-
Δεν νομίζω ότι είναι πολύ ακριβότερα από το τα Quinny τα Stoke. Και ναι είναι και αυτά super car κατηγορία ... Εκεί βέβαια μιλάμε για πολύ πολύ 'κουμούτσες' και όπως λέει χαρακτηριστικά φίλος που το έχει : ' Είναι σαν να σπρώχνεις στο δρόμο την καρέκλα του γραφείου σου ....
-
MClaren για καλοκαιρινό είναι must..πιο ελαφρύ βολικό...τα έδωσα σε κουμπάρα ποέον κ συνεχ'ιζει ακάθεκτο..δεν ξεφεύγει κ σε τιμή.
είχα παρόμοιου τύπου φθηνό κ η διαφορά στο βάρος ήταν εμφανής...κ όχι στα χαρτιά στην πράξη.
απο εκεί κ πέρα ένα πιο χειμερινό με πλάτη που πέφτει κ υπνόσακκο θα βολέψει στην αρχή που κουβαλάς κ πολύ πράμα μπουκάλια αλλαξιές πάνες φαγητά κλπ...κ βολεύει να κοιμηθεί κ σε πιο μεγάλες ηλικίες σε καμμια έξοδο που παρατραβάν σε διάρκεια...
τα γκατζετοειδή με φρενα κλπ μου αρέσουν πολύ.αν περίμενα το πρώτο μου παιδί (τότε δεν είχν βγει) όπου θα περίμενα κ αρκετά δώρα από οικογένεια συναδέλφους κλπ θα κατρακυλούσα σίγουρα κ θ;α το αγοραζα....( θα εκανε κ αποσβεση στο δεύτερο') αλλά τώρα με την εμ πειρία θα υποόγιζα ότι σίγουρα θα αγόραζα έπειτα κ ένα mclaren οπότε ίσως πήγαινα σε κάτι πιοπροσιτό οικονομικά....ελπίζω να σε μπερδεψα πολύ χαχα
καλή λεφτεριά.....
-
To xlr + το αυγό του για τις μετακίνησεις μέχρι 9 μηνών είναι μια πολύ καλή λύση.
Τα quiny κλπ έιναι βαριά και συνήθως δύσκολευουν τις κυρίες στις φωρτοεκφορτώσεις.
Υπάρχει ήδη θέμα στο forum -
-
Ok επείσθην ....
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Συμφωνώ με το να υπάρχει ξεχωριστό θέμα αλλά καλό θα ήταν, κατά τη γνώμη μου, με κάποιον τρόπο (φαντάζομαι δεν είναι ιδιαίτερα εύκολος) να ενσωματωθούν και όλες οι συζητήσεις για παιδικά καθίσματα που έγιναν το άλλο τόπικ.Όχι δεν είναι εύκολο γιατί αρκετές δημοσιεύσεις περιέχουν πληροφορίες και για άλλα πράματα. Οπότε το ενσωμάτωσα στους Γονείς και κηδεμόνες.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια ,για συσκευες παρακολουθησης μωρων,προτεινετε?Αξιζει να παρω καποια με video-εικονα(ειναι ακριβουτσικες βεβαια) ή αρκει ο ηχος?http://www.simplesafetysolutions.com/Luvion-Digital-Baby-Video-Monitor-Product-403.html
το απόλυτο !!! Η κάμερα έχει το καλό ότι με το παραμικρό κούνημα δεν σηκώνεσαι!!
Στο συγκεκριμένο που σου έδειξα ρυθμίζονται τα πάντα ευαισθησίες ένταση ήχου κλπ κλπ. Έχει επίσης TV out οπότε και το βάζω όταν βλέπουμε Τv με την συζηγο σε PIP στην TV χτές πχ έβλεπα την Ισπανία και κάτω δεξιά τον μπεμπάκο μου να κοιμάται ...
Εδιτ : Ξέχασα να προσθέσω ότι έχει απίστευτο Night vision Χάνει εξαιτίας αυτού λίγο σε ποιότητα χρωμάτων αλλά εντάξει θα ζήσω ....Τελικά οι πιο παλιοί πιστεύετε ότι αξίζει τα χρήματά της μια τέτοια συσκευή; Στη θεωρία καλή ακούγεται (πολύ καλή για την ακρίβεια), στην πράξη όμως;
jtblaster η luvion έβγαλε νέο μοντέλο και ψήνομαι. Εξακολουθείς να είσαι ικανοποιημένος και να την προτείνεις;
-
Τα εμπρός ροδάκια στα καροτσάκια γυρνάνε γύρω από έναν άξονα αλλά έχουν και λειτουργία κλειδώματος στην ευθεία. Ποιος ο λόγος, καλό δεν είναι να στρίβουν, σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να μην θέλεις να στρίβουν οι ρόδες;;
-
παρκάρισμα σε δρόμο με κλίση
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τα εμπρός ροδάκια στα καροτσάκια γυρνάνε γύρω από έναν άξονα αλλά έχουν και λειτουργία κλειδώματος στην ευθεία. Ποιος ο λόγος, καλό δεν είναι να στρίβουν, σε ποιες περιπτώσεις μπορεί να μην θέλεις να στρίβουν οι ρόδες;;Βόλτα σε οποιοδήποτε ψιλοανώμαλο έδαφος.
Σε τσιμέντο/άσφαλτο/πλακάκια κινούνται άνετα ακόμα και ελεύθερα.
Σκέψου τώρα ένα πάρκο/χαλίκι/χώμα, όπου στην κάθε ανωμαλία, το ροδάκι φέρνει τρελά και κολλάει σε διάφορες κατευθύνσεις και όχι στην ευθεία. Ο μόνος τρόπος να κινηθείς τότε είναι είτε με το κλείδωμα, είτε ανασηκώνοντας το καρότσι στις 2 πίσω ρόδες. -
Τελικά οι τιμές μπορούν να ξεφύγουν αρκετά προς τα πάνω.
Κάποιος μπορεί για μόνο 2420 λίρες να πάρει μετά από αναμονή 4 εβδομάδων ένα μοντέλο της Concord που είναι χειροποίητο με προσωπικό σκάλισμα και φτιαγμένο από carbon!!
(δεν ξέρω αν προσφέρεται και με κοτσαδόρο carbon) -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Παιδια ,για συσκευες παρακολουθησης μωρων,προτεινετε?Αξιζει να παρω καποια με video-εικονα(ειναι ακριβουτσικες βεβαια) ή αρκει ο ηχος?
http://www.simplesafetysolutions.com/Luvion-Digital-Baby-Video-Monitor-Product-403.html
το απόλυτο !!! Η κάμερα έχει το καλό ότι με το παραμικρό κούνημα δεν σηκώνεσαι!!
Στο συγκεκριμένο που σου έδειξα ρυθμίζονται τα πάντα ευαισθησίες ένταση ήχου κλπ κλπ. Έχει επίσης TV out οπότε και το βάζω όταν βλέπουμε Τv με την συζηγο σε PIP στην TV χτές πχ έβλεπα την Ισπανία και κάτω δεξιά τον μπεμπάκο μου να κοιμάται ...
Εδιτ : Ξέχασα να προσθέσω ότι έχει απίστευτο Night vision Χάνει εξαιτίας αυτού λίγο σε ποιότητα χρωμάτων αλλά εντάξει θα ζήσω ....Τελικά οι πιο παλιοί πιστεύετε ότι αξίζει τα χρήματά της μια τέτοια συσκευή; Στη θεωρία καλή ακούγεται (πολύ καλή για την ακρίβεια), στην πράξη όμως;
jtblaster η luvion έβγαλε νέο μοντέλο και ψήνομαι. Εξακολουθείς να είσαι ικανοποιημένος και να την προτείνεις;
Ναι και πάλι ναι !!!!!! Μιλάμε για απόλυτα χρήσιμο εργαλείο !!!!
Πρόσφατα μάλιστα είχε μικροπρόβλημα και τους το έστειλα πίσω και στέιλαν ολοκαίνουργο στο κουτί του ...
Συνεχίζω να πιστεύω ότι αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά του !!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τελικά οι πιο παλιοί πιστεύετε ότι αξίζει τα χρήματά της μια τέτοια συσκευή; Στη θεωρία καλή ακούγεται (πολύ καλή για την ακρίβεια), στην πράξη όμως;
jtblaster η luvion έβγαλε νέο μοντέλο και ψήνομαι. Εξακολουθείς να είσαι ικανοποιημένος και να την προτείνεις;Ναι και πάλι ναι !!!!!! Μιλάμε για απόλυτα χρήσιμο εργαλείο !!!!
Πρόσφατα μάλιστα είχε μικροπρόβλημα και τους το έστειλα πίσω και στέιλαν ολοκαίνουργο στο κουτί του ...
Συνεχίζω να πιστεύω ότι αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας τα λεφτά του !!!Υπάρχει και αυτό το οποίο, αν και δεν έχει κάμερα, σε ενημερώνει με ένα στρωματάκι που βάζεις κάτω από το στρώμα του παιδιού και για την αναπνοή του, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στα βρέφη (βλ. άπνοια, αναρρόφηση, κλπ) . Και μ' αυτό οι γονείς δηλώνουν ενθουσιασμένοι.
Από που προμηθεύτηκες το luvion; (και με π.μ. αν θέλεις) -
Έχεις πμ Σκοτς !!!
-
Merci
-
Χτες βράδυ έφυγα απ' τη δουλειά κ πήγα στον Παράδεισο. Πίσω στο σπίτι η κόρη μου έπαιζε μπαγλαμά, ο δεύτερος γιός κιθάρα κ ο πρώτος τραγουδούσε. Έπαιζαν Αγγελάκα, πρόβα για την γιορτή της 17ης.
Έχουν τα θέματά τους τα παιδιά, αλλά δίνουν κ απίστευτη χαρά...
-
Τα 2 μου σέντσια περί συσκευών παρακολούθησης...
Πρώτα απ' όλα εγώ, τα ξαδέρφια μου και όλοι όσοι γνωρίζω στην ηλικία μου ή και πιο μικροί, μια χαρά μεγαλώσαμε χωρίς συστήματα παρακολούθησης και ποτέ δεν προβληματίστηκαν οι δικοί μου. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο...
Πέρα από αυτό -που είναι και καθαρά προσωπική μου άποψη- υπάρχει και ένα πρακτικό θέμα που λέει οτι όλα αυτά, εφόσον λειτουργούν ασύρματα και με αισθητήρες, έχουν κάποια ακτινοβολία. Δεν ξέρω πόση είναι αυτή, σαφώς κάποιοι θα πουν οτι δεν εχει αποδειχτεί οτι βλάπτει, αλλά εγώ δε θα το ρίσκαρα. Ενδεικτικά ένας φίλος που κάνει εγκαταστάσεις μόντεμς κτλ αρνείται ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να βάλει μόντεμ στο παιδικό δωμάτιο, όσα και να του προσφέρουν. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τα 2 μου σέντσια περί συσκευών παρακολούθησης...
Πρώτα απ' όλα εγώ, τα ξαδέρφια μου και όλοι όσοι γνωρίζω στην ηλικία μου ή και πιο μικροί, μια χαρά μεγαλώσαμε χωρίς συστήματα παρακολούθησης και ποτέ δεν προβληματίστηκαν οι δικοί μου. Δε βλέπω λοιπόν το λόγο...Όπως και χωρίς ζώνες ασφαλείας και παιδικά καθίσματα
Άλλες εποχές κατά τη γνώμη μου. Εφόσον η τεχνολογία σου προσφέρει τα μέσα να αποφύγεις κάποιους (σοβαρούς) κινδύνους για την υγεία του παιδιού, δε βρίσκω το λόγο να μην ενδώσει κανείς.Πέρα από αυτό -που είναι και καθαρά προσωπική μου άποψη- υπάρχει και ένα πρακτικό θέμα που λέει οτι όλα αυτά, εφόσον λειτουργούν ασύρματα και με αισθητήρες, έχουν κάποια ακτινοβολία. Δεν ξέρω πόση είναι αυτή, σαφώς κάποιοι θα πουν οτι δεν εχει αποδειχτεί οτι βλάπτει, αλλά εγώ δε θα το ρίσκαρα. Ενδεικτικά ένας φίλος που κάνει εγκαταστάσεις μόντεμς κτλ αρνείται ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ να βάλει μόντεμ στο παιδικό δωμάτιο, όσα και να του προσφέρουν.
Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει κι εμένα, γι αυτό δεν έχω προμηθευτεί κάποια συσκευή μέχρι στιγμής. Υπάρχουν βέβαια και ενσύρματες συσκευές με την ανάλογη οικονομική επιβάρυνση.
Εγώ σκέφτομαι την περίπτωση μιας ip κάμερας (π.χ. αυτή) με πολλές δυνατότητες, κάποιες από τις οποίες μπορούν να αξιοποιηθούν και στο μέλλον (σαν κάμερα ασφαλείας σπιτιού, θέσης στάθμευσης, κα):
* SD Slot for Direct Recording (SD card not included)
* Infrared Night Vision 12m-15m
* Quick and simple setup
* High quality video with sound - 310000 Pixels
* Motion detection alerts via email
* Monitor and record live video and audio from anywhere
* MPEG-4 compression for reduced bandwidth and storage
* Mobile Viewing can be viewed from many deviced including laptops, iPhone and Android phones (e.g. HTC Desire)
* Authentication ID/Password
* Secured wireless connectivity
* Compact design
* Simultaneously viewers 16
* Y-Cam live images can be viewed via most smart phones including the Iphone. -
Τοσο ανασφαλεια εχουν οι γονεις σημερα?
-
Ο χρήστης Rosso Passione έγραψε:
Τοσο ανασφαλεια εχουν οι γονεις σημερα?Μόλις γίνεις θα το διαπιστώσεις
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...