-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάτοχος μικρού τουρμπο που θα πληρώσω περισσότερα ...
vag 1.4 122hp;
θεός φυλάξει ...
Εγώ σε έβρισα άνθρωπε μου...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Εκεί αύξησε την τιμή για να πάρει κάποια δις € και να ικανοποιήσει το ΔΝΤ.
Άσχετο είναι τα Τέλη κυκλοφορίας με την αύξηση στον φόρο των καυσίμων. Εγώ μιλάω για ενσωμάτωση των τελών κυκλοφορίας στην τιμή της βενζίνης. Όχι για αύξηση κάποιου φόρου...
Στην περιοχή μου πάντως, πολύς κόσμος ετοιμάζεται για βουλγάρικες πινακίδες... Με 200€ το χρόνο είναι πληρωμένα τα πάντα(ασφάλεια-τέλη). Και μετά πείτε ΚΑΙ στις ασφαλιστικές 'χαιρετίσματα'...Ποιο ΔΝΤ κλπ ρε Κυρ! Στέκεσαι στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία που ειναι φορολογήθηκε με +60λεπτα η βενζινα συνέχισε τα προπληρωμένα τσαπατσούλικα τελη και πληρώνεις κ για κερασάκι οσο κυκλοφορείς
τους δηθεν αυτοκινητόδρομους με διόδια! Τελος και τα τελη φορολογία ειναι και απο την τσεπη σου φεύγουν οποτε δε εχει διάφορα επι της ουσίας!Αν σε σας σκέφτονται της βουλγάρικες να δεις σε μας τη γίνεται που είμαστε 30χιλ απο τον συνοριακό σταθμό!
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Χωρίς να έχω ψευδαισθήσεις για το τι μπορεί να συμβεί, έστειλα email σε όλους τους βουλευτές αναλύοντας το γιατί θεωρώ ότι είναι κλοπή αυτό που γίνεται. Ξέρω που θα καταλήξει η συντριπτική πλειοψηφία των emails αλλά δεν είναι κακό να τους στείλουμε τη γνώμη μας. Καλό θα ήταν να το κάνουν και άλλοι φίλοι.Ξεχωριστά σε έναν έναν ή υπάρχει κάποιο group mail να τους στείλουμε?
-
Το OpenGov?
Λέει τίποτα αυτό?
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Χωρίς να έχω ψευδαισθήσεις για το τι μπορεί να συμβεί, έστειλα email σε όλους τους βουλευτές αναλύοντας το γιατί θεωρώ ότι είναι κλοπή αυτό που γίνεται. Ξέρω που θα καταλήξει η συντριπτική πλειοψηφία των emails αλλά δεν είναι κακό να τους στείλουμε τη γνώμη μας. Καλό θα ήταν να το κάνουν και άλλοι φίλοι.
Ξεχωριστά σε έναν έναν ή υπάρχει κάποιο group mail να τους στείλουμε?
Στην τύχη από το google βρήκα αυτή τη σελίδα και πήρα τις διευθύνσεις. Πολύ λίγες διευθύνσεις δεν ίσχυαν
http://gkilotina.blogspot.com/2010/03/t-email.html -
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Χωρίς να έχω ψευδαισθήσεις για το τι μπορεί να συμβεί, έστειλα email σε όλους τους βουλευτές αναλύοντας το γιατί θεωρώ ότι είναι κλοπή αυτό που γίνεται. Ξέρω που θα καταλήξει η συντριπτική πλειοψηφία των emails αλλά δεν είναι κακό να τους στείλουμε τη γνώμη μας. Καλό θα ήταν να το κάνουν και άλλοι φίλοι.
Ξεχωριστά σε έναν έναν ή υπάρχει κάποιο group mail να τους στείλουμε?
Στην τύχη από το google βρήκα αυτή τη σελίδα και πήρα τις διευθύνσεις. Πολύ λίγες διευθύνσεις δεν ίσχυαν
http://gkilotina.blogspot.com/2010/03/t-email.htmlαπιθανο να πετυχεις κατι, αλλα απο το να καθεσαι και να κλαιγεσαι σε ενα φορουμ, πολυ καλυτερα!
μπραβο.
-
και αλλη μια λιστα:
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Άσχετο είναι τα Τέλη κυκλοφορίας με την αύξηση στον φόρο των καυσίμων. Εγώ μιλάω για ενσωμάτωση των τελών κυκλοφορίας στην τιμή της βενζίνης. Όχι για αύξηση κάποιου φόρου...
Στην περιοχή μου πάντως, πολύς κόσμος ετοιμάζεται για βουλγάρικες πινακίδες... Με 200€ το χρόνο είναι πληρωμένα τα πάντα(ασφάλεια-τέλη). Και μετά πείτε ΚΑΙ στις ασφαλιστικές 'χαιρετίσματα'...Ποιο ΔΝΤ κλπ ρε Κυρ! Στέκεσαι στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία που ειναι φορολογήθηκε με +60λεπτα η βενζινα συνέχισε τα προπληρωμένα τσαπατσούλικα τελη και πληρώνεις κ για κερασάκι οσο κυκλοφορείς
τους δηθεν αυτοκινητόδρομους με διόδια! Τελος και τα τελη φορολογία ειναι και απο την τσεπη σου φεύγουν οποτε δε εχει διάφορα επι της ουσίας!Αν σε σας σκέφτονται της βουλγάρικες να δεις σε μας τη γίνεται που είμαστε 30χιλ απο τον συνοριακό σταθμό!
Για πείτε καμμιά λεπτομέρεια, αυτό με τις βουλγαρικες πινακίδες πως γίνετε;
-
Παρακάτω έχω το url για τα τέλη που ισχύουν στη Γερμανία (είναι στα Γερμανικά). Επίσης έχει και έναν πίνακα για υπολογισμό στα Τέλη που πληρώνουν οι Γερμανοί. Κάντε μερικούς υπολογισμούς ..και μετά κλάψτε ελεύθερα (για τα χάλια μας!)
-
Ενσωματωση τελων στην βενζινη???
Μετα μην μουρμουραει κανεις γιατι ανεβηκαν κ αλλο το προιοντα (μεταφορικα εξοδα ισως?) η γιατι ο μαστορας ανεβασε παλι τις τιμες του αφου για να γεμισει το τρανζιτ θα θελει 150E....
Ο κοσμος δεν εχει φραγκα πλεον οποτε οσο ανεβαζεις κατι τοσο θα κοβει την χρηση του...
Βλεπε καταθεση πινακιδων, μειωση κινησης κλπ...Η κινηση εχει μειωθει εκτος κεντρου....
Ποσα εισπραττουν τωρα απ ολους??? Ας διαιρεσουν αυτο το ποσο με τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν και ας το χρεωσουν εξ ισου στην εφορια... Ουτε σηματακια ουτε κοστος ΕΛΤΑ ουτε τιποτα....
Το ιδιο και για τις μηχανες κλπ...
Τα κυβικα, ρυποι και λοιπες αηδιες ειναι ακυρα πραγματα..Και τα λεφτα να μην πηγαινουν στους δημους αλλα κανονικα στο κρατος...
Λες και τωρα απ τα τελη φτιαχνονται δρομοι κλπ...Οτι και να σκεφτουμε καπου θα σκονταψει... Τυπικα ενας φορος ειναι..
Αλλοι πληρωνουν παρκινκ στον δημο αλλοι εχουν πυλωτη αρα γιατι να πληρωσουν αλλοι κινουνται μονο σε ΕΟ αρα γιατι να πληρωσουν αφου εχει διοδια... Υπαρχουν απειροι λογοι.. -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Η βενζίνη φέτος είναι στο 1,5 ευρώ πριν 2 χρόνια κόντεψε να περάσει τα 2 και το κυκλοφοριακό δεν υποχώρησε καθόλου. Όλοι κατεβαίνουν στο κέντρο με τα suv, να και αν κάνουν μια ώρα, να και αν υπάρχει Μετρό.Που; Στο Κολωνάκι; Κοίτα η Αθήνα έχει 5 εκ. λαό. Τα 500.000 να έχουν φράγκα και να κυκλοφορούν αμέσως αμέσως να και το συμπέρασμά σου το οποίο είναι 100% λάθος. Οι βενζινάδες λένε ότι έχει πέσει η κίνηση 30%. Κάτι παραπάνω ξέρουν...
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Για πείτε καμμιά λεπτομέρεια, αυτό με τις βουλγαρικες πινακίδες πως γίνετε;
και εμένα με ενδιαφέρει, πμ αν δεν θέλετα δημόσια.
βασικά, και σχεδόν σοκάρομαι εγώ που το σκέφτομαι, πιθανόν να αρχίσω να κοιτάω σε κάποιο είδος μικροεπένδυσης-εταιρίας στη γειτονική χώρα. το μέλλον στο Ελλάντα το προβλέπω μαύρο πίσσα και τα τέλη ίσως να είναι μια καλή αφορμή να ξεκουνηθώ.
οπότε ινφο καλοδεχούμενες. -
δεν υπαρχει λογος για πμ δε μιλαμε για κατι παρανομο
-
Και ποιος σου είπε πως μιλάμε για παρανομία ,για νόμιμο τρόπο λέμε...άλλωστε το νόμιμο είναι ηθικό!
-
Πως ξεκιναει μια επιχειρηση στην Βουλγαρια http://www.doingbusiness.org/ExploreTop ... onomyid=30
-
παίδες δεν είπα οτι λέτε για παράνομο, είπα αν δεν θέλετε να το πείτε δημόσια. ο καθένας μπορεί να έχει τους λόγους του.
-
πολύ κλάψα παίδες...
όπως πολύ σωστά όπως είπε και ο nikos320si αν αρχίσουν και σε ζώνουν τα φίδια μάλλον έβαλες το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη χωρίς να ξέρεις οτι έχεις περάσει τον πάτο...
-
Ρε παιδιά, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά τον coyote, αυτό που κατάλαβα είναι, όχι ότι έχει πραγματικά οικονομικό πρόβλημα, αλλά ότι έχει πρόβλημα αρχής, ότι δηλ. αλλάζουν οι όροι κατοχής και χρήσης αλλά και η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου, χωρίς αυτός να φταίει αλλά εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του κράτους.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδιά, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά τον coyote, αυτό που κατάλαβα είναι, όχι ότι έχει πραγματικά οικονομικό πρόβλημα, αλλά ότι έχει πρόβλημα αρχής, ότι δηλ. αλλάζουν οι όροι κατοχής και χρήσης αλλά και η μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου, χωρίς αυτός να φταίει αλλά εξαιτίας της αλλοπρόσαλλης πολιτικής του κράτους.Γιαυτό λέμε κατεργήστε τα γ@μημέν@ τέλη κυκλοφορίας και βάλτε τα στα καύσιμα που θα είναι πράγματι τέλη κυκλοφορίας, όσο για τα μεταφορικά κ.τ.λ. η αγορά από μόνη της θα ισοροπήσει
-
Τα 600 ευρώ θα τα πληρώσουμε, όπως πληρώνουμε τόσα και άλλα, και φάγαμε και μια μείωση μισθού 30% και φάγαμε και αυξήσεις στα καύσιμα και στις ασφάλειες, και στο ΦΠΑ και στο φόρο και δεν ξέρω τι έρχεται ακόμη. Και θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε γιατί είμαστε μ...κες να πληρώνουμε τα γαμ...ατικα των άλλων.
Οπως περίπου το είπε κάποιος άλλος αυτά αξίζουμε ας ψηφίζαμε καλλίτερα ή ας νοιαζόμαστε όταν έπρεπε και όχι να τα αφήναμε στον αυτόματο στον κάθε λογής άχρηστο.Για μένα, τον coyote και τους λοιπούς συνομοταξίτες θα το πληρώσουμε το ρημάδι γιατί έχουμε ακόμη να το πληρώσουμε, όταν δεν θα έχουμε ούτε το 600αρι το χρόνο φοβάμαι ότι δεν θα καθόμαστε να γράφουμε στο φορουμ και να κάνουμε...επανάσταση από τα πληκτρολόγια.
Θα γυρίσει ο τροχός...
Τέλη κυκλοφορίας