-
Εντάξει! Απλά τα σπάει!
Μπήκα στο me.com και βρήκα που είναι το 4άρι μου!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εντάξει! Απλά τα σπάει!Μπήκα στο me.com και βρήκα που είναι το 4άρι μου!
Θες να πεις ότι πριν δεν ήξερες πού ήταν;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στο δικό μου 3Gs πάντως το find my phone δεν δουλεύει. Μου βγάζει μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι από αυτές που δικαιούνται την δωρεάν υπηρεσία.Δουλεύει και στο 3GS, απλώς η ενεργοποίηση της υπηρεσίας θα πρέπει να γίνει από μηχανάκι 4ης γενιάς (iPad, iPhone 4). Στη συνέχεια λειτουργεί κανονικά και για τα 3GS.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Εντάξει! Απλά τα σπάει!
Το'χα χάσει σε κάποιο συρτάρι του γραφείου
Αν στο 'φάνε' όμως του στέλνεις ένα περιποιημένο μήνυμα και του το κλειδώνεις!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εντάξει! Απλά τα σπάει!
Το'χα χάσει σε κάποιο συρτάρι του γραφείου
Αν στο 'φάνε' όμως του στέλνεις ένα περιποιημένο μήνυμα και του το κλειδώνεις!
ΑΝ ο κλέφτης έχει αφήσει ενεργοποιημένο το GPS.
AN o κλέφτης έχει αφήσει ενεργοποιημένο το internet.
Και τέλος, ΑΝ ο κλέφτης δεν έχει τις γνώσεις να το βάλει σε DFU mode και να του τραβήξει ένα περιποιημένο restore.Ωραία υπηρεσία σίγουρα, απλώς έχει και αυτή τους περιορισμούς της.
-
Ενεργοποιημένο το cellular data network θέλει μόνο νομίζω και μόνο του στέλνει σήμα, δε χρειάζεται να ενεργοποιήσει gps.
Εμένα είναι απλά αναμμένο το 3g και το βρήκε, αλλά ακόμα και με κλειστό 3g το βρίσκει.
Τώρα αν με το που το πάρει, το βάλει σε dfu, τέλος...συμφωνούμε.
Σίγουρα έχει περιορισμούς...αλλά σκέψου ότι πριν δεν είχαμε τίποτα και δεν υπήρχε καν η δυνατότητα να βρεις το τηλέφωνό σου...τώρα, κάτι γίνεται.
-
ευτυχως που δεν ειναι πολλοι αυτοι που γνωριζουν πως να το βαλουν σε dfu mode.αρα εχουμε μια πιθανοτητα να σωσουμε το κινητο μας...
-
-
Εναλλακτική πρόταση για microsoft messenger στο MAC?
Είναι πολύ κατώτερο του Live Messenger (Windows) και δυστυχώς το χρησιμοποιούν μακράν περισσότεροι από το jabber ή το ichat google talk κλπ. -
Adium.
-
Έστω ότι ανοίγουμε 3-4 αρχεία word (ή excel, ή οποιοδήποτε αρχείο office). Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις στο dock τα αρχεία που έχεις ανοιχτά (όπως στo taskbar των windows ), χωρίς να πρέπει πρώτα να τα κάνεις minimize; Είναι εκνευριστικό να δουλεύεις 4-5 αρχεία ταυτόχρονα και να πρέπει κάθε φορά να τα ψάχνεις με το mouse (μιας και το ctrl+tab τα εναλλάσσει όλα κάθε φορά - και όχι τα 2 τελευταία, όντας κι αυτό εκνευριστικό)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έστω ότι ανοίγουμε 3-4 αρχεία word (ή excel, ή οποιοδήποτε αρχείο office). Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπεις στο dock τα αρχεία που έχεις ανοιχτά (όπως στo taskbar των windows ), χωρίς να πρέπει πρώτα να τα κάνεις minimize; Είναι εκνευριστικό να δουλεύεις 4-5 αρχεία ταυτόχρονα και να πρέπει κάθε φορά να τα ψάχνεις με το mouse (μιας και το ctrl+tab τα εναλλάσει όλα κάθε φορά - και όχι τα 2 τελευταία, όντας κι αυτό εκνευριστικό)Στο mbp αν κάνεις 4 δάχτυλα slide προς τα κάτω σου βγάζει ποια παράθυρα έχεις ανοιχτά.
Στο iMac δε ξέρω...πρέπει να έχει ένα κουμπί F που το κάνει. Το F3 μήπως είναι?
-
F3 yup
Ακόμα μπορείς να κάνεις το ίδιο πατώντας την ροδέλα του ποντικιού (αν μπορεί να το κάνει αυτό το ποντίκι σου) -
Ναι, το F3 είναι αλλά κι αυτό δεν πολυ-βολεύει.
Βασικά ψάχνω κάτι αντίστοιχο με τη λειτουργία του alt-tab στα windows. Δηλαδή, να έχω π.χ. 5 αρχεία ανοιχτά και με μία κίνηση (στιγμιαίο πάτημα alt-tab) να εναλλάσσω τα δύο που χρησιμοποίησα τελευταία (όπως ακριβώς γίνεται στα windows).Ροδέλα δεν έχει το magic
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Βασικά ψάχνω κάτι αντίστοιχο με τη λειτουργία του alt-tab στα windows. Δηλαδή, να έχω π.χ. 5 αρχεία ανοιχτά και με μία κίνηση (στιγμιαίο πάτημα alt-tab) να εναλλάσσω τα δύο που χρησιμοποίησα τελευταία (όπως ακριβώς γίνεται στα windows).Ροδέλα δεν έχει το magic
cmd & tab τότε. Αυτό το κάνει.
-
Ναι αλλά αυτό το πάει σε σειρά... δηλαδή αν έχεις 5 ταμπς ανοικτά στο ιδιο παράθυρο, και είσαι στο δευτερο, για να πας στο 4 θα πατήσεις δυο φορές και μετά άλλες τρεις για να πας παλι στο δευτερο...
-
cmd + `
(κομμάντ + περισπωμένη)Εναλλάσεσαι μεταξύ των παραθύρων της ίδιας εφαρμογής.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
cmd + `
(κομμάντ + περισπωμένη)Εναλλάσεσαι μεταξύ των παραθύρων της ίδιας εφαρμογής.
Το ίδιο κάνει και το ctrl+tab αλλά δεν εναλλάσσει τα 2 τελευταία αρχεία, από αυτά που έχεις ανοικτά, αλλά όλα.
Βασικά ψάχνω κάτι αντίστοιχο με τη λειτουργία του alt-tab στα windows. Δηλαδή, να έχω π.χ. 5 αρχεία ανοιχτά και με μία κίνηση (στιγμιαίο πάτημα alt-tab) να εναλλάσσω τα δύο που χρησιμοποίησα τελευταία (όπως ακριβώς γίνεται στα windows).
Ροδέλα δεν έχει το magiccmd & tab τότε. Αυτό το κάνει.
Αυτό εναλλάσσει τις εφαρμογές και όχι αρχεία της ίδιας εφαρμογής.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ε αποφάσισεεξαρτάται την χρήση που τους κάνεις.
αν εννοεις τα πολλα first person, μαλλον τους κανω σκληρη
παντως δεν τα αλλαζω με αλλη μαρκα, αλλωστε οπως ειπα πριν εχουν 3 χρονια εγγυηση δεν εμεινα δηλαδη χωρις ποντικι, ισα ισα πηρα καινουριο μοντελο χαρη στο οτι το το προηγουμενο τα φτυσε
μακαρι να τα τιναξει και το τωρινο καποια στιγμη
-
Σήμερα ήμουν με μια φίλη με το 3Gs και το έβλεπα δίπλα στο 4.
Η οθόνη του 3Gs είναι σαν αρχαία. Μέχρι να πάρω το 4 την θεωρούσα πολύ καλή, αν όχι τέλεια και τώρα την βλέπω και πραγματικά απογοητεύομαι. Όσοι είστε με 3g(s) μην κάνετε το λάθος να δείτε την οθόνη του 4.
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...