-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η φλωρινα μαλλον θα φαει τα πρωτα χιοναΜπα! Ισως το πρωι της Πεμπτης και αυτο τοπικα. ΑΠο τα 1000 υψομετρο μ.ο
-
Εδω ξεκινησε βροχη,δειχνει οτι εχει δυναμη
-
εδω συνεχιζει με αμειωτο ρυθμο...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδω ξεκινησε βροχη,δειχνει οτι εχει δυναμηPαντως μια επισκεψη που εκανα το σαββατο στην περιοχη σου τα φυλλα των δεντρων κρατανε γερα το πρασινο χρωμα ακομα .
Βρηκαμε ομως πολλα μανιταρια κ κροκουςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ¨'ελευθερης βοσκης' -
Ακομα τπτ στην Αθηνα. Αισχος τα λεφτα μου πισω
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η φλωρινα μαλλον θα φαει τα πρωτα χιοναμαζευτείτε, δεν πρόλαβα να βάλω χιονολάστιχα
-
Έτσι θα τα εκτιμήσεις περισσότερο.
-
Περασε τρελο μπουρινι εδω κατω 22.00-00.00..
-
Και εδω τωρα αρχισε να βρεχει....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περασε τρελο μπουρινι εδω κατω 22.00-00.00..Το ίδιο πέρασε κι από δω. Πολύ νερό και πολύ αστροπελέκι!
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Περασε τρελο μπουρινι εδω κατω 22.00-00.00..
Το ίδιο πέρασε κι από δω. Πολύ νερό και πολύ αστροπελέκι!
Ε διπλα ειμαστε..
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ακομα τπτ στην Αθηνα. Αισχος τα λεφτα μου πισωγια αύριο λένε
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
για αύριο λένε
Δεν ξερω τι λενε για αυριο, στα βορεια της αττικης παντως, το βραδυ απο τις 2 μεχρι 4 τουλαχιστον εβρεξε σαλονοτραπεζαριες, ο θωμας θα το ευχαριστηθηκε
-
ναι ειχαμε και μερικες καταστροφες εδω γυρω εμεις..
+2 μηχανακια που τα πηρε το νερο που ερχοταν απο την ραλλη -
έριξε και στα νότια? γιατί εγώ δε κατάλαβα χριστό, θα κοιμήθηκα σαν βόδι. πάντως το πρωί είδα υπερβολική υγρασία
-
Μεταξυ 03:00 με 03:30 εριξε τοσο πολυ εντονη βροχη με τοση πολυ ενταση, που ομοια της εγω δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει στην ζωη μου. Στην περιοχη της βουλας αναφερομαι
-
Γενικα το χτεσινο φαινομενο ηταν σπανιο και εγω αυτο που εγινε εδω με τις αστραπες σιγουρα δεν το εχω ξαναδει...
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
για αύριο λένε
Δεν ξερω τι λενε για αυριο, στα βορεια της αττικης παντως, το βραδυ απο τις 2 μεχρι 4 τουλαχιστον εβρεξε σαλονοτραπεζαριες, ο θωμας θα το ευχαριστηθηκε
Ειχα πεσει για υπνο και ξυπνησε εκεινη την ωρα η μητερα μου απο τον πανικο που γινοταν κοιμαμαι που κοιμαμαι βαρια τωρα με την αντιβιωση και πολεμος να γινει δεν θα ξυπναω
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Απιστευτες αστραπες αυτη την ωρα στη Πατρα...επι μιση ωρα συνεχομενες αστραπες, ο ουρανος ειναι σχεδον μονιμος γαλαζιος και ακουγεται ενα συνεχομενο μπουμπουνητο...
και τωρα ξεκινησε η βροχη που πεφτει με κουβαδες...Τα ίδια και στον Πύργο χθες το βράδυ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ....
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Απιστευτες αστραπες αυτη την ωρα στη Πατρα...επι μιση ωρα συνεχομενες αστραπες, ο ουρανος ειναι σχεδον μονιμος γαλαζιος και ακουγεται ενα συνεχομενο μπουμπουνητο...
και τωρα ξεκινησε η βροχη που πεφτει με κουβαδες...Τα ίδια και στον Πύργο χθες το βράδυ. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο ....
Μετεωρολογικά