-
Θεούληδες
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Μία καλή πηγή για τα χρήματά της είναι η 4047UA της Kenwood, η οποία έχει εισόδους USB και AUX στο εμπρός μέρος. Με λίγο περισσότερα χρήματα υπάρχει η 4547UB, με μόνες διαφορές την ύπαρξη εισόδου για iPod και τον μπλε φωτισμό των πλήκτρων. Βέβαια στην τιμή αυτή (λίγο πάνω από τα 100 ευρώ) θα προτιμούσα το 3200UB της Pioneer, μάλλον λόγω γενικότερου σχεδιασμού (αν και προσωπικά είμαι φαν της Kenwood). Αν βέβαια πρώτο σου μέλημα είναι το χαμηλό κόστος μπορείς να κοιτάξεις και αυτό το μοντέλο της F&U (με εισόδους USB, SD και AUX), το οποίο έχω στο αυτοκίνητό μου και είναι μια χαρά για τα χρήματά του.Φαίνεται πολύ καλή πρόταση το πρώτο Kenwood, ψήνομαι. Έχεις καμιά ιδέα περί των Alpine; Μου είπαν (σε καφενειακό επίπεδο πάντα) ότι έχει κορυφαία ηχοσυστήματα γενικά, αλλά τα φτηνά της είναι κατσαρόλια..
Διάλεξε ένα μοντέλο που έχει bluetooth.
πχ. sony ~120€.Μωρέ δε το χρησιμοποιώ καθόλου το bluetooth, στο αυτοκίνητο πέραν του να οδηγώ το πολύ να αλλάξω κανένα τραγούδι.. δεν έχω καμία επαφή με γκάτζετς του είδους, ακόμα και στο κινητό το bluetooth το έχω ανοίξει μόνο για να δω πως είναι
Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσεις ή βρείς εμπόδια με τις σωστές και οικονομικές λύσεις του** kotetsi,** ,
ιδού και άλλη μια πρόταση: Για να κάνεις την εγκατάσταση που θές, δες πρώτα εδώ και εδω για πηγές μέχρι 100€.Καλές τιμές φαίνεται να έχουν, μπαίνει στα υπ όψη!
Έχει κανείς θετικές ή αρνητικές εμπειρίες για την Ηχοκίνηση;
-
Τοποθέτηση κινεζιάς 2din σε 307 με διατήρηση των χειριστηρίων του τιμονιού.
Part 1: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2000654#p2000654
Part 2: http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2002842#p2002842 -
Καλορίζικη η πηγή...!... Και καλά ακούσματα!...!
Δεν το είχα πάρει είδηση...
Καλή δουλειά έκανες. Μελετημένη και με σωστά βήματα...
Είσαι όμως και τυχερός γιατί το 307 σου επιτρέπει να βάλεις multimedia πηγή χωρίς προβλήματα με την λειτουργικότητα του αυτοκινήτου...!... Σπέσιαλ!...Και USB στο ντουλαπάκι. Μια χαρά σε βρίσκω...
Καλά ακούσματα και οπτικά θεάματα να έχεις φίλε!...!...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά ακούσματα και οπτικά θεάματα να έχεις φίλε!...!...
Ε, τι να γίνει, όσοι δεν έχου(μ)νε άλογα να ασχολούνται στο δρόμο, βλέπουν ταινίες
-
Εγω κατι τετοιο σκεφτομαι να βαλω στο φοκι μου.Λετε να κουμπωνει???
http://mobile.jvc.com/product.jsp?model ... 148&page=1
Ειχα διαβασει στο cfh οτι ειχε αγορασει καποιος παρομοια και δεν του εκανε.
Και αυτη η felix φαινεται καλη φαση.
http://www.limnaios.gr/view.asp?productID=7204 -
Οι 2DIN πηγές για το Mk1 Focus θέλουν μαγκαϊβεριές για να καθήσουν σωστά στην προβλεπόμενη θέση του ηχοσυστήματος αλλά με λίγο υπομονή γίνεται.
-
Κάποια ιδέα για το πώς να κολλήσω τον δέκτη του GPS εσωτερικά στο παρμπριζ; Δοκίμασα κάτι διπλά αυτοκόλλητα για μπάνια αλλά δεν κολλάνε στο τζάμι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποια ιδέα για το πώς να κολλήσω τον δέκτη του GPS εσωτερικά στο παρμπριζ; Δοκίμασα κάτι διπλά αυτοκόλλητα για μπάνια αλλά δεν κολλάνε στο τζάμι.Ταινία διπλής όψης για μοκέτες ίσως;
Στην χειρότερη, βενζινόκολλα. -
Κόλλα για εσωτερικούς καθρέφτες πάνω στο τζάμι. (με υπεριώδεις)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποια ιδέα για το πώς να κολλήσω τον δέκτη του GPS εσωτερικά στο παρμπριζ; Δοκίμασα κάτι διπλά αυτοκόλλητα για μπάνια αλλά δεν κολλάνε στο τζάμι.Νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι αυτο που λεει ο Λεωνιδας ,κολλα για μεσαιο καθρεπτη.
Στο ταμπλο κοντα στο τζαμι δεν μπορεις να το 'περασεις'; -
Mπετονόκαρφο; Καλή ιδέα!
-
Τη λύση της Ατλακόλ, αραιωμένη με μια ροχάλα, την απέρριψες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κάποια ιδέα για το πώς να κολλήσω τον δέκτη του GPS εσωτερικά στο παρμπριζ; Δοκίμασα κάτι διπλά αυτοκόλλητα για μπάνια αλλά δεν κολλάνε στο τζάμι.Γιατί δε το περνάς κάτω απ'το πλαστικό, στο ταμπλό κοντά στο παρμπρίζ; Εγώ στο δικό μου, ξεβίδωσα το μπροστινό κομμάτι και με ένα σύρμα (δεν είχα ατσαλένια ) το πέρασα εκεί, δουλεία μισού λεπτού Και έτσι δεν φαίνεται τίποτα...
Προσπάθησε το
-
Έβαλα το Pioneer DEH-3200UB
Εξαιρετικό! -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Εξαιρετικό!επειδή σκέφτομαι να το βάλω και γω,
- πώς πάει με τον χρόνο αναγνώρισης του περιοχομένου του usb stick?
- έχει περιορισμό στο μέγεθος του stick; (πχ μέχρι 4gb?)
- το volume είναι το περιστροφικό κουμπί, έτσι;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εξαιρετικό!επειδή σκέφτομαι να το βάλω και γω,
- πώς πάει με τον χρόνο αναγνώρισης του περιοχομένου του usb stick?
- έχει περιορισμό στο μέγεθος του stick; (πχ μέχρι 4gb?)
- το volume είναι το περιστροφικό κουμπί, έτσι;
-Πρακτικά αμέσως το διαβάζει το stickάκι με το που το βάζεις πάνω άντε να περνάνε 2 δευτερόλεπτα. Στην εναλλαγή τραγουδιών και περιήγηση φακέλων δεν έχω παρατηρήσει απολύτως καμία καθυστέρηση. Μόνο το forward θα το ήθελα πιο γρήγορο (έχει σταθερό ρυθμό, δεν επιταχύνει όσο κρατάς πατημένο το κουμπάκι για forward όπως κάνουν πολλά άλλα συστήματα)
-Εγώ του έχω βάλει 4άρι, αλλά σύμφωνα με reviews που έχω διαβάσει στο internet πολλοί χρησιμοποιούν 16άρι stick, που σημαίνει ότι μάλλον δεν έχει περιορισμό. Στο manual δεν αναφέρει τίποτα.
-Ναι, και εκτός της περιστροφής είναι κινούμενο σαν μοχλός δεξιά-αριστερά για αλλαγή τραγουδιών και μέσα για επιλογή φακέλου.
H πηγή αναγνωρίζει τους φακέλους και μπορείς να περιηγηθείς μέσα τους με το μοχλό-περιστροφικό κουμπί.
Πολύ καλά δουλεύει το bass boost και γενικώς οι προεπιλογές στο equalizer του, δεν περίμενα ότι μπορούν να ακουστούν έτσι τα μπάσα από τα εργοστασιακά ηχεία μου. Αν και τώρα που συνήθισα τον ήχο μου μοιάζουν σαν μπουκωμένα και παίζει να μπω σε έξοδα να τα αλλάξω με κάτι που να μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα
Τελείως αδιάφορη η επιλογή (δε θυμάμαι ακριβώς πως το ονομάζουν) retrieve που και καλά ανεβάζει την ποιότητα των mp3 να ακούγονται σαν ποιότητα cd. Το έχω απενεργοποιημένο αυτό, προσθέτει έναν ψεύτικο ήχο που είναι ολοφάνερο πως δεν είναι 'σωστός'.
Αυτό που με χαλάει είναι ότι είναι γυαλιστερό και είναι αναπόφευκτα μονίμως γεμάτο δαχτυλιές. -
Καλησπέρα σε όλους
όταν πήρα την 155, είχε ένα r/cd της Pioneer απλών δίσκων. Είχα στο βάθος του μυαλού μου, να βάλω ένα που να υποστηρίζει mp3 wma usb stick. Είχα αρχίσει ένα χαλαρό ψάξιμο, χωρίς αγχος. Οι τιμές που έβρισκα ήταν απο 90 έως 180 ευρώ. Μάλιστα είχα αποφασίσει να πάρω τo Pioneer...που αναφέρθηκε πιο πάνω.
Χθες λοιπόν βρέθηκα σε ένα lidl στον περισσό. Είχε ένα της SilverCrest, είναι μία μάρκα που φέρνει η συγκεκριμένη αλυσίδα και κάποια πραγματάκια που είχα πάρει κατά καιρούς, με άφησαν ικανοποιημένο...Τιμή? 59,90...
Λέω του κερατά και μάπα να είναι θα το βάλω στο ματίζ...
Βάζω το cd με τις Ελληνικες οδηγίες στον υπολογιστή και εκτυπώνω 65 σελίδες...
Λοιπόν ακούστε τι κάνει
Διαβάζει cd, cdrw, mp3, wma, usb sticks, I-pod, md carts (εχει ειδική υποδοχή)
Εχει blue tooth με μικροφωνάκι για σύνδεση με το τηλέφωνο.
Μπορεί να κάνει εγγραφή προγράμματος ραδιοφώνου σε mp3, wma format, τα οποία τα αποθηκεύει ή σε στικάκι ή στην κάρτα μνήμης. Επίσης μπορείς να κάνεις εγγραφή απο cd στο στικάκι ή στην κάρτα μνήμης.
Εχει ασύρματο τηλεχειριστήριο.
4Χ40 watt
equalizer κλπ κλπ
Μόλις το έβαλα και παίζει ικανοποιητικότατα, δεν είδα διαφορά με το πιονεράκι σε ποιότητα ήχου και έχει πολύ καλύτερο ραδιόφωνο...
όποιος είναι κοντά και προλάβει, είχαν μείνει χθες βράδυ 6-7 κομμάτια μόνο στο συγκεκριμένο υποκατάστημα.
Αυριο θα το βάλω να διαβάσει στικάκι και θα το συνδέσω με το τηλέφωνο...Αρα θα σας γράψω πλήρεις εντυπώσεις...
-
ωραίος!... Καλή αγορά και σε απίστευτη τιμή.
Πολλά από τα προϊόντα του Lidl είναι ιδιαίτερα ποιοτικά. Ίσως επειδή προορίζονται και για την Γερμανική αγορά.Με 60euro τα έχεις όλα. Όσο και να κρατήσει η συσκευή, το ποσό είναι τόσο μικρό που θα σύντομα θα έχει αποσβέσει το κόστος της...
Αυτά είναι!... Και εμείς δώσαμε 22400euro και το ηχητικό είναι για τα μπάζα...
-
Σήμερα έκανα το πείραμα με στικάκι και με σύνδεση bluetooth.
Το στικάκι 1 γιγα γεμάτο το διάβασε άμεσα, χωρίς καθυστέρηση, αλλά το πρόβλημα που εντόπισα και είναι ενοχλητικό είναι ότι δεν αλλάζει φακέλους και δυσκολεύεσαι να ακούσεις το είδος μουσικής που θέλεις, επιλέγοντας φάκελο. Βέβαια κρατάω μία επιφύλλαξη μήπως δεν βρήκα τον τρόπο...θα διαβάσω και το manual, για να το διαπιστώσω.
Η σύνδεση με το τηλέφωνο έγινε άψογα, το ίδιο και η φωνητική κλίση...
Ο ήχος είναι ικανοποιητικότατος με τα μαμά ηχεία.
Τελικά δεν θα τα κλάψω τα ευρώ... -
Βγαίνει πάλιο στα Lidl, μάλλον το επόμενο μοντέλο...κάνει τα ίδια, άλλα έχει άλλη σχεδίααση και κάποια πρόσθετα...
Πάντως όσο καιρό το έχω, δεν είμαι δυσαρεστημένος, ούτε και με την ποιότητα ήχου...
Το ρααδιόφωνο του δε, είναι πολύ καλό (περνάω κάθε πρωί απο έναα κενό σήματος) και τα καταφέρνει λίγο καλύτερα απο το πιονεράκι...
Ορίστε το link:
http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr ... x_8323.htmΒέβαια κατα 20€ ακριβότερο. (το δικό μου το είχε σε προσφορά)
Car audio [#2]