλα καλά.
-
Τη γρασφειοκρατεια, το αφήνουμε π.χ με ντοιτς πινακίδες στη ζουλα κ θα πάρουν τα τρια μου εδω που θέλουν κ 300 τελη σε σχεση με τα 130 που ειναι γερμανια!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Παντελώς αδιάφορο πλέον το Stepway. Απο τότε που μπήκαν τα τελη με τα CO2 ποιος θα ήταν αυτός που θα κοίταζε αυτό το 'ερμαφρόδιτο' 1600άρι supermini!
Εξάλλου η εταιρία 'στηρίζει' το Duster. Η λοιπή γκάμα της ... ότι έχει μείνει σε στοκαρισμένα! -
Πρέπει, δυστυχώς ν'αλλάξω αμάξι (Beetle) γιατί δε χωράμε πια με το παιδί και το σκυλι!
Πήγα χτες και είδα το Stepway.
Δε με χάλασε!
Ίσα-ίσα που μου φάνηκε μια χαρούλα.
Εντάξει, φτωχό είναι και μάλλον θα μου κακοφανεί η αλλαγή ποιότητας. Αλλά για εργαλείο καθημερινό βολεύει.
Και για Diesel που θα βρεις τέτοια τιμή (12.000)?
Η εναλλακτική μου είναι C4 με 14.000ευρώ.
Ομολογώ πως τα Citroen με φοβίζουν λίγο. Πιθανόν να τα έχουν φτιάξει λιγουλάκι, αλλά και πάλι... 2000 παραπάνω για ποιό λόγο? τα έξτρα? -
Ψαξε ίσως και κατι άλλο! 2κίνητο Duster 1,5 απο την Dacia ή Κia Venga, Opel Meriva, Honda Jazz ...
-
Αν δεν σε ενοχλεί η ποιότητα μέσα γιατί όχι;
Ειδικά για diesel είναι πολύ καλή τιμή.
Γιατί δεν κοιτάς όμως και το Clio III με τονν ίδιο κινητήρα diesel?
Πρέπει να έχει λίγο πάνω από 13 το More και 13.500 το Energy! Ειδικά το energy είναι πολύ καλά εξοπλισμένο.
Αν δεν έχεις πρόβλημα στο να δαπανήσεις 1.500 euro είναι καλή εναλλακτική. -
Το dacia έχει μόνο 3 άστρα στα crash tests.
-
Ο χρήστης orekourk έγραψε:
Πρέπει, δυστυχώς ν'αλλάξω αμάξι (Beetle) γιατί δε χωράμε πια με το παιδί και το σκυλι!
Πήγα χτες και είδα το Stepway.
Δε με χάλασε!
Ίσα-ίσα που μου φάνηκε μια χαρούλα.
Εντάξει, φτωχό είναι και μάλλον θα μου κακοφανεί η αλλαγή ποιότητας. Αλλά για εργαλείο καθημερινό βολεύει.
Και για Diesel που θα βρεις τέτοια τιμή (12.000)?
Η εναλλακτική μου είναι C4 με 14.000ευρώ.
Ομολογώ πως τα Citroen με φοβίζουν λίγο. Πιθανόν να τα έχουν φτιάξει λιγουλάκι, αλλά και πάλι... 2000 παραπάνω για ποιό λόγο? τα έξτρα?Κοιταξε λίγο και προς hyundai i20 1.4 crdi 90ps(με 6άρι σασμάν και 22,4 ροπή ).Στις αγγελίες του car.gr(το hyundai.gr δεν υφίσταται ) για καινούρια πάντα μοντέλα υπάρχουν αντιπρόσωποι που το δίνουν με προσφορές 12300€ καινούριο.Βάλε και πινακίδες 12800€ περίπου.Και έχεις ένα πολύ καλό μικρό με μοτέρ σούπερ,σύγχρονο,ευρύχωρο,αξιόπιστο,με esp και 5 αστέρια στο ncap.Ωραιο και το fiat punto 1.3 mtj 85ps easy(χωρίς τέλη,χαμηλά κυβικά και τελική τιμή περίπου 13500€).
Renault/Dacia Sandero Stepway