-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης έχω και εγώ μια απορία για τους κριτές του τόπικ.
Τι προσπαθείτε όλοι εσείς να καταφέρετε; Να συνετίσετε άτακτα παιδιά; Να αποκτήσετε ασυλία και για τα άλλα τόπικ αντίστοιχη με αυτή που λέτε ό,τι υπάρχει στους 'Ελληνικούς αγώνες';
Να 'καταργήσετε' το τόπικ και να αντικαταστήσετε με άλλο που να ασχολείτε με τις συνταγές της Βέφας;
Κάτι άλλο;
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνετε το αυτονόητο.
Μην περνάτε από την γειτονιά αφού έχει 'λασσπόνερα'.Προσωπικά δεν μπαίνω ούτε έχω γράψει έστω 1 ποστ εκεί μέσα.
Αφού δεν περνάς, πως κρίνεις λοιπόν; Ακουστά τα έχεις;
το ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΖΗΣ που δόθηκε link εδώ μέσα σου φτάνει ;
Δηλαδή όταν είναι από link η επίσκεψη δεν μετράει; Σιγά-σιγά θα μου πεις ό,τι σε παρασύρανε...
-
αλλα κρεατα σαπιζουν πρωτα απεξω και φαινονται...σε προειδοποιουν οτι κατι δεν παει καλα και επομενως αποφευγεις να τα φας
και αλλα κρεατα ειναι υπουλα...σαπιζουν απο μεσα ...πρωτα τα τρως και μετα καταλαβαινεις το λαθος... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Τι προσπαθείτε όλοι εσείς να καταφέρετε; Να συνετίσετε άτακτα παιδιά; Να αποκτήσετε ασυλία και για τα άλλα τόπικ αντίστοιχη με αυτή που λέτε ό,τι υπάρχει στους 'Ελληνικούς αγώνες';
Να 'καταργήσετε' το τόπικ και να αντικαταστήσετε με άλλο που να ασχολείτε με τις συνταγές της Βέφας;
Κάτι άλλο;
Μην περνάτε από την γειτονιά αφού έχει 'λασσπόνερα'.Προσωπικά δεν μπαίνω ούτε έχω γράψει έστω 1 ποστ εκεί μέσα.
Δηλαδή όταν είναι από link η επίσκεψη δεν μετράει; Σιγά-σιγά θα μου πεις ό,τι σε παρασύρανε...
δεν καταλαβαίνω το επιθετικό σου ύφος ;
-
thvarveris είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Σε ικανοποιεί αυτό το επίπεδο συζήτησης σε ένα φορουμ; Η ενέργεια πιστοποίησης (υποτίθεται πως) έγινε να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα ναι ή όχι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κάτι άλλο;
δεν καταλαβαίνω το επιθετικό σου ύφος ;
Λάθος διαπίστωση, απλώς συνειρμικά εκεί οδηγήθηκα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
να διευκρινίσω ότι τα αυτά που γράφω δεν αφορούν όλους αυτούς που γράφουν μέσα στους ελληνικούς αγώνες.
αφορούν συγκεκριμένα άτομα που είτε ξεκατινιάζονται είτε ακολουθούν (κατά την γνώμη μου) πεμπτοφαλαγγιτικες μεθόδους για να θίξουν άλλους.
αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.ΒΡΕ A 110 ALPINE,
ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΚΤΕΘΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΠΑΖΗ ?
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗ,ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
thvarveris είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Σε ικανοποιεί αυτό το επίπεδο συζήτησης σε ένα φορουμ; Η ενέργεια πιστοποίησης (υποτίθεται πως) έγινε να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα ναι ή όχι;Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος. Δικαιολογώ όμως πολλά γιατί γνωρίζω μερικά πράγματα παραπάνω (φυσικά όχι για όλες τις κόντρες). Ξαναλέω, ό,τι η πλειοψηφία των εμπλεκομένων στο 'Ελληνικοί αγώνες' ήταν γνωστής ταυτότητας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του φόρουμ. Παρόλα αυτά πολλές ανωμαλίες έχουν εξαφανιστεί.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
να διευκρινίσω ότι τα αυτά που γράφω δεν αφορούν όλους αυτούς που γράφουν μέσα στους ελληνικούς αγώνες.
αφορούν συγκεκριμένα άτομα που είτε ξεκατινιάζονται είτε ακολουθούν (κατά την γνώμη μου) πεμπτοφαλαγγιτικες μεθόδους για να θίξουν άλλους.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΩ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗ,ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΕΒΑΛΕ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΙΣΑΙ ο EL-EM δεν εχεις καμιά ανάγκη να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα αλλά δεν ήθελα να διαβάσω ότι εχω διαβάσει μέχρι τώρα
και μια διευκρίνηση, το πεμπτοφαλαγγίτης δεν αφορά εσενα, το λέω για δική μου περίπτωση που με έθιξαν εκεί μέσα.
Ιωσήφ. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
'EL-EM'
ΕΙΣΑΙ ο EL-EM δεν εχεις καμιά ανάγκη να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα αλλά δεν ήθελα να διαβάσω ότι εχω διαβάσει μέχρι τώρα
και μια διευκρίνηση, το πεμπτοφαλαγγίτης δεν αφορά εσενα, το λέω για δική μου περίπτωση που με έθιξαν εκεί μέσα.
Ιωσήφ.AΓΑΠΗΤΕ ΙΩΣΗΦ,
ΤΟ ΑΝ ΕΧΩ Η ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ,ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ.
ΔΥΟ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.- ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
2.ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ FORUM.
ΕΠΕΛΕΞΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.
ΚΑΚΩΣ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
- ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ.
-
thvarveris είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Σε ικανοποιεί αυτό το επίπεδο συζήτησης σε ένα φορουμ; Η ενέργεια πιστοποίησης (υποτίθεται πως) έγινε να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα ναι ή όχι;
Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος. Δικαιολογώ όμως πολλά γιατί γνωρίζω μερικά πράγματα παραπάνω (φυσικά όχι για όλες τις κόντρες). Ξαναλέω, ό,τι η πλειοψηφία των εμπλεκομένων στο 'Ελληνικοί αγώνες' ήταν γνωστής ταυτότητας από την πρώτη μέρα λειτουργίας του φόρουμ. Παρόλα αυτά πολλές ανωμαλίες έχουν εξαφανιστεί.
Δεκτό ότι υπάρχει παρασκήνιο και πράγματα που δεν γνωρίζει η πλειοψηφία που διαβάζει.
Όταν γράφεις όμως σε ένα φορουμ υπάρχουν κανόνες και πρέπει να τους σεβαστείς. Υπάρχουν κάποια όρια. Δεν το παίζω άγιος. Όλοι έχουμε ξεφύγει κατά καιρούς. Το θέμα είναι να γίνεται προσπάθεια από όλους να μη φτάνει το θέμα στα άκρα. Και οι χαρακτηρισμοί δεν βοηθούν.
-
Σε όσους αναρωτιούνται: ναι έχουν επιβληθεί πολλάκις ban στους 'Ελληνικούς Αγώνες'. Ενα χαρακτηριστικό ban (ή μάλλον 2-3 φορές) που θυμάμαι είναι σε ένα χρήστη, τον οποίο πολλοί κατηγορούν ότι έχει ασυλία: τον APR.
Οσο για το σκοπό της ταυτοποίησης, τον γράφει ο πλέον αρμόδιος:
Ο χρήστης Administrator έγραψε:
Σκοπός της πιστοποίησης είναι η μετατροπή της εν λόγω θεματικής ενότητας σε βήμα επώνυμης και εποικοδομητικής διαδικτυακής ανταλλαγής απόψεων όλων των εμπλεκόμενων με τους ελληνικούς αγώνες.http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=11&t=45144
που λέει για 'μέσο συνετισμού' ?
που λέει ότι η επώνυμη και επικοιδομητική ανταλλαγή απόψεων είναι πάντοτε με το 'σεις και με το σας' ?
Εχετε ποτέ επισκεφθεί οποιοδήποτε θέμα στο 4T Forum για πχ. Alfa Romeo (500 σελίδες το λιγότερο το καθένα) ή για ποδόσφαιρο ?
Ποιό είναι το κοινό τους ? Και η Alfa Romeo, και το ποδόσφαιρο, και οι αγώνες, προκαλούν πάθη. Και αυτά φαίνονται στο Forum.
Απλά, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, που δεν είναι στον πυρήνα των ενδιαφερόντων του 4T Forum, και γιαυτό εξορίστηκε, και η Alfa Romeo και οι αγώνες είναι 'εκ των ων ουκ άνευ' και γιαυτό διατηρούνται με μεγάλη προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, το επίπεδο κάθε συζήτησης έχει να κάνει πρώτα απ΄όλα και κατά κύριο λόγο με τους εμπλεκόμενους σε αυτή. -
ίσως θα ήταν καλύτερα να πιαστείτε στα χέρια και να μην γίνει αυτό που έγινε (ίσως λέω)
αλλά σε παρακαλώ μη μεταφερθεί η αντιπαράθεση σας και εδώ
-
nass όσα θέματα υπήρχαν 'ταδε μάρκα' vs 'κάποιας άλλης' γιατί καταργήθηκαν τότε; Εκεί δεν μπορεί να γίνει εποικοδομητική διαδικτυακή ανταλλαγή απόψεων; Εκεί επιβάλλεται το 'με το σεις και με το σας' ;
-
Δεν καταργήθηκαν, κλειδώθηκαν όταν η ανταλλαγή απόψεων έπαψε να είναι εποικοδομητική και διολίσθησε σε βρισιές, προσωπικά, ειρωνείες κτλ. Οποιος θέλει να ανοίξει ένα, μπορεί να το κάνει.
Το αυτό έχει συμβεί πολλάκις σε όλες τις θεματικές ενότητες του 4T Forum, περιλαμβανομένων των 'Ελληνικών Αγώνων'
Το ποδόσφαιρο ήταν η μοναδική περίπτωση που, αφού όλες οι προσπάθειες συγκράτησης των συμμετεχόντων απέτυχαν (και μιλάμε για μπινελίκια, προσβολές, ειρωνείες κτλ. πολύ χειρότερα από τους 'Ελληνικούς Αγώνες', αν εκεί το επίπεδο δεν είναι το επιθυμητό / πρέπον (ό,τι και να σημαίνει αυτό για τον καθένα μας) 1 φορά, εκεί ήταν 10 φορές), αποφασίστηκε ότι 'δεν θα χάσει και η Βενετιά βελόνι' αν στο 4T Forum δε συζητάμε για ποδόσφαιρο.
Το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους 'Ελληνικούς Αγώνες', οι αγώνες ήταν ανέκαθεν σημαντικό μέρος της κουλτούρας, ιδεολογίας (ό,τι και να σημαίνει αυτό #2) των 4Τ. Οποιος κρίνει ότι το επίπεδο εκεί δεν είναι του γούστου του, ας μη συμμετέχει. Αλλά το 'μπείτε εκεί να δείτε τα χάλια τους' είναι προσβλητικό για άλλους χρήστες, οι οποίοι, στο κάτω-κάτω, δεν ενόχλησαν κανέναν εκτός της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας. Δηλαδή αν έγραφε κάποιος στους 'Ελληνικούς Αγώνες' 'μπείτε στο ALFA ROMEO FORUM πάλι ειρωνεύονται και προσβαλλουν ο ένας τον άλλον ο pasxos και ο Vasgti' (τυχαία παραδείγματα, καταλαβαίνεις τι εννοώ) θα ήταν σωστό και πρέπον ?
-
κυρια κυρια ο γιαννακης με εβρισε μπροστα στα ατομα της ταξης μου...στα μουτρα μου....επειδη του εβαλα τρικλοποδια την ωρα που ετρεχε μεσα στην ταξη...
να δει το παλιο παιδο τι θα του κανω εγω...θα τον βρισω μπροστα σε ολο το σχολειο στο διαλλειμα την ωρα που αυτος θα ειναι στην τουαλετα...θα του δειξω εγω που ειμαι στο σχολειο απο το νηπιαγωγειο που θα ερθει να μου την πει το νιανιαρο που μολις πηγε 1 δημοτικου
και επειδη η κυρια ειναι φιλη της μαμας μου δεν θα με τιμωρησει
η περιγραφη γεγονοτων και καταστασεων ειναι τελειως συμπτωματικη και δεν εχει καμια σχεση με πραγματικα γεγονοτα και προσωπα....
λεμε τωρα.....
-
έχοντας παρευρεθεί, μόνο σε 2-3 αναβάσεις Ριτσώνας και 2-3 σπριντ, τώρα καταλαβαίνω, γιατί οι ελληνικοί αγώνες μου περνούν μια αίσθηση υποκουλτούρας και ελληνικής ταβέρνας.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εχετε ποτέ επισκεφθεί οποιοδήποτε θέμα στο 4T Forum για πχ. Alfa Romeo (500 σελίδες το λιγότερο το καθένα) ή για ποδόσφαιρο ?
Ποιό είναι το κοινό τους ? Και η Alfa Romeo, και το ποδόσφαιρο, και οι αγώνες, προκαλούν πάθη. Και αυτά φαίνονται στο Forum.
Απλά, σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, που δεν είναι στον πυρήνα των ενδιαφερόντων του 4T Forum, και γιαυτό εξορίστηκε, και η Alfa Romeo και οι αγώνες είναι 'εκ των ων ουκ άνευ' και γιαυτό διατηρούνται με μεγάλη προσπάθεια. Από εκεί και πέρα, το επίπεδο κάθε συζήτησης έχει να κάνει πρώτα απ΄όλα και κατά κύριο λόγο με τους εμπλεκόμενους σε αυτή.nass δεν εχω διαβασει ποτε για ποδοσφαιρο (καθως δε με ενδιαφερει ουτε λιγο), αλλα τα ξεκατινιασματα που λες για αλλες ενοτητες (πχ αλφα ) δε νομιζω οτι εχουν καποια σχεση..
περισσοτερο εχουν το στοιχειο της πλακας και του πειραγματος παρα σοβαρης αντιπαραθεσης.
και οι υπολοιποι καπως γνωριζομαστε εδω μεσα ειτε εμμεσα ειτε αμεσα και ουσιαστικα δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, οποτε για τις υπολοιπες ενοτητες (εκτος λιγων εξαιρεσεων φυσικα ) νομιζω οτι το παραδειγμα σου ειναι λιγο ατυχες -
Βρε βρε, ομορφα μπηκε η εβδομαδα βλεπω...
-
Επίσης ξαναλέω ό,τι όλοι εμείς που γράφουμε εκεί έχουμε ονοματεπώνυμο, άρα γράφουμε ό,τι γράφουμε με απόλυτη ευθύνη των γραφομένων μας. Πόσοι από τους 'αυστηρούς' κριτές του τόπικ είναι διατεθιμένοι να κρίνουν το τόπικ επώνυμως...;
Θεωρείτε τον εαυτό σας 'επώνυμο';
Τα Λώρης, Χασιώτης κλπ δε μου λένε απολύτως τίποτα. Είστε άγνωστοι στο 99% του forum και άδικα θεωρείτε οτι γράφετε επώνυμα απο τη στιγμή που οι περισσότεροι αγνοούν την ύπαρξή σας.
Το μόνο γνωστό όνομα που έχω ακούσει είναι το Κούγιας και μάλλον δεν μιλάτε για τον επώνυμο... -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κυρια κυρια ο γιαννακης με εβρισε μπροστα στα ατομα της ταξης μου...στα μουτρα μου....επειδη του εβαλα τρικλοποδια την ωρα που ετρεχε μεσα στην ταξη...
να δει το παλιο παιδο τι θα του κανω εγω...θα τον βρισω μπροστα σε ολο το σχολειο στο διαλλειμα την ωρα που αυτος θα ειναι στην τουαλετα...θα του δειξω εγω που ειμαι στο σχολειο απο το νηπιαγωγειο που θα ερθει να μου την πει το νιανιαρο που μολις πηγε 1 δημοτικου
και επειδη η κυρια ειναι φιλη της μαμας μου δεν θα με τιμωρησει
η περιγραφη γεγονοτων και καταστασεων ειναι τελειως συμπτωματικη και δεν εχει καμια σχεση με πραγματικα γεγονοτα και προσωπα....
λεμε τωρα.....
ΝΑ ΧΑΡΩ, ΕΓΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ !!!!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟPIC ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΟΥΛΕΣ ΑΛΛΟΥ.'EL-EM'
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?