-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
βρήκα και αυτό στο νετ αλλά imo είναι τσιμπημένη τιμή θα το συζήταγα στα 30,000
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/952325/Είναι τρελός.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Tο συγκκριμένο μοτέρ απαιτεί τη χρήση 100άρας βενζίνης ή δουλεύει κανονικά και με 95άρα;Αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω και εγώ.
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Tο συγκκριμένο μοτέρ απαιτεί τη χρήση 100άρας βενζίνης ή δουλεύει κανονικά και με 95άρα;
Αυτό θα ήθελα να το ρωτήσω και εγώ.
κανονικα καιει 95, τα υπολοιπα ειναι μυθοι
-
H τάπα του δηλαδή γράφει 95 ron/roz όπως στα συγχρονα vag ή γράφει 98; Αυτό ρωτάω, για να γίνει ξεκάθαρο και στον φίλο που θέλει να το αγοράσει. Πχ ο δίλιτρος TFSi στα vw ο παλιός ήθελε μόνο 100άρα (το έγραφε το ρεζερβουάρ του άλλωστε) ενώ τώρα με τα 211 (golf 6 πχ) καίει και απλή.
Γι αυτό οι κάτοχοι ας το ξεκαθαρίσουν στο φίλο που ενδιαφέρεται για αγορά
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
H τάπα του δηλαδή γράφει 95 ron/roz όπως στα συγχρονα vag ή γράφει 98; Αυτό ρωτάω, για να γίνει ξεκάθαρο και στον φίλο που θέλει να το αγοράσει. Πχ ο δίλιτρος TFSi στα vw ο παλιός ήθελε μόνο 100άρα (το έγραφε το ρεζερβουάρ του άλλωστε) ενώ τώρα με τα 211 (golf 6 πχ) καίει και απλή.Γι αυτό οι κάτοχοι ας το ξεκαθαρίσουν στο φίλο που ενδιαφέρεται για αγορά
Έτσι κι αλλιώς δεν έχω εμπειρία από τον tfsi των vw (είτε τον παλιό είτε τον καινούριο), θα ήθελα να ξέρω τι προβλέπει ο κατασκευαστής σε σχέση με τη βενζίνη.
Αύριο υπάρχει πιθανότητα να πάω να το δω. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
H τάπα του δηλαδή γράφει 95 ron/roz όπως στα συγχρονα vag ή γράφει 98; Αυτό ρωτάω, για να γίνει ξεκάθαρο και στον φίλο που θέλει να το αγοράσει. Πχ ο δίλιτρος TFSi στα vw ο παλιός ήθελε μόνο 100άρα (το έγραφε το ρεζερβουάρ του άλλωστε) ενώ τώρα με τα 211 (golf 6 πχ) καίει και απλή.
Γι αυτό οι κάτοχοι ας το ξεκαθαρίσουν στο φίλο που ενδιαφέρεται για αγορά
Έτσι κι αλλιώς δεν έχω εμπειρία από τον tfsi των vw (είτε τον παλιό είτε τον καινούριο), θα ήθελα να ξέρω τι προβλέπει ο κατασκευαστής σε σχέση με τη βενζίνη.
Αύριο υπάρχει πιθανότητα να πάω να το δω.95 no problem
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
95 no problemΣε ευχαριστώ πολύ.
-
Είχα καιρό να μπω να χαζέψω τιμές...
Α4 (160) από 40.000 ?
Α5 από 50.000 ?ΦΠΑ & ΤΤ το $##$ησαν...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Είχα καιρό να μπω να χαζέψω τιμές...
Α4 (160) από 40.000 ?
Α5 από 50.000 ?ΦΠΑ & ΤΤ το $##$ησαν...
και φορος πολυτελειας. ειδες και τιμες ΤΤ η TT-S;
-
Τέλος ταξινόμησης.
-
-
Αυτη τη μασκα ειχα να τη δω απο τα σχεδια για εκεινο το φθηνο roadster πασπαρτου, καλη ειναι
-
Ξέρει κανείς αν υπάρχει Blackberry kit σε Α4 Β7?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ξέρει κανείς αν υπάρχει Blackberry kit σε Α4 Β7?αν εχεις προεγκατασταση 9ZF υπαρχει, 8P0051435GH
-
-
γιατι μου κανει λιγο 80's αυτο το σχεδιο?
μαλλον φταιει το σκατουλι χρωμα -
Προτιμώ το Quattro Concept.
Που είναι κουπεδιά. Μορφέα αν το βγάλουν παραγωγή, βρήκα τι θα πάρω μετά -
Γ@μ@ τα δώρα των αντιπροσωπειών! Κάηκαν και οι 2 λάμπες Xenon στο Α3. ( όχι ταυτόχρονα)
Που μπορώ να βάλω καινούργιες και να μην μου πιάσουν τα οπίσθια?
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Γ@μ@ τα δώρα των αντιπροσωπειών! Κάηκαν και οι 2 λάμπες Xenon στο Α3. ( όχι ταυτόχρονα)Που μπορώ να βάλω καινούργιες και να μην μου πιάσουν τα οπίσθια?
http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=12
http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=149 -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Προτιμώ το Quattro Concept.
Που είναι κουπεδιά. Μορφέα αν το βγάλουν παραγωγή, βρήκα τι θα πάρω μετάΝα κάτσετε στην ουρά κύριος... τι αριθμό λέει το χαρτάκι σας...?
(μεταξύ μας αν και εφόσον το βγάλουν στην παραγωγή το QC μάλλον σε αφίσα θα το πάρουμε... στοιχειωμένα όνειρα κι'ετσι...)Αν και εδω που τα λέμε εσύ δεν χρειάζεσαι Quattro concept... με ένα μικρό rwd στην θέση του fun-car (γιατί καλή χρυση η 147, αλλά παραμένει ένα προσθοκίνητο χατς) είσαι κομπλέ...
AUDI FORUM