-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Νομίζω ότι το θέμα το έχουμε καλύψει. -
Νομίζω ότι το θέμα το έχουμε καλύψει.κοινό σφάλμα...
άλλη συναρμογή η μια και άλλη η άλλη... -
In the meantime, in russia:
6-series to Veyron -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
In the meantime, in russia:
6-series to Veyronδυστυχώς κάνει 'μπαμ' ότι είναι μαϊμού...Σαν κάτι puntο με φτιαγμένους προφυλακτήρες από πολυεστέρα μου κάνει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ίσως εγώ γίνομαι παράξενος, ή ίσως όντως να είναι πρόβλημα, αλλά βρίσκω ότι έχω αρκετά έντονο θόρυβο από τις τσιμούχες των παραθύρων και της ηλιοροφής στις... εχμ... υψηλές ταχύτητες. Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι εκτός από το να τις αλλάξω (με απαγορευτικό κόστος όμως), αλλά όταν κινούμαι σε εντελώς άδειο αυτοκινητόδρομο για πολύ ώρα πάνω από 'κάποια' χιλιόμετρα, γίνεται αρκετά ενοχλητικό.
Ή μπορείς να βάλεις άοσμη βαζελίνη.
Στην 1 δε θυμάμαι πως ήταν που κι αυτή είχε frameless.
Γρηγόρη, για πες.
Mπα, εγώ δεν έχω θόρυβο, φαίνεται πως ο Λάππας τρέχει, ενώ εγώ είμαι νομοταγής πολίτης!
Για λίπανση, προτείνω το παρακάτω, κάνει και για τις ευαίσθητες περιοχές!
ας μιλήσω κι εγω μιας και η κουβέντα ειναι σοβαρή σήμερα
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ας μιλήσω κι εγω μιας και η κουβέντα ειναι σοβαρή σήμερα
Uploaded with ImageShack.us
Ειλικρινά έχω ανάγκη να μου πεις ότι το εξώφυλλο του περιοδικού είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ...
(αν μου έλεγες ότι είναι photoshop να το πίστευα άνετα, αλλά ειλικρινά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ τέτοιο περιοδικό...)(και δεν είμαι συνδρομητής )
-
Εντάξει...ΚΛΑΙΩΩΩ
ROFL
-
Πάντως κ στην e46 coupe, μετά τα 140 χαω ακούγεται ένας ψιλός θόρυβος από τη μεριά του καθρέφτη του οδηγού... Είναι σαν τον θόρυβο που ακούει ο Χρήστος... όχι κάτι τραγικό, αλλά υποβόσκει... αλλά κ εγώ βαριέμαι και δε θέλω να μπω στη λογική να αλλάξω τις τσιμούχες... γίνεται να βελτιωθεί με κανένα λιπαντικό? όχι τύπου ντιούρεξ
-
Εεεεε, όχι, εγώ μιλάω για πολλά παραπάνω χιλιόμετρα.
-
αναρωτιεμαι αγαπητε γιαιτ ετρεχες....
ή σε κυνηγουσαν ή κυνηγουσες....
-
Εεεεε, όχι, εγώ μιλάω για πολλά παραπάνω χιλιόμετρα.εγώ έχω παρατηρήσει πως ξεκινά από τα 140 χαω και πως στα 180 χαω παραμένει ίδιος... δεν αυξομειώνεται...
βέβαια για να τον ακούσω, πρέπει να έχω χαμηλό ή κλειστό το ηχοσύστημα... -
Εεεεε, όχι, εγώ μιλάω για πολλά παραπάνω χιλιόμετρα.Μου θυμίζεις το γνωστό ανέκδοτο.
'-Από τα 180 και πάνω ακούω ένα χτύπημα. Τι είναι?
-Ο χάρος που σου χτυπάει το τζάμι' -
Είκοσι μέρες έχουν περάσει μετά την τοποθέτηση του ceramic coat στο αυτοκίνητό μου, τρεις βροχές, σκόνη και κουτσουλιές και ΔΕΝ έχει πλυθεί από τότε.
Το αυτοκίνητο όμως είναι λες και είναι πάντα πλυμένο:
Η βροχή που πέφτει το πλένει, κι εγώ την 'καθαρίζω' βγαίνοντας σε ανοιχτό δρόμο. Έτσι το αυτοκίνητο είναι πάντα έτσι μετά από βροχή.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
ΥΓ: Sorry για τον κόκο...είναι τραβηγμένες με το iPhone.
-
παιδια ενα γρηγορο up! εριξα την τιμη της Ζ4 (ελληνικη 2.0 facelift 30.000χλμ) στα 18.900ε, γιατι πωλειται ενα αμαξι που θελω να παρω αμεσα! Αν το αμαξι πωληθει, επιστρεφει η τιμη στα προηγουμενα επιπεδα!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/941232/
Σας ευχαριστω
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους της προπέλλας...Δεν είναι προπέλα.
Είναι η σημαία της Βαυαρίας.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους της προπέλλας...
Δεν είναι προπέλα.
άσε μας με τον ανεμιστήρα σου.
Σημαία της βαυαρίας είναι οι 4 κύκλοι.ΥΓ:Sorry, δεν κρατήθηκα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Ζητώ συγνώμη από τους φίλους της προπέλλας...
Δεν είναι προπέλα.
άσε μας με τον ανεμιστήρα σου.
Σημαία της βαυαρίας είναι οι 4 κύκλοι.ΥΓ:Sorry, δεν κρατήθηκα
Αυτή είναι η σημαία του Ingolstadt.
Αυτή είναι η σημαία της Βαυαρίας:
-
Tα μηνυματα που αφορουσαν βαφη ,τεφλον κλπ μεταφερθηκαν στο Περί Βαφών και Φανοποιίας Γενικώς... [MOD]
-
Οι Βαβαροί πάντως θεωρούν βλάχους τους κατοίκους του Ingolstadt .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Οι Βαβαροί πάντως θεωρούν βλάχους τους κατοίκους του Ingolstadt .Οι Audακιδες δηλαδή είναι οι Βλαχο-Γερμανοί κατά τους Βαυαρούς
BMW FORUM