-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
ΤΡΑΓΑΝΑ:
Έχω να περάσω καιρό, αλλά δεν χρειάζετε να βγείτε στη Μαλεσίνα. Στην αριστερή στροφή μετά τη μεγάλη κατηφόρα υπάρχει δεξιά ένας δρόμος που βγάζει στον Θεολόγο. Στρίβετε εκεί και μετά περνάτε κάτω από την εθνική προς Προσκυνά.Πέρασα τέλος Αυγούστου 2010 και είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ πλέον αυτός ο δρόμος
ΜΟΝΟ έξοδος Μαλεσίνα
(Αθήνα προς Λαμία) -
Ανοίγουν και τα πρωτα διόδια στην Εγνατία:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... .html#more
-
Κάπου ανάμεσα γρεβενά και ιωάννινα είχα πετύχει έναν έτοιμο σταθμό διοδίων, ο οποίος δε λειτουργούσε.
Λογικά σύντομα θα μπει κι αυτός. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ανοίγουν και τα πρωτα διόδια στην Εγνατία:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... .html#more
Επιτέλους! Καιρός ήτανε! Μέσα σε 7 χρόνια έχουν αλλάξει άσφαλτο 2 φορές Γι'αυτόν τον δρόμο φυσικά και δεν έχουμε πρόβλημα να μας βάλουν διόδια (ο παππούς κοντά στον Πολύμυλο μένει, υπόψιν για κακοπροαίρετους). Στην τελική, υπάρχει και η εναλλακτική... Μέσω Καστανιάς Βέβαια σαν εναλλακτική, καλή είναι για βόλτα. Και τον χειμώνα γυρνώντας από Κοζάνη σταματάς και για ένα κερί στην Παναγία την Σουμέλα (καθόσον ποντία) που κατάφερες και. πέρασες τις στροφές αλώβητος ...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ανοίγουν και τα πρωτα διόδια στην Εγνατία:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... .html#more
Οπότε σιγά σιγά θα μπουν σε λειτουργία και οι κάμερες..
-
Δυστυχώς είναι οριστικό και από Δευτέρα ανοίγουν και τα διόδια στον Πολύμυλο.
Αυτό σημαίνει (αν έχω καταλάβει σωστά) ότι από Θεσσαλονίκη για Κοζάνη (περίπου 1ώρα και 20 λεπτά δηλαδή) θα πληρώνεις και Μάλγαρα και Πολύμυλο;
Παράκαμψη για διόδια Πολύμυλου να φανταστώ δεν υπάρχει; -
Υπάρχει... 35 κμ περίπου στροφοδιαδρομής στο βουνό. Κάνεις βέβαια την διαδρομή βεροια-πολύμυλος σε 1 ώρα αντί για 17λεπτά, καις πολύ παραπάνω βενζίνη όμως μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πεϊνιρλί από την καστανιά και σουβλάκια στην Ζωοδόχο Πηγή . Άσε που δεν έχει και κίνηση (τώρα λογικά όμως κάπως θ'αυξηθεί) και απολαμβάνεις μια γρήγορη ανάβαση...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δυστυχώς είναι οριστικό και από Δευτέρα ανοίγουν και τα διόδια στον Πολύμυλο.
Αυτό σημαίνει (αν έχω καταλάβει σωστά) ότι από Θεσσαλονίκη για Κοζάνη (περίπου 1ώρα και 20 λεπτά δηλαδή) θα πληρώνεις και Μάλγαρα και Πολύμυλο;
Παράκαμψη για διόδια Πολύμυλου να φανταστώ δεν υπάρχει;ω ναι, θα χρειαζόμαστε 2 * 2 + 2,8 * 2 = 9,6 ευρώ πάνε έλα μόνο για τα διοδια
εγώ λέω να αρχίσω να πηγαίνω από έδεσσα, απ τον παλιό δρόμο
-
Ο χρήστης ansel έγραψε:
ΤΡΑΓΑΝΑ:
Έχω να περάσω καιρό, αλλά δεν χρειάζετε να βγείτε στη Μαλεσίνα. Στην αριστερή στροφή μετά τη μεγάλη κατηφόρα υπάρχει δεξιά ένας δρόμος που βγάζει στον Θεολόγο. Στρίβετε εκεί και μετά περνάτε κάτω από την εθνική προς Προσκυνά.Πέρασα τέλος Αυγούστου 2010 και είναι ΚΛΕΙΣΤΟΣ πλέον αυτός ο δρόμος
ΜΟΝΟ έξοδος Μαλεσίνα
(Αθήνα προς Λαμία)Πέρασα 12-9-10 από εκεί και οι δρόμοι που αποτρελούν την παράκαμψη και προς τις δύο κατευθύνσεις είναι ανοικτοί ...
-
Ο χρήστης jimmy956 έγραψε:
ΤΡΑΓΑΝΑ:
ΜΟΝΟ έξοδος Μαλεσίνα
(Αθήνα προς Λαμία)Πέρασα 12-9-10 από εκεί και οι δρόμοι που αποτρελούν την παράκαμψη και προς τις δύο κατευθύνσεις είναι ανοικτοί ...
Αυτό που θέλω να τονίσω ότι είναι κλειστός πια ο δρόμος 'Στην αριστερή στροφή μετά τη μεγάλη κατηφόρα υπάρχει δεξιά ένας δρόμος που βγάζει στον Θεολόγο' και όχι οι παρακάμψεις
-
Παιδιά καλησπέρα,
γνωρίζει κανείς πως γίνεται η παράκαμψη των διοδίων Μακρυχωρίου Λάρισας και από τα δύο ρεύματα;
Ή αν υπάρχει κανένα video; -
Δες σελίδα 1
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ανοίγουν και τα πρωτα διόδια στην Εγνατία:
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/0 ... .html#more
Οπότε σιγά σιγά θα μπουν σε λειτουργία και οι κάμερες..
Μπα, δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα δύο...
Αν θες κιόλας την άποψή μου και μαζί μια... πρόβλεψη, οι υπάρχουσες κάμερες ΔΕΝ πρόκειται να λειτουργήσουν ποτέ... Ήταν μια καλή αρπαχτή κάποιων με την προηγούμενη κυβέρνηση!
Οι τωρινοί 'φίλοι' να μην φάνε κι αυτοί τίποτις;Το ωραίο είναι πως ο προηγούμενος διαγωνισμός, αφορούσε κάμερες που ΔΕΝ ήταν κεντρικά διασυνδεμένες: για να πάρεις τις φωτό, τις κατέβαζες με... Wi-Fi , δηλαδή πήγαινε ο μπάτσος με το περιπολικό, έκανε σύνδεση, κατέβαζε τις φωτό κλπ κλπ!
Α και φυσικά ποτέ δεν έδωσαν καθαρή εικόνα!
Στον επόμενο, μπορεί να μάθουν για κάτι τεχνολογίες οπτικών ινών, GPRS και 3G, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε...
-
Στο 90 πέτυχα κοπέλα που δεν ήθελε να πληρώσει.
Πηρε τα στοιχεία της (προφορικά η κοπέλα των διοδίων) και έφυγε...Τωρα πως τα στοιχεία βλέπουν ότι ειναι αληθινά δε ξέρω.
Βεβαια έχουν και τις πινακίδες....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηρε τα στοιχεία της (προφορικά η κοπέλα των διοδίων) και έφυγε...Τωρα πως τα στοιχεία βλέπουν ότι ειναι αληθινά δε ξέρω.
φιλος μου στην ελευσινα
Ταμειας: Πειτε μου τη πινακιδα
Νικος : δινει μια τυχαια
Ταμειας : ασπρο ιμπιζα?
Νικος : δε ξερω,χτες το πηρα -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
φιλος μου στην ελευσινα
Ταμειας: Πειτε μου τη πινακιδα
Νικος : δινει μια τυχαια
Ταμειας : ασπρο ιμπιζα?
Νικος : δε ξερω,χτες το πηραΚαι αν δωσει την δικια μου πινακιδα εγω τι φταιω;Αφου κανει την κινηση να δινει τα δικα του στοιχεια.
-
η πινακιδα ειναι σε κοινη θεα,ειναι υποχρεωση της υπαλληλου να τη παρει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αν δωσει την δικια μου πινακιδα εγω τι φταιω;Αφου κανει την κινηση να δινει τα δικα του στοιχεια.
Σε αυτό έχεις κάτι ουσιαστικό να απαντήσεις;
Αν θέλει να κάνει καζούρα, ας πει ΙΕΓ-569Β.
-
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
η πινακιδα ειναι σε κοινη θεα,ειναι υποχρεωση της υπαλληλου να τη παρει.Και αν η υπαλληλος δεν προλαβει να την δει και κρατησει το νουμερο που εδωσε ο οδηγος;
Εδω κανουν λαθη οταν γραφουν πινακιδες απο παρκαρισμενα σε κλησεις . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
η πινακιδα ειναι σε κοινη θεα,ειναι υποχρεωση της υπαλληλου να τη παρει.
Και αν η υπαλληλος δεν προλαβει να την δει και κρατησει το νουμερο που εδωσε ο οδηγος;
Εδω κανουν λαθη οταν γραφουν πινακιδες απο παρκαρισμενα σε κλησεις .Θεωρώ οτι όλη αυτή η διαδικασία γίνεται απλά για να καθυστερήσει και δεν παίζει ρόλο η πινακίδα που θα δώσεις.
Η ουσιαστική δουλειά γίνεται απο τις κάμερες.
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...