-
50E φθηνότερα
-
Πολύ ενδιαφέρον πόστ του Κίκιζα (είναι που είχε κυρίως φωτογραφίες, γι΄ αυτό!
Το Α1 έχει μερικές από τις ομορφότερες ζάντες που έχω δει, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου. Όλο και πιο συμπαθητικό μου φαίνεται, το μόνο που είναι αντιπαθέστατο, είναι η τιμή του βέβαια!Ξέρω, ξέρω, αν δεν έχω να πλερώσω, να πάρω Seat-Skoda!
Πριτς!
-
Δεν μπορω να χωνεψω το πισω μερος με τιποτα
Το Polo κατα τη γνωμη μου ειναι το πιο ωραιο απο τα 4 αδερφακια του group -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
@elteo
Ενταξει, σιχαινεσαι τα fashion αντικειμενα γενικως, το ειπες πριν, το καταλαβαμε...χΟΥμορ το λένε, αν θίχτηκες πρόβλημά σου.
Νοpe, στην συγκεκριμενη φαση το λενε trolling, το οτι απανταω δεν σημαινει οτι θιγομαι κιολας...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πολύ ενδιαφέρον πόστ του Κίκιζα (είναι που είχε κυρίως φωτογραφίες, γι΄ αυτό!
Το Α1 έχει μερικές από τις ομορφότερες ζάντες που έχω δει, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου. Όλο και πιο συμπαθητικό μου φαίνεται, το μόνο που είναι αντιπαθέστατο, είναι η τιμή του βέβαια!Ξέρω, ξέρω, αν δεν έχω να πλερώσω, να πάρω Seat-Skoda!
Πριτς!
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το παράγκειλε και ο αδερφός σήμερα 1.4 χειροκίνητο ambition σε κόκκινο misano , βαμένες αψίδες και 17'' ζάντες και μερικά άλλα αξεσουάρ 27500Ε μη βαράτε ήθελε και ηλιοροφή αλλά έχει φόρο πολυτελείας , όταν του είπα να δούμε και τα υπόλοιπα μόντ που υπήρχαν στην έκθεση Α3 , golf , scirroco δεν πολυνιάστηκε από την αρχή στο Α1 έπεσε το μάτι και είχαν και το competition pack για test drive το Α3 είναι παλιό το golf για θείες και ο ρόκκος ένα καγκουρεμένο golf οπότε τα ξεχνάμε μέχρι και ο πωλητής που έκανε την παραγγελία όταν του είπα τόσα λ7 για ένα υπερμίνι με 1000ε παίρνω το golf gti έστω και γυμνό ή το scirocco 160 dsg μου λέει άλλο πράγμα η audiΠήρε 1.4 και ΔΕΝ το πήρε S-Tronic;
-
Την βρίσκεις αντίστοιχη σε ποιότητα στο εσωτερικό;
Εγώ όχι. Πάντως, και πάλι, 500 Abarth θα έπαιρνα, μετά Cooper S και τελευταίο το Α1. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το παράγκειλε και ο αδερφός σήμερα 1.4 χειροκίνητο ambition σε κόκκινο misano , βαμένες αψίδες και 17'' ζάντες και μερικά άλλα αξεσουάρ 27500Ε μη βαράτε ήθελε και ηλιοροφή αλλά έχει φόρο πολυτελείας , όταν του είπα να δούμε και τα υπόλοιπα μόντ που υπήρχαν στην έκθεση Α3 , golf , scirroco δεν πολυνιάστηκε από την αρχή στο Α1 έπεσε το μάτι και είχαν και το competition pack για test drive το Α3 είναι παλιό το golf για θείες και ο ρόκκος ένα καγκουρεμένο golf οπότε τα ξεχνάμε μέχρι και ο πωλητής που έκανε την παραγγελία όταν του είπα τόσα λ7 για ένα υπερμίνι με 1000ε παίρνω το golf gti έστω και γυμνό ή το scirocco 160 dsg μου λέει άλλο πράγμα η audi
Πήρε 1.4 και ΔΕΝ το πήρε S-Tronic;
δεν αρέσουν στους πιτσιρικάδες τα αυτόματα...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Την βρίσκεις αντίστοιχη σε ποιότητα στο εσωτερικό;
Εγώ όχι. Πάντως, και πάλι, 500 Abarth θα έπαιρνα, μετά Cooper S και τελευταίο το Α1.για την ζάντα το έβαλα...
αν και έβαλα την 17άρα(μλκ μου μεγάλη) την βρίσκω πανέμορφη...
στο εσωτερικό είναι σαφώς ανώτερο το α1 , νομίζω από όλα της κατηγορίας...
σε όλα τα άλλα για το γούστο μου δεν τίθεται καν θέμα... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...δεν φταιει κανενας, αν πραγματικα δεν μπορεις ουτε εμφανισιακα απο φωτο να καταλαβεις τις διαφορες.
εχασες στις εκλογες και εχεις νευρακια
Τις εκλογες τις εχω χ@σμ@νες εδω και πολλα χρονια, απο τοτε που καταλαβα τι παιζεται...
Αν το θετεις ετσι, επι του προκειμενου -και sorry για το off topic- νιωθω σε ενα βαθμο δικαιωμενος μαζι με το
υψηλοτατο ποσοστο που καταψηφισε εστω εμμεσα, το γ@μημ@νο προσχεδιασμενο μνημονιο.
Επι της ουσιας ομως τα σχολια περι fabia, ibiza, ειναι τοσο μπαγιατικα
που εχει καταντησει βαρετο...
Δεν σου αρεσει, οκ το καταλαβαμε, παμε παρακατω. -
εκει ειναι το θεμα, οτι δε καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα...
προσπερασε
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Το παράγκειλε και ο αδερφός σήμερα 1.4 χειροκίνητο ambition σε κόκκινο misano , βαμένες αψίδες και 17'' ζάντες και μερικά άλλα αξεσουάρ 27500Ε :Χρυση επιλογη
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκει ειναι το θεμα, οτι δε καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα...προσπερασε
Προσπαθεί, αλλά όσο στριφτερό (sic) κι αν είναι το ...Vectra, δεν γίνεται!
Κάτσε να πάρει τουτούνι πρώτα και θα προσπεράσει τους πάντες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εκει ειναι το θεμα, οτι δε καταλαβες τιποτα απο αυτα που εγραψα...προσπερασε
Τι θα επρεπε να καταλαβω δηλαδη απο αυτο? Καποιες φορες μπορει καποιος να ειναι κουρασμενος
και να μην πιανει το καθε στυλ του καθενος...Εννουσες δηλαδη κατι διαφορετικο, απο το οτι ΔΕΝ σου αρεσει το Α1?δε βλεπω καμια διαφορα απο ibiza & fabia
-
πιστευεις δηλαδη οτι το Α1 μου φαινεται ιδιο με τα αλλα δυο???
προφανως μου αρεσει το Α1, και προφανως δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα. Μασημενη τροφη ακομη και στα αυτονοητα?
-
Από μπροστά και από πίσω κάτι λέει (ειδικά μπροστά). Στο πλάι όμως είναι σαν να έρχεται κάποιος να σου θυμίσει ότι το ίδιο αμάξι το έχεις ξαναδεί κάπου (πρόσφατα). Επειδή κάτι σελίδες πριν τέθηκε σύγκριση με το Mini, από καθαρά αισθητική άποψη θα πω ότι το Mini είναι ένα ρετρό και μοναδικό σχήμα. Δεν είναι ένα 207 καμουφλαρισμένο.
από περιέργια πόσο έχει ένα α3 1,8tfsi με τα βασικά??
50E φθηνότερα
-
Η χαρά του troll έχει γίνει εδω μέσα...
-
Για να μην παρεξηγηθώ -επειδή δεν έχω διάθεση τρολαρίσματος- αναφέρω την άποψη μου αυτή συνολικά για τα supermini ανεξαρτήτως μάρκας. Θεωρώ υπερβολικό το ποσό κυρίως έναντι ενός Α3 1,8, όπως και οποιοδήποτε ποσό πάνω από 20 χήνες για Mito 1,4 κλπ. Εκεί κολλάει η αράπω, όχι στην επιλογή του Α1 αυτή καθαυτή.
-
όταν ψάχνεις συνειδητοποιημένα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία δεν μπορεί να βλέπεις άξαφνα μετά την επόμενη... τότε δεν ήσουν σίγουρος για το τι θέλεις...
όταν λοιπόν είσαι στην κατηγορία Polo, αυτά που συζητάμε κοιτάς κι όχι Α3 ή Golf ή ότι άλλο βάλει ο νους σου...
λέμε τώρα... αλλά τι μιλάω πάλι.... για να τα ακούσω
-
Οταν ψαχνεις συνειδητοποιημενα και εχεις μεγαλη τσεπη συμβαινει αυτο που λες. Οπου σε αυτη τη περιπτωση ψαχνεις τη καλυτερη λυση για συγκεκριμενες αναγκες.
Audi A1