-
Βγηκε καινουριο πακετο για το FVA! http://83.103.59.68/game/en/index.jsp
-
Η Formula 1 μπορεί να παίξει σε Mac; Με την ευκαιρία, ο οποίος έχει μια πιο πρόσφατη έκδοση του ανάγκη για ταχύτητα;
-
Την περασμένη εβδομάδα κάναμε το πρώτο μας αγώνα στο nKPro (102 γύροι, με Formula 2000) κι έφτιαξα ένα σχετικό βιντεάκι, enjoy
ΥΓ. nKPro και τα μυαλά στα κάγκελα (εγώ δεν έτρεξα )
-
Η μουσική επένδυση δεν υπάρχει Πάτησες κατά λάθος κανένα λάθος path στο music file?
Δεν έχω προλάβει να παίξω καθόλου nKPro, μοιάζει με το παλιό η αίσθηση ή φέρνει κάπως στο iRacing? -
Εγώ έχω γίνει fan του NetKar πάντως!! Έχεο τρομερή αίσθηση στο τιμόνι και τη φυσική του!! Απλά θα ήθελα ένα καλό πισωκίνητο τύπου M3 η κάποιο κεντρομήχανο κάποια στιγμή.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Η μουσική επένδυση δεν υπάρχει Πάτησες κατά λάθος κανένα λάθος path στο music file?
Δεν έχω προλάβει να παίξω καθόλου nKPro, μοιάζει με το παλιό η αίσθηση ή φέρνει κάπως στο iRacing?Επίτηδες έβαλα όπερα, πάντα ήθελα να το δοκιμάσω σε βίντεο από αγώνα
Το iRacing δεν το 'χω δοκιμάσει (πολύ 'αμερικανιά' για τα γούστα μου) αλλά το nKPro 1.1 είναι μακράν το καλύτερο sim που έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου σε επίπεδο μοντέλου φυσική και ανάδρασης στο τιμόνι (είναι από άλλον πλανήτη)! Δυστυχώς, το αμάξι στο demo δεν είναι καλό. Επίσης έχει γενικώς αρκετούς περιορισμούς (π.χ. μόνο μέχρι 15 άτομα onine, ελάχιστες ενδείξεις στην οθόνη, λίγες κάμερες, κλπ) αλλά μόλις καθίσεις στο... μπάκετ τα ξεχνάς όλα!
ΥΓ. Νίκο, θεωρητικά μέχρι τα Χριστούγεννα θα προστεθούν 2 ακόμα μονοθέσια και το Osella.
-
Τέλεια.
Θα το δοκιμάσω γυρνώντας Αθήνα, γιατί τώρα είμαι ολίγον... Θεσσαλονίκη. -
Και γιατι δεν ειπες τιποτα εδω viewtopic.php?f=11&t=27041&start=5205
η εδω viewtopic.php?f=5&t=9088&start=13965
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και γιατι δεν ειπες τιποτα εδω viewtopic.php?f=11&t=27041&start=5205η εδω viewtopic.php?f=5&t=9088&start=13965
Γιατί φίλε pano η δουλειά που έχω εδώ πάνω για 1-2 βδομάδες ξεκινάει το πρωί 8 η ώρα και με αφήνει ελεύθερο μετά τις... 8-9 το βράδυ κάθε μέρα χωρίς να εξαιρούνται οι αργίες...
-
Kαι μεις καπου εκεινη την ωρα βγαινουμε.
-
Παιδιά έχει παίξει κανείς το Φ1 το 'επίσημο' που βγαίνει για το νιντέντο γιι με το τιμονάκι? Αξίζει τίποτα?
-
ξερει κανεις που υπαρχει ενα μοντελο για το rfactor του nissan gtr?
-
Για rFactor δεν νομίζω να βγήκε τέτοιο Mod. Φαντάζομαι εννοείς το R35 κι όχι το Skyline. Έχει βγεί όμως για το παιχνίδι GTR2 και μπορείς να το βρείς εδώ.
-
και το ερωτημα ερχεται:
σε βαθμο ρεαλισμου φυσικης rfactor η gtr2? (δεδομενου οτι δεν εχω δοκιμασει το gtr2) -
Νομίζω και τα δύο έχουν αρκετά καλά Mods και ομοιότητες γιατί χρησιμοποιούν την ίδια μηχανή φυσικής. Πρέπει να τα δοκιμάσεις για να καταλάβεις τις διαφορές.
-
Το GTR2 είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένο σαν sim (έχει δυναμική μετάβαση μεταξύ νύχτας και μέρας, καιρικά φαινόμενα που στο online μπορούν να προκαθοριστεί από τους admins των servers πως θα εναλλάσσονται κατά τη διάρκεια του αγώνα, offline πρωταθλήματα με καλά AI, κλπ) αλλά είναι αρκετά παλιό πια και δεν ξέρω καν αν εξακολουθούν να υποστηρίζονται οι master servers του για online.
Επίσης, όπως σε όλα τα sims, θα χρειαστεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να το ρυθμίσεις σωστά, ειδικά το τιμόνι του. Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το σχετικό υποφόρουμ της GVRteam όπου υπάρχουν posts που καθοδηγούν για να ρυθμίσεις διάφορα πράγματα (γραφικά, τιμόνια, κλπ). Επίσης αν δεν έχεις G25 ή καλύτερη τιμονιέρα, χάνει πολύ σε αίσθηση. Αν έχεις όμως, κατέβασε αυτό εδώ το plugin που ξεκλειδώνει πάρα πολλές ρυθμίσεις σχετικά με το Force Feedback
-
παλιο ειναι ναι αλλα εχει γραφικα επιπεδου rfactor φανταζομαι και το ffb απο οτι ειδα ειναι πολυ καλυτερο right?
-
Cabala ο διαδοχος του GTR2 ειναι το GTR Evolution. Δεν εχει τα ιδια αυτοκινητα αλλα για εμενα ειναι πολυ καλυτερο σαν sim!
-
To EVO υστερει οσον αφορα τα physics σε σχεση με το GTR2.
-
Το εχουμε ξανασυζητησει νομιζω. Ισως να εχεις δικιο αφου ασχολεισαι πιο πολυ αλλα δεν ξερω, εμενα μου αρεσε πιο πολυ το Evo και το βρηκα πιο διασκεδαστικο και challenging.
btw, GT5 σε 11 μερες ε! Ειδες car list? Τι λιωσιμο εχει να πεσει θεε μου!
Επισης btw, το αγγλικο Top Gear ειχε να αρθρο που πηραν τον Greger Hutu (οσοι παιζουν iRacing θα τον ξερουν) και του εδωσαν ενα Star Mazda να τρεξει στην Road Atlanta για να σουν αν το virtual racing μπορει να βοηθησει και στην πραγματικοτητα. Αποτελεσμα? Ηταν πολυ ευχαριστημενοι (παρα το γεγονος οτι ειχε καποιες αδιαθεσεις λογω των G). Στο 4ο γυρο του εκανε χρονο μονο 3 sec απο εναν καλο χρονο σ αυτη την πιστα και μετα συνεχεια βελτιωνε. Τελικα δεν ανταξε πανω απο 15 γυρους λογω φυσικης καταστασης αλλα ολοι ηταν πολυ εντυπωσιασμενοι απο το ποσο ηξερε την πιστα και το μονοθεσιο που ειχε μονο οδηγησει online. Αυτα ειναι!
F1 Games/Simulators [#2]