-
Η ds3 ηρθε τον Απριλιο του ετους και μεχρι σημερα εχουν πουληθει 320 αυτοκινητα.
-
Εχω ξεχασει να πω οτι σχεδον καθε μερα βλεπω το ds3 του Αστειατορα και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ωραιο και χωρις τις ζεβρε ριγες!!!
-
Ποιανού;!
-
Αν κοιταξεις στις πισω σελιδες υπαρχει καποιος που λεγεται Asteiatoras89!! Αυτον εννοω!
-
ααα
-
το έχω κάνει κι εγω test drive και ομολογώ οτι το μόνο αρνητικό που του βρίσκω είναι οι άθλιες επιδόσεις (εκτός του sport chic που ανεβαίνει πολύ όμως) .
Εμφανισιακά μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ . Νιώθεις ότι οδηγάς κάτι ξεχωριστό ... -
Σου φανηκε ψοφιο το thp 156?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σου φανηκε ψοφιο το thp 156?γιατί πιο είναι ψόφιο??
και το 95αρη που έχω οδηγήσει πηγαίνει πολύ καλά για τα δεδομένα της κατηγορίας... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σου φανηκε ψοφιο το thp 156?sorry αλλά ακριβώς αυτό είπα ότι το 156 δεν είναι αν το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις ότι εννοώ πως το 120αρι για εμένα ήταν ψόφιο (αυτό έκανα τεστ δεν έχω γνώμη για το 95)
-
edit mod
-
edit mod
-
edit mod
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
sorry αλλά ακριβώς αυτό είπα ότι το 156 δεν είναι αν το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις ότι εννοώ πως το 120αρι για εμένα ήταν ψόφιο (αυτό έκανα τεστ δεν έχω γνώμη για το 95)
120 αλογα σε αυτο το βαρος και αυτη τη κατηγορια δε το λες και ψοφιο..Αν οδηγεις κανενα μικρο τουρμπακι καταλαβαινω γιατι σου φανηκε ψοφιο αλλα δεν ισχυει.. Το 1.4 οκ ειναι ενα τυπικο ατμοσφαιρικο 1.4 που το θελει το πατημα του..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
sorry αλλά ακριβώς αυτό είπα ότι το 156 δεν είναι αν το ξαναδιαβάσεις θα καταλάβεις ότι εννοώ πως το 120αρι για εμένα ήταν ψόφιο (αυτό έκανα τεστ δεν έχω γνώμη για το 95)
120 αλογα σε αυτο το βαρος και αυτη τη κατηγορια δε το λες και ψοφιο..Αν οδηγεις κανενα μικρο τουρμπακι καταλαβαινω γιατι σου φανηκε ψοφιο αλλα δεν ισχυει.. Το 1.4 οκ ειναι ενα τυπικο ατμοσφαιρικο 1.4 που το θελει το πατημα του..
Αυτό εννοούσα σε σχέση με τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην κατηγορία, turbo κτλ
Και το cruze με τα κιλά του δεν το λες ψόφιο αλλά προσωπικά από επιδόσεις δεν μου κάνει.
-
Μα γι αυτο υπαρχει υπαρχει η thp..Τεσπα νομιζω το εξαντλησαμε.
-
έτσι νομίζω κι εγώ ίσως να έχω λάθος, πάντως από ομορφιά είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστό...
-
-
Στις 2000 κομματια η παραγωγη της ds3 racing λογω αυξημενης ζητησης..
http://www.worldcarfans.com/111020830649/citroen-to-double-production-of-ds3-racing-model -
Μαλλον πρεπει να τα κανουν 200000...
-
Ποτε ερχεται και ποσο θα κανει το ds3 racing ξερει κανεις;;
Citroen DS3