-
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα.
Αλλά και με τον Hulk γίνεται αυτό.
Αλλά ακόμα είναι μικρός...έχει δρόμο μπροστά του (ο Hulk). Φάνηκε η απειρία του χθες
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
και να ακούμε Γερμανικό και Ιταλικό ύμνο ξανά μαζίΟ ιαπωνικός λείπει και ολοκληρωθηκε ο άξονας. Ένας Petrov θα μας σώσει... θα τους σταματήσει στο Stalingrad!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και να ακούμε Γερμανικό και Ιταλικό ύμνο ξανά μαζί
Ο ιαπωνικός λείπει και ολοκληρωθηκε ο άξονας. Ένας Petrov θα μας σώσει... θα τους σταματήσει στο Stalingrad!
ακριβως η σκεψη μου....
-
Υπάρχει και ακόμα πιο τρελό σενάριο 1ος Vettel, 2ος Webber και 5ος Alonso με Massa 4o και μόλις περάσει την γραμμή του τερματισμού ο Vettel να σκάσει το μοτέρ του Massa και να το πάρει ο Alonso
-
εγω παλι πιστευω πως ειναι του Αλονσο...
ανετα κι ολας. -
και να ακούμε Γερμανικό και Ιταλικό ύμνο ξανά μαζί
Ο ιαπωνικός λείπει και ολοκληρωθηκε ο άξονας. Ένας Petrov θα μας σώσει... θα τους σταματήσει στο Stalingrad!
Δεν πήγε εκεί το μυαλό μου αλλά ο εθνικός ύμνος της Ρωσίας είναι πολύ ωραίος...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Αλλά και με τον Hulk γίνεται αυτό.Αλλά ακόμα είναι μικρός...έχει δρόμο μπροστά του (ο Hulk). Φάνηκε η απειρία του χθες
Γιατι ρε συ;
Μια χαρα αμυνθηκε ειδικα στην αρχη.
Πολυ καλος ηταν, μετα χαθηκε λιγο με τα πιτ στοπ κλπ οποτε χαλασε ο αγωνας. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αλλά και με τον Hulk γίνεται αυτό.
Αλλά ακόμα είναι μικρός...έχει δρόμο μπροστά του (ο Hulk). Φάνηκε η απειρία του χθες
Γιατι ρε συ;
Μια χαρα αμυνθηκε ειδικα στην αρχη.
Πολυ καλος ηταν, μετα χαθηκε λιγο με τα πιτ στοπ κλπ οποτε χαλασε ο αγωνας.Καλός σχετικά ήταν αλλά και άπειρος. Έχασε την εκκίνηση, έκανε κάποια λαθάκια υπό πίεση, και τελικά τον πέρασαν όλοι.
Κράτησε όσο μπορούσε και αντρίκια κιόλας θα έλεγα (το οποίο δυσκόλεψε τον Αλόνσο και χάαααθηκαν τα RBR σαν αποτέλεσμα), αλλά η απειρία του φάνηκε νομίζω στην εκκίνηση.
Είμαι σίγουρος ότι ο μικρός στο μέλλον (ίσως και του χρόνου κιόλας) θα μας δείξει τρομερά πράγματα.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μια ερωτησούλα...
Πείτε ότι είναι στο Abu Dhabi οι Red Bull ένα-δύο στον αγώνα με πρώτο τον Vettel και ο Alonso από πίσω τρίτος. Αρκετά πιθανό σενάριο, όντως. Έχουμε περάσει τη μέση του αγώνα και οι τρεις τους έχουν απομακρυνθεί από τους υπόλοιπους και κάνουν μοναχικό αγώνα όπως σήμερα στη Βραζιλία. O Alonso παίρνει πρωτάθλημα αν τερματίσουν έτσι, οπότε η μόνη λύση που φαίνεται στον ορίζοντα για πρωτάθλημα οδηγού της Red Bull, είναι να δώσει τη θέση του ο Vettel στον Webber. Πέφτει η συμβουλή από τα πιτς να προσέξει κινητήρα ο Vettel επειδή υπερθερμαίνεται και ο Webber βρίσκεται στην πρώτη θέση εξαιτίας αυτού. Στους επόμενους γύρους όμως, από το πουθενά και απροειδοποίητα, σκάει ο κινητήρας του Alonso κι ο Ισπανός είναι εκτός αγώνα, μηδέν πόντοι. Τι κάνει εκεί ο Webber; Κρατάει πρώτη θέση και παίρνει πρωτάθλημα ή επιστρέφει πίσω τη θέση στον Vettel και του δίνει το πρωτάθλημα που με βάση του τι έγινε και πώς έγινε νωρίτερα στον συγκεκριμένο αγώνα, ανήκει δικαιωματικά στον Vettel;
And the Oscar for Best Original Screenplay goes to ... (...drums...) ...
CAVALLINO!Γουσταρω τρελα αυτο το σεναριο.
Οπως ηδη γραφτηκε, η 'υπερθερμανση' του Φετελ θα γινει 1-2 γυρους πριν το τελος.
Δεν προκειται ο Φετελ να τον αφησει νωριτερα, και πολυ καλα θα κανει.
Απλα, αν ειναι αρκετα εξυπνοι, θα το μιλησουν νωριτερα, ωστε σε περιπτωση που η σειρα ειναι οπως στη Βραζιλια, να μεινει κοντα ο ενας στον αλλον, χωρις ομως να κυνηγιουνται στο οριο, ρισκαροντας εξοδο, συγκρουση ή βλαβη.
Εγω θα χαρω ο Γουεμπερ να βρεθει στα ισα μπροστα απο τον μικρο, και να μην θελει χαρες, αν και το βλεπω δυσκολο.Προσθέτω στο σενάριο:
- Vet, 2.Web, 3.Alo με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους, και 2 γύρους πριν το τέλος αναγκάζεται ο Vet να συναινέσει (Πουρναράκιος όρος) στο προσπέρασμά του από τον Web, και στο καπάκι βρίσκει την ευκαιρία να τον περάσει και ο Alo... παρότι ο Vetελάκος θα αντισταθεί σθεναρά 'για την ομάδα ρε γμτ!' κσι θα είναι πολύυυυυ στεναχωρημένος στο post race conference που έχασε ο teamate τον τίτλο.
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, ακριβώς μετά την εκκίνηση για 2-3 εκατοστά κάποιος δεν εμβόλισε τον ΑλόνσοΤο είδε κανείς άλλος ή ήταν άλλος οδηγός;
Έχει άστρο το παληκάρι τι να λέμε τώρα...
Οντως στο στο πρωτο S καθως εστριβε ερχοταν απο πισω στριμωγμενος,γιατι κοντραριζοταν με αλλον,ο Petrov και παρα γουρουνοτριχα δεν τον πηρε μαζι του να βγουν και οι δυο..
-
H F10 δε καταλαβαίνει ρε σεις από τέτοια!
Εδώ έφαγε τέτοια σφαλιάρα στο Σπα και συνέχισε!
-
@elteo... Είχα κάποτε μια κοπέλα που ήταν με τον Hakkinen και μετά με τον Raikkonen επειδή της άρεσαν σαν άντρες. Εγώ έχω διαφορετικά κριτήρια και περιλαμβάνουν την στήριξη μιας ομάδας, με την ιστορία της και την όλη φιλοσοφία της.
Και ;;; Εγώ είμαι με τον FA από Minardi εποχές. Μου αρέσει να υποστηρίζω οδηγό και όχι ομάδες...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι ο μικρός στο μέλλον (ίσως και του χρόνου κιόλας) θα μας δείξει τρομερά πράγματα.Του χρονου με την HRT λιγο δυσκολα...
-
@elteo... Είχα κάποτε μια κοπέλα που ήταν με τον Hakkinen και μετά με τον Raikkonen επειδή της άρεσαν σαν άντρες.
Funis?
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι ο μικρός στο μέλλον (ίσως και του χρόνου κιόλας) θα μας δείξει τρομερά πράγματα.
Του χρονου με την HRT λιγο δυσκολα...
Κρίμα ρε γμτ αν πάει εκεί.
Θέλω να τον δω στη Ferrari κάποια στιγμή.
-
Δεν κατάλαβα.... γιατί να είναι ο Vettel που θα θυσιαστεί στο βωμό του κοινού καλού της ομάδας του;;;
Στο σενάριό σας, λοιπόν, όπου:
1 Vettel - 2 Webber - 3 AlonsoΑφού η μάχη μεταξύ των Red Bull δίνει προβάδισμα στον Vettel, να θυσιαστεί ο Webber ώστε να δει και πρωτάθλημα οδηγών η Red Bull.
Ρωτάτε πώς θα θυσιαστεί..;;;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Δεν κατάλαβα.... γιατί να είναι ο Vettel που θα θυσιαστεί στο βωμό του κοινού καλού της ομάδας του;;;Στο σενάριό σας, λοιπόν, όπου:
1 Vettel - 2 Webber - 3 AlonsoΑφού η μάχη μεταξύ των Red Bull δίνει προβάδισμα στον Vettel, να θυσιαστεί ο Webber ώστε να δει και πρωτάθλημα οδηγών η Red Bull.
Με το παραπάνω σενάριο το παίρνει ο Αλόνσο στο Abu Dhabi.
Συνεπώς, ΔΕΝ παίρνει ΚΑΙ πρωτάθλημα οδηγών η RBR.
(εκτός αν κατάλαβα κάτι λάθος από το ποστ σου)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και ;;; Εγώ είμαι με τον FA από Minardi εποχές. Μου αρέσει να υποστηρίζω οδηγό και όχι ομάδες...Φαντάζομαι ότι κάθε χρόνο ψάχνεις πιο αυτοκίνητο υποστηρίζεις (Μην είναι Minardi, μην είναι Renault, μην είναι McLaren, μην είναι πάλι Renault; α φέτος Ferrari είναι... ). Ενώ αν υποστηρίζεις το κόκκινο ή το ασημί, δεν πετάς και τα λεφτά σου αλλάζοντας κάθε χρόνο καπελάκια...
Θα είχε πλάκα πάντως αν το ανάγουμε σε άλλα αθλήματα. Να υποστηρίζαμε π.χ. ποδοσφαιρική ομάδα βάσει του γκολτζή της. Εγώ πάντως είμαι Maradona.
Funis?
Λες; Μπα... δεν ξέρει για το φόρουμ αυτή που λέω εγώ.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Δεν κατάλαβα.... γιατί να είναι ο Vettel που θα θυσιαστεί στο βωμό του κοινού καλού της ομάδας του;;;
Να θυσιαστεί ο Web πάνω στον Alo εννοεί προφανώς:
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ο Γουεμπερ φρεναρει καπως ατσαλα, 50 μ. πριν το κανονικο braking point, και ο Αλονσο καρφωνεται πανω του.
Ή ακομα καλυτερα, στο πνευμα της Κορεας, ο Γουεμπερ το 'χανει' σε καποιο τοιχο, και 'τυχαια' ξανακυλαει στην πιστα, χτυπωντας -κατα λαθος φυσικα- τον αμοιρο Αλονσο...Ακραιο;
Δε νομιζω...Edit: Με προλαβε ο hyperion
Grande Prêmio Petrobras do Brasil 2010