-
Εμένα πάντως η εργοστασιακή μου κράτησε 7 χρόνια... άριστη μπαταρία!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμένα πάντως η εργοστασιακή μου κράτησε 7 χρόνια... άριστη μπαταρία!Τι μαρκα ηταν Αλεξανδρε ?
-
Νομίζω Motorcraft Γιώργο (η εταιρεία της Ford που παράγει τα ανταλλακτικά της). Αλλά θα το δω την Δευτέρα (την έχω στο μαγαζί την παλιά), μήπως και έχει άλλο εμπορικό σήμα. Πάντως είναι κατασκευής Ford.
-
Σε 5 αυτοκίνητα μέχρι σήμερα, οι εργοστασιακές μπαταρίες (Bosch-2 Varta-Energizer-Exide) κράτησαν 3-4 χρόνια max, σε αντίθεση με μιά SMART που αντικατέστησε μια VARTA και που κράτησε σχεδόν 6 χρόνια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...
Χασαμε και τα λεφτα γμτ.
Ειδες που τελικα ηταν το λιγοτερο κακο;Με έχει πιάσει μία φοβία με το 207.
Δεν φταίει το 207 για αυτό, αλλά το 206 που είχα το 2002 και τα διάφορα που είχε βγάλει.Τέλος πάντων. Όλα καλά.
υ.γ. χάσαμε τα λεφτά από τον forgodshake ... ...
Ο οποίος forgodshake μάλλον πρέπει να είναι πωλητής στην Lion ...
Από το θέμα του Bravo έχει ξεκινήσει να μου 'τα χώνει' ...
Καλά να είναι, όποιος και αν είναι ...
Εμένα με ενδιαφέρει την Δευτέρα να πάω στη δουλειά μου και να βγάλω το μεροκάματο. -
Γεια σας . Λοιπόν έχουμε και λέμε Ένα βραδυ ένα όλα πήγαιναν καλά πάρκαρα το αμάξι και ξέχασα τον ανεμιστήρα στο 1 δηλαδή δούλευε αλλα λίγο , την επομενη μέρα που πήγα να κινήσω το αμάξι δέν έπαιρνε μπροστά παρα μονο ανάβανε στο ταμπλό τα λαμπάκια , τέλος πάντων με την βοήθεια ενός αλλου αμαξιού πήρε μπροστά όλα ένταξη αλλα όταν μετά από 20 λεπτά το πάρκαρα δοκίμασα να κλείσω το αμάξι και να το ξανά ανοίξω αλλα τίποτα νεκρά το αμάξι . το ξαναφόρτισα μετά από λίγο το έτρεξα παραπάνω αλλα όταν το πάρκαρα πάλι τα ίδια . και από ότι είδα την επομενη μέρα η μπαταρία ήταν πράσινη.(η μπαταρία δεν είναι κάποια γνωστης μάρκας)
-
Ποσα χρονια την εχεις την μπαταρια;Μαλλον τα εχει φτυσει.Το ματακι που δειχνει κατασταση μπαταριας ειναι οτι πιο αναξιοποστο υπαρχει.
Σε τι αμαξι συνεχιζει να δουλευει ο ανεμιστήρας οταν βγαλεις το κλειδι;
-
opel astra του 2000 αλλα όταν δοκίμασα να δω αν δουλεύει ο ανεμιστήρας με κλειστό το αμάξι δεν δούλευε αλλα πιστεύω ήταν το μονο που είχα αφήσει ανοιχτό εκείνο το βραδυ .. (2 χρονια περίποου είναι η μπαταρία)
-
Μάλλον ήταν ο καιρός της να αποχωρήσει από τούτο τον κόσμο, παρά έφταιγε οτιδήποτε άλλο. Αποκλείεται να λειτουργεί ο ανεμηστήρας χωρίς κλειδί. Απλώς ήταν σύμπτωση.
-
Ο χρήστης dnb έγραψε:
opel astra του 2000 αλλα όταν δοκίμασα να δω αν δουλεύει ο ανεμιστήρας με κλειστό το αμάξι δεν δούλευε αλλα πιστεύω ήταν το μονο που είχα αφήσει ανοιχτό εκείνο το βραδυ .. (2 χρονια περίποου είναι η μπαταρία)Ολα αυτα κλεινουν οταν βγαλεις το κλειδι.Εκτος απο πλαφονιερες και φωτα θεσης;
Μηπως εχεις συναγερμο;Ηχοσυστημα που δεν εκλεισε σωστα πχ ο ενισχυτης του;Αν και να τα εφτυσε η μπαταρια στα δυο χρονια δεν μου ακουγεται απιθανο με αυτα που διαβαζω για καινουργια αυτοκινητα.
-
διαβολική σύμπτωση δη συμφωνείς ? το πρόβλημα μου είναι ότι δεν είχε δείξει προβλήματα παρα μονο μια φορα που άκουγα μουσική με κλειστώ το αμάξι για κάνα μισάωρο+ και όταν το άναψα να φύγω δη έπαιρνε ( αλλα έπαιζε δυο ενισχυτές + woofer και subwoofer ) αλλα τότε πήρα μπαταρία από ένα άλλο αμάξι με τα καλώδια και όλα ok η μπαταρία είναι ξηράς .Πριν δυο μέρες είχα αφήσει τα alarm για μια ώρα ανοιχτά αλλα δεν υπήρχε πρόβλημα
-
τώρα που το σκέφτομαι νομίζω πως πάτησα eject στο radio cd ενώ δούλευε αλλα το είχα pause και έτσι δεν το πήρα πρέφα ότι δούλευε . μήπως ο λόγος που τελειωσε η μπαταρία ήταν αυτός ? αλλα τώρα γιατί να μην φορτίζει ποια ?
-
έλενξα τις ασφάλειες και είδα ότι μια δεκάρα ασφάλεια δεν ήταν κουμπωμένη σωστά ,δεν έκανε καθόλου επαφή . το ετρεξα λιγο παραπανω και ολα ΟΚ !
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εμένα πάντως η εργοστασιακή μου κράτησε 7 χρόνια... άριστη μπαταρία!Νομίζω Motorcraft Γιώργο (η εταιρεία της Ford που παράγει τα ανταλλακτικά της). Αλλά θα το δω την Δευτέρα (την έχω στο μαγαζί την παλιά), μήπως και έχει άλλο εμπορικό σήμα. Πάντως είναι κατασκευής Ford.
Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα προληπτικά τη μαμά μπαταρία (Motorcraft) μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!!!
Την αντικατέστησα με μία ίδια στον Βροχίδη-Χατζή με 95 ευρώ.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Εμένα πάντως η εργοστασιακή μου κράτησε 7 χρόνια... άριστη μπαταρία!
Νομίζω Motorcraft Γιώργο (η εταιρεία της Ford που παράγει τα ανταλλακτικά της). Αλλά θα το δω την Δευτέρα (την έχω στο μαγαζί την παλιά), μήπως και έχει άλλο εμπορικό σήμα. Πάντως είναι κατασκευής Ford.
Την προηγούμενη εβδομάδα άλλαξα προληπτικά τη μαμά μπαταρία (Motorcraft) μετά από 7 ολόκληρα χρόνια!!!
Την αντικατέστησα με μία ίδια στον Βροχίδη-Χατζή με 95 ευρώ.
Εντυπωσιακο !!!
@Realzeus
ευχαριστω Αλεξανδρε -
και γω τη μανισια bosch στο corsa 6+ χρονια την ειχα με δυο πληρης αποφορτισεις...
σχεδον προληπτικα την αλλαξα!! -
Το λιγότερο που έχω κρατήσει μπαταρία ήταν 5 χρόνια, μια πάμφθηνη με υγρά. Το ανώτερο ήταν 8 χρόνια παρά ένα μήνα, μια εξίσου πάμφθηνη ελληνική, στο Τσέρι των 1.000 κυβικών που είχα κάποτε.
-
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μήνες ενός suzuki swift 1.3 μοντέλο 2010. Σχεδόν από την αρχή έβαλα xenon και μετά από 2-3 εβδομάδες και μέχρι τώρα 6 στις 10 φορές όταν ανάβω τα xenon σβήνει επιτόπου το αυτοκίνητο. (και σταματημένο και εν κινήσει..) Πήγα σε κατάστημα που πουλάει μπαταρίες μου την μέτρησε κι όλα καλά. Εμένα όμως μου έχει καρφωθεί η ιδέα να βάλω μπαταρία από 35Α που έχει τώρα σε 50Α. Λέτε να φτιάξει; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;
-
βγάλε τα χένον , να μην τυφλώνεις και εμάς ......
-
Ο χρήστης Panther_SwIfT έγραψε:
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος εδώ και 3 μήνες ενός suzuki swift 1.3 μοντέλο 2010. Σχεδόν από την αρχή έβαλα xenon και μετά από 2-3 εβδομάδες και μέχρι τώρα 6 στις 10 φορές όταν ανάβω τα xenon σβήνει επιτόπου το αυτοκίνητο. (και σταματημένο και εν κινήσει..) Πήγα σε κατάστημα που πουλάει μπαταρίες μου την μέτρησε κι όλα καλά. Εμένα όμως μου έχει καρφωθεί η ιδέα να βάλω μπαταρία από 35Α που έχει τώρα σε 50Α. Λέτε να φτιάξει; Μπορεί να είναι κάτι άλλο;Μαλλον καποια ταρζανια σου εχουν κανει και βραχυκυκλωνει οταν αναβεις τα φωτα.
Μπαταρία αυτοκινήτου...