-
Ο χρήστης n.k.9 έγραψε:
(είμαι ομοιοπαθής με το megane cc).
ξέρεις φαντάζομαι τι θησαυρό έχεις στα χέρια σου...
Μην παίζεις με τον πόνο μου...
Γιατί ρε φιλαράκο τι έχει το Megane?480 lt χώρο αποσκευών εγώ σε cabrio δεν εχω ξαναδεί....παίρνω τα Punta τους και τις Giulietes τους και τα βάζω και αυτά στο πορτ-μπαγκαζ πίσω...ειναι ένα αμάξι που εγώ προσωπικά δεν θα πουλήσω ποτέ...αντίκα θα το κάνω...
Καλησπέρα παιδιά τι έχουμε?Εντάξει κανονίσατε με το μπαμπά σας τι εξάτμιση θα σας βάλει στο A3 και τι ανάρτηση θα αλλάξετε την άλλη εβδομάδα?Κάνατε test drive στην Giulietta?Τσαγιάσατε κάνα πιτσιρίκο με ποδήλατο να νιώσετε αντράκλες?
Realzeus και red_monster και κάνα 2 ακόμα....ακόμα ασχολείστε μαζί μου....μα πόσο κόμπλεξ...
Και στο θέμα μας τώρα....Φιλαράκο επειδη είδα την αγγελία σου στο car.gr και κατάλαβα ποιο αμάξι είναι...ΜΗΝ ΔΙΑΝΙΗΘΕΙΣ να δώσεις το Peugeot 206 cc κωψοχρονια....εγώ θα κρατούσα το Cruze και το 206 cc...φίλε μου η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην την χαίρεσαι....εκτός και αν το έχεις χορτάσει το Πεζάκι....εκεί πάω πάσο...αλλά εάν μπορείς γιατί να μην κρατήσεις και κάτι ιδιαίτερο που θα σε κάνει να χαίρεσαι?Φίλε μου στη ζωή ετσι όπως την κατάντησαν πλέον τα 'ιδιαίτερα 'πράγματα είναι αυτά που μας κάνουν να χαιρόμαστε..οι άνθρωποι που δεν πάνε με τη μάζα επίσης βαφτίζοντε ιδιαίτεροι...άλλοι γίνοντε αλκοολικοί άλλοι κακιασμένοι και γ2#$@$ κόσμο άλλοι ξοδεύουν περιουσίες στα χαρτιά....για μένα μια βόλτα με το cabrio ακόμα και το Νοέμβρη με το μπουφανάκι μου με τον ήλιο να μην καίει με κάνει να χαίρομαι...κρίμα δεν είναι για αυτό το πολύ όμορφο αμαξάκι να το δώσεις τουλάχιστον 6-7 χιλιάρικα κάτω από την αξία του?
Σου λένε για καταναλώσεις και ιστορίες...ενώ ένα μικρό 10ετιας ας πούε δεν καίει...ή κάτι κάρα τύπου Suzuki και κάτι τέτοια που σου προτείνουν εδώ οι κακιασμένοι που λέγαμε πριν...
Κράτησε το Peugeot 206 φίλε μου...θα με θυμηθείς...εκτός αν το χόρτασες....και δώσε το Smart και το 106...
Φιλικά...
-
-
Into Megane is back from the dead!!!
-
Καλά τα λέει ο άνθρωπος... όποιος και αν είναι...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά τα λέει ο άνθρωπος... όποιος και αν είναι...Kάποιος που οδηγάει Renault Megane cabrio,χαίρεται τη ζωή γιατί είναι πολύ μικρή και με ένα τεράστιο ελάττωμα:λέω πάντα την αλήθεια κάνοντας τους υποκριτές να πονάνε.Κάποτε τόλμησα να πω για τους ιταλο-γερμανο-ιαπωνκιούς κουβάδες που αγοράζουν κάποιοι άσχετοι εδώ μέσα και χαίροντε κιόλας ή για τη ζαντα που θα τους βάλει ο μπαμπάς τους κάθε βδομάδα και πέσανε να με φάνε αλλά δε βαριέσαι για όλους θα έρθει το ταρακούνημα κάποτε.
Να σαι καλά φίλε μου.
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Καλά τα λέει ο άνθρωπος... όποιος και αν είναι...
Kάποιος που οδηγάει Renault Megane cabrio,χαίρεται τη ζωή γιατί είναι πολύ μικρή και με ένα τεράστιο ελάττωμα:λέω πάντα την αλήθεια κάνοντας τους υποκριτές να πονάνε.Κάποτε τόλμησα να πω για τους ιταλο-γερμανο-ιαπωνκιούς κουβάδες που αγοράζουν κάποιοι άσχετοι εδώ μέσα και χαίροντε κιόλας ή για τη ζαντα που θα τους βάλει ο μπαμπάς τους κάθε βδομάδα και πέσανε να με φάνε αλλά δε βαριέσαι για όλους θα έρθει το ταρακούνημα κάποτε.
Να σαι καλά φίλε μου.
Δώσε πόνο...
-
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
Σου λένε για καταναλώσεις και ιστορίες...ενώ ένα μικρό 10ετιας ας πούε δεν καίει...ή κάτι κάρα τύπου Suzuki και κάτι τέτοια που σου προτείνουν εδώ οι κακιασμένοι που λέγαμε πριν...
τα 600 ευρώ των τελών και τα αυξημένα ασφάλιστρα ελέω κυβισμού θα του τα πληρώσεις εσύ;
-
Τσάμπα ρωτάς... δε πρόκειται να απαντήσει ποτέ ξανά πια...
-
συγγνωμη το megane cc που κολλαει???????
-
Τελος τα offtopic,να μεινουμε στο θεμα μας παρακαλω[mod]
-
edit mod
-
edit mod
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Διαβάζοντας κάποια πράματα (κυρίως για την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση) αν και συνεχίζω να θεωρώ την λύση του να μείνει το 106+Κρουζ λογική το ξανασκέφτομαι...!
...................Βέβαια λέμε, λέμε αλλά παίζουν ρόλο πράματα που δεν ξέρουμε για τις οικογενειακές ισορροπίες και συνήθειες όπως και για τις ανάγκες, έξοδα, χλμ, ταξίδια κλπ που θα πρέπει να τα ζυγίσει ο ενδιαφερόμενος για να καταλήξει.Το θέμα το παρακολουθώ απο την Παρασκευή και ομολογώ ότι ειναι δυσεπίλυτο....
Επειδή είχα σιγά-σιγά διαμορφώσει την ίδια άποψη με το παραπάνω post του Onyx, αλλά δεν ήταν προτεινόμενη απο τους περισσότερους, τελικά προτείνω και εγώ (με δικαιολογητικές σκέψεις) τα εξής:
Το 206, να πάνε αλλού να το πάρουν οι 'ενδιαφερόμενοι', με 5000€ . Απο 8000€ και πάνω, ναι. Μοναδικό (και μεγάλο) λάθος σου, που το πήρες 2λιτρο, όμως το πλήρωσες και δεν θα το πληρωθείς, άρα πληρώνεις άπαξ τέλη, η μικρή σου οικογένεια για μια πενταετία ακόμα χωράει, και ..
Το Κρούζ παει να σε 'σκοτώσει' οικονομικά (το χρωστάς χοντρά απ΄ότι κατάλαβα), σκότωσέ το πρώτος όσο ειναι καινούριο.
Το Smart το λυπάμαι, αλλά πιάνει χρήματα, δώστο. Επειδή έχω, ειναι μηχανή (μοτoσυκλέτα) με σκεπή και κάνει μόνο για εργένη - ζευγαράκι που δεν αποτελεί οικογένεια, αλλά το παίρνει και πάει κάπου γιατί καίει λίγο και έχει εύκολο parking (ή για ηλικιωμένους χωρίς υποχρεώσεις .... ).
Το 106, κάνει και για ταξίδια, αν ειναι καλοσυντηρημένο και όσο ζεί, χρησιμοποιήσε το.(Εχω ενα SEAT Ibiza 1000cc του 1997, αν και εδώ και 1 χρόνο μου έχει φάει extra 800€ για ζημιές -λόγω ηλικίας), ειναι μεγάλη ευκολία να κινούμαι στην Αθήνα χωρίς να νοιάζομαι για τη μηχανή που θα μου χτυπήσει τον καθρέφτη και το μ@@@κα που θα με γδάρει ξεπαρκάροντας. Αυτοκίνητο μηδενικής πλέον αξίας είναι, αρκεί να πηγαίνει.... )
Και το υπογραμμισμένο του onyx, πάντα υπόψη. Καλή τύχη! -
Τελικά προβληματισμένε φίλε βρήκες άκρη ή μπερδεύτηκες περισσότερο;
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Διαβάζοντας κάποια πράματα (κυρίως για την οικογενειακή και οικονομική κατάσταση) αν και συνεχίζω να θεωρώ την λύση του να μείνει το 106+Κρουζ λογική το ξανασκέφτομαι...!
...................Βέβαια λέμε, λέμε αλλά παίζουν ρόλο πράματα που δεν ξέρουμε για τις οικογενειακές ισορροπίες και συνήθειες όπως και για τις ανάγκες, έξοδα, χλμ, ταξίδια κλπ που θα πρέπει να τα ζυγίσει ο ενδιαφερόμενος για να καταλήξει.
Το θέμα το παρακολουθώ απο την Παρασκευή και ομολογώ ότι ειναι δυσεπίλυτο....
Επειδή είχα σιγά-σιγά διαμορφώσει την ίδια άποψη με το παραπάνω post του Onyx, αλλά δεν ήταν προτεινόμενη απο τους περισσότερους, τελικά προτείνω και εγώ (με δικαιολογητικές σκέψεις) τα εξής:
Το 206, να πάνε αλλού να το πάρουν οι 'ενδιαφερόμενοι', με 5000€ . Απο 8000€ και πάνω, ναι. Μοναδικό (και μεγάλο) λάθος σου, που το πήρες 2λιτρο, όμως το πλήρωσες και δεν θα το πληρωθείς, άρα πληρώνεις άπαξ τέλη, η μικρή σου οικογένεια για μια πενταετία ακόμα χωράει, και ..
Το Κρούζ παει να σε 'σκοτώσει' οικονομικά (το χρωστάς χοντρά απ΄ότι κατάλαβα), σκότωσέ το πρώτος όσο ειναι καινούριο.
Το Smart το λυπάμαι, αλλά πιάνει χρήματα, δώστο. Επειδή έχω, ειναι μηχανή (μοτoσυκλέτα) με σκεπή και κάνει μόνο για εργένη - ζευγαράκι που δεν αποτελεί οικογένεια, αλλά το παίρνει και πάει κάπου γιατί καίει λίγο και έχει εύκολο parking (ή για ηλικιωμένους χωρίς υποχρεώσεις .... ).
Το 106, κάνει και για ταξίδια, αν ειναι καλοσυντηρημένο και όσο ζεί, χρησιμοποιήσε το.(Εχω ενα SEAT Ibiza 1000cc του 1997, αν και εδώ και 1 χρόνο μου έχει φάει extra 800€ για ζημιές -λόγω ηλικίας), ειναι μεγάλη ευκολία να κινούμαι στην Αθήνα χωρίς να νοιάζομαι για τη μηχανή που θα μου χτυπήσει τον καθρέφτη και το μ@@@κα που θα με γδάρει ξεπαρκάροντας. Αυτοκίνητο μηδενικής πλέον αξίας είναι, αρκεί να πηγαίνει.... )
Και το υπογραμμισμένο του onyx, πάντα υπόψη. Καλή τύχη!Σε γενικές γραμμές τα λες σωστά, ειδικά το υπογραμμισμένο. Μην τρελαινόμαστε κιόλας ότι μία τριμελής οικογένεια χρειάζεται π.χ. cruze ή octavia5 ή passat ή mondeo κ.λπ. για να πάει ένα ταξίδι!!!
-
θα μας πες τελικά δημιουργέ του παρόντος θέματος τι αποκόμησες από αυτά που σου είπαμε; τι θα κάνεις;
-
Τα άνετα coupe είναι σχεδόν ιδανικά για παιδιά μέχρι κάποιας ηλικίας. Τα βάζεις στο πίσω μέρος και, κατα κάποιο τρόπο, τα ασφαλίζεις απέναντι σε χεράκια που θα πάνε να σκαλίσουν τζάμια και πίσω πόρτες κτλ. Δεν είναι το ίδιο επίσης με το κλείδωμα, αν πάει εκεί το μυαλό σας, γιατί ειδικά το πίσω αμάξωμα ενός coupe είναι πιο ασφαλές σε πλευρική σύγκρουση, από ένα 4/5-πορτο. Αρα ναι, θα μπορούσες να κρατήσεις το cc και να σπρώξεις το cruze.
-
Δεν έχω δει κανένα με μωρά να παίρνει κουπέ καμπριολέ για οικογενειακό, αν και δεν θα εκπλαγώ τελικά αν υπάρχει κάποιος. Αντίθετα συνήθως παίρνει κάτι με 4/5 πόρτες για να έχει άνετη πρόσβαση στο πίσω κάθισμα γιατί το παιδί θέλει μπάσε-βγάλε, λύσε-δέσε, τάισμα-πότισμα, ξεσκάτισμα-αλλαγή πάνας, παρέα-παιχνίδι και όλα αυτά προυποθέτουν παρουσία ενήλικα συνοδού με όλες τις ανέσεις, δίπλα του.
Επίσης θέλουν άνετο πορτμπαγκάζ για όλατα τζάτζαλα μάτζαλα που κουβαλάς προς χάριν του τέκνου, και μάλιστα όσο μικρότερο τόσο περισσότερα.
Πόσα λίτρα πορτμπαγκάζ έχει το cc και πόσες πόρτες?
Ποια 2 να κρατήσω και ποια 2 να πουλήσω?