-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
@redmonster
Καλα το ειπες...Θα ΗΤΑΝ...
Θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον μια τετοια με τον 1750tbi, ελαφρωμενη και με μηχανικο
μπλοκε, αλλα ας οψεται η κακη διαχειριση του ομιλου τον τελευταιο καιρο...Καλα εδω λενε να κανουν SUV για την Lancia... Κριμα...
-
Και μετά το τρολάρισμα ας ξαναγίνουμε πάλι on topic
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μου θυμίζει παρτούζα ιμπιζα με 500αράκι και α3 στις διακοπές τους στη μύκονο...Δεν τα χεις μάθει... ήταν εκεί και ένα Mini και ένα Q5...
Αν δεν γουσταρεις κανε με αποκλεισμο! Χαβαλε κανουμε ρε ανθρωπε!Φιλικα
Εδώ δεν έχω κάνει τον Πάσχο, εσένα θα κάνω...?
Απιστευτο!!!Τι τιμοναρα ειν αυτη?!?!!?!?
Fixed...
-
Ωραιο και αυτο... Αλλα προτιμω το πρωτο!
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
μου θυμίζει παρτούζα ιμπιζα με 500αράκι και α3 στις διακοπές τους στη μύκονο...
Δεν τα χεις μάθει... ήταν εκεί και ένα Mini και ένα Q5...
Αν δεν γουσταρεις κανε με αποκλεισμο! Χαβαλε κανουμε ρε ανθρωπε!Φιλικα
Εδώ δεν έχω κάνει τον Πάσχο, εσένα θα κάνω...?
Απιστευτο!!!Τι τιμοναρα ειν αυτη?!?!!?!?
Fixed...
αυτό είναι το τιμόνι της απλής μίτο...
-
αυτό είναι το τιμόνι της απλής μίτο...Τι να κάνουμε... αυτό διαθέτει το κατάστημα...
-
Τι να κάνουμε... αυτό διαθέτει το κατάστημα...
πριν αναφερόμουν στην gta και στην ενδεχόμενη αντιπαράθεση της με το επίσης ενδεζόμενο s1...
το τιμόνι αυτό είναι της τωρινής μίτο ... που btw το βρίσκω πολύ καλό
θες απλά να στα κάνουμε νιανιά η προσπαθείς να μας πικάρεις ? -
@audipassion
Ποια επιλογη λες? Το πρωτο σε καφε μεταλλικο με την 5ακτινη 17αρα διαιρουμενη,
ή το γκρι μεταλλικο με την επισης 17αρα με τις πολλες ακτινες τυπου φαλτσετα?
Μαλλον το καφε μ' αρεσει περισσοτερο, βεβαια αυτο μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη,
αν δω τους παραπανω συνδυασμους απο κοντα...Το πρώτο λέω με τις αλενοβίδες
Ευχαριστώ koubeast . -
πριν αναφερόμουν στην gta και στην ενδεχόμενη αντιπαράθεση της με το επίσης ενδεζόμενο s1...
θες απλά να στα κάνουμε νιανιά η προσπαθείς να μας πικάρεις ?You've missed the point...
Στα προτότυπα καλά τα πάνε (και bucketιές τςςςς)... το θέμα είναι στην παραγωγή τι προσφέρουν... (και ναι imho είναι άθλιο)...Btw, εσυ χρειάζεσαι νιανιά για το οτι τρώμε στη μάπα τις ζάντες της μιτο, τις αγωνιαρικες εκδόσεις της σιτροέν και τα τιμόνια των γκε-τε-α, στο τοπικό του Α1, ή το κάνετε για να πικάρετε...?
-
θες απλά να στα κάνουμε νιανιά η προσπαθείς να μας πικάρεις ?You've missed the point...
Στα προτότυπα καλά τα πάνε... το θέμα είναι στην παραγωγή τι προσφέρουν... (και ναι είναι άθλιο).Btw, εσυ χρειάζεσαι νιανιά για το οτι τρώμε στη μάπα τις ζάντες της μιτο, τις αγωνιαρικες εκδόσεις της σιτροέν και τα τιμόνια των γκε-τε-α, στο τοπικό του Α1, ή το κάνετε για να πικάρετε...?
πρώτη φορά βλέπεις εκτροχιασμό συζήτης σε δημόσιο φόρουμ??
ωραία η αποψη σου περί προτοτύπων και παραγωγής... άλλωστε έχουμε ξαναπεί τι ισχύει για τις απόψεις και τις κ ...
όλοι έχουν από μία...
πιο νιανιά δεν μπορώ να στα κάνω δυστυχώς... -
Το να λέει ο HF οτι το Α1 έχει μερικές απο τις ωραιότερες ζάντες που έχει δεί και να μοστράρεις αυτές της μιτο, δεν είναι εκτροχιασμός... είναι τρολάρισμα με ολίγη απο φλέιμ...
Σ'ευχαριστώ πάντως που μου τα κάνεις νιανιά.. όσο πιο πολύ γράφεις τόσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα...
-
Έτσι όπως το πάνε αυτό με τους 180 ίππους θα κάνει 30 με 35 χιλιάρικα και το S1 θα κάνει 50......
Kαπως ετσι θα γινει οπως λες, αλλα το S1 μαλλον θα ειναι το γρηγοροτερο 'τουμπανακι' οταν βγει...
δεν θα είναι έτσι.... θα απαγοητευτούν πολλοί με την τιμή των δύο γρήγορων, αν ποτέ φυσικά βγει το S1, γιατί θα είναι παραπλήσια των καλά εξοπλισμένων 1,4...
από ότι μου λένε οι πηγές μου το 185άρι θα έχει γύρω στα 27 και το S πάνω κάτω 30 αρχική...
-
Και το σενάριο θα πηγαίνει κάπως έτσι... μήπως το μεγκαν RS είναι καλύτερο? ή μήπως μια τζουλιετα QV? χμμμμμ εγώ όμως είμαι κολλημένος με τον όμιλο...άρα παίζει και το τσιρότο R ... χμμμμ τελικά όμως μου αρέσει περισσότερο το S1και ας είναι χρέπι μπροστά σε αυτά.
Και μην μου πείτε ότι αυτό θα παίζει στα 30 παρά κάτι όταν τώρα ένα καλούτσικα εξοπλισμένο 1,4 Α1 παίζει στα 27.000.
Ελάτε τώρα, μεταξύ μας...είστε σίγουροι ότι θα παίζει στα 30-35k -
Golf R
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Golf Rκακογουστος
-
Who cares, το θέμα είναι να μου αρέσει εμένα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Golf R32 -
Άρε Δ.Ν.Τ. που σας χρειάζεται...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Who cares, το θέμα είναι να μου αρέσει εμέναΝα το κοιτάξεις αυτο
-
Για να μην συνεχίσω να χαλάω το θέμα με απλά να πώ πως δεν με ενδιαφέρει πλέον τι λένε οι άλλοι. Η αγορά αυτοκινήτου είναι κάτι απολύτως προσωπικό και φυσικά η τελική επιλογή οφείλει να συμβιβάσει πολλές φορές τα ασυμβίβαστα. Αυτό που αρέσει και ικανοποιεί τα θέλω μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε άλλον μπορεί να είναι αδιάφορο όπως και η άποψη του για την επιλογή μου Οπότε δεν πρόκειται να κοιτάξω τπτ και για κανέναν λόγο και να το παραδέχομαι το Golf VI μου αρέσει και το R ακόμα περισσότερο για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω
Audi A1