-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Όπως στα λέει ο Asimov : γράφουν συνέχεια εκεί.
Τα αυτοκίνητα τριγύρω είναι φορτωμένα κλήσεις, αν ρίξεις μια ματιάΕπειδή μ' αρέσει το Οικείο θα ξαναβρεθώ εκεί, ούτως ή άλλως πάω συχνά. Θα το κοιτάζω από δω και πέρα.
-
Τα αυτοκίνητα τριγύρω είναι φορτωμένα κλήσεις, αν ρίξεις μια ματιάΑυτός θα νόμιζε ότι είναι προεκλογικά φυλλάδια του σύριζα
-
μια pasteria δε θυμάμαι πώς λέγεται πίσω απ'τα starbucks στην πλατεία που ναι η eurobank είναι καλό ?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τα αυτοκίνητα τριγύρω είναι φορτωμένα κλήσεις, αν ρίξεις μια ματιά
Αυτός θα νόμιζε ότι είναι προεκλογικά φυλλάδια του σύριζα
Αφου ομως ψηφιζει Ανταρσυα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μια pasteria δε θυμάμαι πώς λέγεται πίσω απ'τα starbucks στην πλατεία που ναι η eurobank είναι καλό ?Νομίζω από τις σαφέστερες περιγραφές που έχω διαβάσει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μια pasteria δε θυμάμαι πώς λέγεται πίσω απ'τα starbucks στην πλατεία που ναι η eurobank είναι καλό ?
Νομίζω από τις σαφέστερες περιγραφές που έχω διαβάσει
είναι δίπλα σε μια παρκαρισμένη 316
+ροζ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μια pasteria δε θυμάμαι πώς λέγεται πίσω απ'τα starbucks στην πλατεία που ναι η eurobank είναι καλό ?Το 'VINCENZO' λες, σχεδόν απέναντι από το Fresh στη Γιαννιτσοπούλου ; Αν ναι, είναι αρκετά καλή.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
σύνδρομο καταδίωξης
-
Ναι το VINCENZO ειναι πολυ καλο και σχετικα φτηνο. Εχει πλακα ο ιδιοκτητης που σε υποδεχεται παντα στην εισοδο. Να δοκιμασετε το πολυ ωραιο νιοκι 4 τυρια.
Εχουμε συζητησει επισης συχνα εδω μεσα, για τη διπλανη κρεπερι. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
πως είναι δυνατόν να γράφουν συνέχεια όπως λες και παρόλα αυτά η πλατεία να μην είναι ποτέ άδεια;
Αυτη ειναι κι η δικη μου απορια τα τελευταια 20 χρονια
Α καλοι μου γειτονες, στο Vamos Amigos εχετε παει ποτε;Στην Κύπρου έτσι ; Έχω πάει 1 φορά, καλούτσικο είναι. Το πρόβλημα με τα μεξικάνικα είναι ότι ΠΑΝΤΑ τρώω αρκετά παραπάνω από αυτό που 'μπορώ' με αποτέλεσμα μετά να έχω κάποιου βαθμού δυσφορία
Αυτό μου χαλάει την ανάμνηση, αλλά από όσο θυμάμαι, όσο ήμουν στη διαδικασία του φαγητού, ήταν καλό. Τϊποτα το ιδιαίτερο.
Παρατήρηση : αν και έχω αδυναμία και στο μεξικάνικο φαγητό δεν πάω συχνά οπότε έχω μάλλον περιορισμένες εμπειρίες -
Το 'VINCENZO' λες, σχεδόν απέναντι από το Fresh στη Γιαννιτσοπούλου ; Αν ναι, είναι αρκετά καλή.
ναι έτσι νομίζω λέγεται
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σύνδρομο καταδίωξης
Λοιπον εχουν μονοδρομησει την Κυπρου στο τμημα μπροστα στο κολυμβητηριο εκει που πεφτει στη Νυμφων κι εγω ο μαλακας δεν το ειχα παρει χαμπαρι. Το Σαββατο το μεσημερι γινοταν ο κακος χαμος (καλυτερα να το επιανα απο το σπιτι με τα ποδια ) απο παρκαρισμενα τυπου Hifi στη Νυμφων κι εγω εκνευρισμενος απο τα ζιγκ ζαγκ δεν ειδα το απαγορευτικο, μπηκα αναποδα, μπινελικωσα εναν κακομοιρη που ερχοταν κανονικα, με αρχισαν στα μπινελικια 2 αλλοι που ερχοταν απο πισω, καταλαβα οτι εκανα βλακεια, πηγα να κανω οπισθεν, μπλοκαρα την κυκλοφορια, κολαση το κεντρο της Γλυφαδας
Για το Vamos Amigos: ναι αυτο στην Κυπρου. Πηγα κι εγω καποιες φορες (ηταν το πρωτο ραντεβου με την Α.!). Το φαγητο μου αρεσε πολυ αλλα εχω το ιδιο προβλημα: εφαγα πολυ και μου τσακισε το στομαχι Ακριβουτσικο ειναι παντως, αν θυμαμαι καλα 2 ατομα ειχαμε δωσει περι τα 80 ευρω χωρις κρασι. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
σύνδρομο καταδίωξης
Δεν είμαι ενταγμένος πουθενά (την τελευταία φορά ΔΕΝ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ πάντως... )!
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οικολογική συνείδηση και δεν μοιράζει φυλλάδια έτσι αντίχριστοι! Επιπλέον, δεν έχουν και λεφτά!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν είμαι ενταγμένος πουθενάκι αυτό στο οποίο είσαι ενταγμένος, pinky είναι
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Δεν είμαι ενταγμένος πουθενά
κι αυτό στο οποίο είσαι ενταγμένος, pinky είναι
Λόγω αποτρίχωσης ε;
-
-
Η Γλυφαδα ΙΜΟ πάσχει απο καλο φαγητό. Εγώ μόνο Pasta Ragusa πάω και καμμια μπιφτεκούπολη στον Τζώρτζη
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η Γλυφαδα ΙΜΟ πάσχει απο καλο φαγητό. Εγώ μόνο Pasta Ragusa πάω και καμμια μπιφτεκούπολη στον ΤζώρτζηΓια γκουρμέ, δεν ξέρω, δεν έχω και γνώσεις επί του θέματος. Για κανονικό φαγητό και καλές τιμές, εγώ πάω Οικείο, Μπιφτεκάααατσι και Vincenzo. O τελευταίος, αν έκανε και καμιά σάλτσα με μανιτάρια ΧΩΡΙΣ κρέμα γάλακτος, θα ήταν τέλειος.
-
μπιφτεκούπολη είναι ο κλέψας του κλέψαντος, σου φέρνουν 2-3 μπιφτέκια σε μέγεθος κεφτέ και το χρεώνουν και 8€
-
Γλυφάδα στο Vincenzo για πίτσα και ζυμαρικά, TGI για Jack Daniels ribs (και όχι μόνο) (+ το ότι μπορείς να φας άκαπνα σαν άνθρωπος), και amigos για μεξικάνικο (αν και μία φορά στο τελευταίο είχαμε έντονα tsirlider effects για κάνα 2 μέρες).
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)