-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Παρά τα 58 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν αυτό το μήνα δεν υπάρχει κανένας να μας πει εντυπώσεις.Kriti40 τι έγινε ήρθε το Dusterακι σου???
Ήρθε σήμερα!!!! (Μετα από 75 μέρες αναμονή)
Μετα την δουλειά θα πάω να το δω -
καλοριζικο,καλο ταξιδο και με πολλα ασφαλη και απροβληματιστα km !!!
-
Ο χρήστης kriti40 έγραψε:
ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Παρά τα 58 αυτοκίνητα που πουλήθηκαν αυτό το μήνα δεν υπάρχει κανένας να μας πει εντυπώσεις.Kriti40 τι έγινε ήρθε το Dusterακι σου???
Μετα την δουλειά θα πάω να το δωκαμια φωτό βάλε να το χαζέψουμε
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο, γεμάτα χαρούμενα χιλιόμετρα!!!
-
ΠΑΓΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ
Μετα την δουλειά θα πάω να το δωκαλοριζικο,καλοταξιδο,καλόστριφτο.Πολλά ασφαλή κι ευχάριστα χιλιόμετρα εύχομαι.
-
Με το καλό να το παραλάβεις. Καλοτάξιδο και να το χαρείς.
-
Σας ευχαριστώ!
Κατάφερα τελικά να το δω λίγο πριν κλείσει η αντιπροσωπία αργά το βράδυ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι αισθητά μικρότεροι χώροι που έχει το 1,5 dci σχέση με το βενζινοκίνητο 1,6.
Φωτο δεν κατάφερα να πάρω γιατί ήταν βράδυ και ήταν στο Γκαράζ, όπου ο φωτισμός ήταν χαμηλός.
Εντυπώσεις περισσότερες από βδομάδα -
Εννοείς μικρότερο χώρο αποσκευών?
-
χώροι αποσκευών και καμπίνας.
Η ρεζέρβα είναι μέσα στο χώρο αποσκευών(κόβει χώρο σε ύψος) αντί κάτω (όπως στο 1,6).
Επίσης η καμπίνα μου έδωσε την αίσθηση οτι είναι λίγο πιο κοντή σε σχέση με το 1,6.
Εσωτερικά είναι όμοιο με το sandero. Απλό, λιτό και πανέμορφο. Εντυπωσιακά ( και διαφορετικά από το 1,6 τα φωτιστικά σώματα εμπρός) και το μαύρο χρώμα το κάνει πολύ ξεχωριστό στην πλούσια έκδοση Laureate -
Καλοταξιδο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοταξιδοkaλοτάξιδο!!! Πεσ μας εντυπώσεις!!!!
-
Σας ευχαριστώ!
Κατάφερα τελικά να το δω λίγο πριν κλείσει η αντιπροσωπία αργά το βράδυ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι αισθητά μικρότεροι χώροι που έχει το 1,5 dci σχέση με το βενζινοκίνητο 1,6.
Φωτο δεν κατάφερα να πάρω γιατί ήταν βράδυ και ήταν στο Γκαράζ, όπου ο φωτισμός ήταν χαμηλός.
Εντυπώσεις περισσότερες από βδομάδαΚαλοτάξιδο να είναι και να το ευχαριστηθείς...
Και όπως κατάλαβες περιμένουμε με ανυπομονησία σχόλια και απόψεις ...
-
Επίσης η καμπίνα μου έδωσε την αίσθηση οτι είναι λίγο πιο κοντή σε σχέση με το 1,6.Εχοντας δει και το 2κίνητο και το 4κίνητο δίπλα δίπλα δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο. Εσωτερικά υπάρχει τούνελ και στα 2 ενώ το 4χ4 είναι εξωτερικά 5 εκατοστά ψηλότερο. Αλλά, ίσως όμως να μειώνεται το ύψος στο εσωτερικό της καμπίνας για να χωρέσουν τα συστήματα 4κίνησης απο κάτω.
Στο φυλλάδιο πάντως έχουν τις ίδιες αποστάσεις: Απόσταση από το εμπρός κάθισμα μέχρι την οροφή 907 εκατοστά και απόσταση από το πίσω κάθισμα μέχρι την οροφή 895 εκατοστά.Και κάτι γενικό και ... πρωτάκουστο: http://renaultdaciaduster.com/used-dacia-duster-is-more-expensive-than-the-new-dacia-duster/
-
χώροι αποσκευών και καμπίνας.
Η ρεζέρβα είναι μέσα στο χώρο αποσκευών(κόβει χώρο σε ύψος) αντί κάτω (όπως στο 1,6).
Επίσης η καμπίνα μου έδωσε την αίσθηση οτι είναι λίγο πιο κοντή σε σχέση με το 1,6.
Εσωτερικά είναι όμοιο με το sandero. Απλό, λιτό και πανέμορφο. Εντυπωσιακά ( και διαφορετικά από το 1,6 τα φωτιστικά σώματα εμπρός) και το μαύρο χρώμα το κάνει πολύ ξεχωριστό στην πλούσια έκδοση LaureateΤα φωτιστικά σώματα είναι ίδια απλα το 1.6 και 1.5 dci 4χ2 έχουν ασημένια φωτιστικά σώματα και αντίστοιχα τα τετρακίνητα φωτιστικά σώματα με μαύρο backround.Τα μαύρα φωτιστικά σώματα όταν το αυτοκίνητο είναι σε άσπρο ασημί ή εκέινο το ωραίο μπλε το κάνουν πανέμορφο
Τα ίδια και με την ρεζέρβα είναι από κάτω στα δικίνητα και μέσα στον χώρο αποσκευών στα τετρακίνητα.
Εκτός από εντυπώσεις θέλουμε και φωτογραφίες -
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε kriti...
Αληθεια απο που εισαι..? Αν εισαι απο Χανια μαλλον θα εισαι το πρωτο duster..
Περιμενουμε ολοι εντυπωσεις και φωτογραφιες...
Το drive Νοεμβριου δοκιμασε το 4Χ2 1,6 και το ψιλοεθαψε, ειδικα σε σχεση με τα αλλα εντυπα παντως..
Μεγαλο λαθος της αντιπροσωπειας που δεν εχει βγαλει το 1,5dCi σε δημοσιογραφικο... Πλακα πλακα με τα νεα τελη αυτος ο κινητηρας θα κανει μεγαλο μεριδιο στις πωλήσεις του duster.. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Το drive Νοεμβριου δοκιμασε το 4Χ2 1,6 και το ψιλοεθαψε, ειδικα σε σχεση με τα αλλα εντυπα παντως..
Μεγαλο λαθος της αντιπροσωπειας που δεν εχει βγαλει το 1,5dCi σε δημοσιογραφικο... Πλακα πλακα με τα νεα τελη αυτος ο κινητηρας θα κανει μεγαλο μεριδιο στις πωλήσεις του duster..Βρε έπρεπε να επιτρέπετε παντού το diesel και μετά θα σου εξηγούσα ακριβώς πως και τι αλλά βλέπεις στην Ελλάδα
-
Από Χανιά είμαι...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μεγαλο λαθος της αντιπροσωπειας που δεν εχει βγαλει το 1,5dCi σε δημοσιογραφικο... Πλακα πλακα με τα νεα τελη αυτος ο κινητηρας θα κανει μεγαλο μεριδιο στις πωλήσεις του duster..Βρε έπρεπε να επιτρέπετε παντού το diesel και μετά θα σου εξηγούσα ακριβώς πως και τι αλλά βλέπεις στην Ελλάδα
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε, αλλά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, καλά κάνει και απαγορεύεται το diesel.
-
Από Χανιά είμαι...Συμπολιτης λοιπον..! Σου ειπε ο παωλητης αν κυκλοφορει και κανενα αλλο στην πολη μας..? Ενα εκθεσιακο εχω δει εγω μονο..Ρεθυμνο παντως εχω δει ηδη 4 σε 2 βολτες, αρα εχει σιγουρα και αλλα..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μεγάλη κουβέντα ανοίγουμε, αλλά στα δύο μεγάλα αστικά κέντρα, καλά κάνει και απαγορεύεται το diesel.
+1 στον αλέξανδρο...
μακρία τα ντίζελ από τα αστικά μας κέντρα...
Dacia Duster