-
αυτες οι αψιδες μου θυμιζουν c3 pluriel
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ποιοτικό είναι,πολύ καλοφτιαγμένο,Audi αλλά άσχημοόσο όμορφο είναι το Twingo ή το C3 ...
-
Και μένα με τις αψίδες το pluriel μου θυμίζει, που ποτέ δε μου άρεσε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιοτικό είναι,πολύ καλοφτιαγμένο,Audi αλλά άσχημο
όσο όμορφο είναι το Twingo ή το C3 ...
Ποτέ δεν είπα εγώ ότι το C3 είναι ωραίο.Το DS 3 είναι όμορφο.Επίσης είπα ότι μου άρεσε το παλιό Twingo λόγω της πρωτοτυπίας του σχήματος και επίσης για όταν βγήκε αλλά και για αρκετά χρόνια αργότερα ήταν μια χαρά όμορφο.Το A1 ούτε πρωτοτυπία έχει ούτε κομψό είναι για να το πεις ωραίο.Είναι άσχημο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ειδικά με βαμμένες τις αψίδες είναι καλούλι.αλλά οι τιμές είναι όχι από τον Αρη αλλά από άλλο γαλαξία...
Όπως και οι τιμές του extra εξοπλισμού.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
ειδικά με βαμμένες τις αψίδες είναι καλούλι.
αλλά οι τιμές είναι όχι από τον Αρη αλλά από άλλο γαλαξία...
Καλά τώρα.Αλήθεια είναι τόσο ακριβό σε όλα του?
-
Κατά τη γνώμη μου άσχημο δε το λες. Άσχημο λες το tiida ή το fiat linea (?) Όσο για τις τιμές, είπαμε, από άλλο πλανήτη. Να πάει άπατο μπας και βάλουν μυαλό οι κύριοι και να μην κλαίγονται μετά ότι δε πουλάνε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλά οι τιμές είναι όχι από τον Αρη αλλά από άλλο γαλαξία...+1
Απλώς συμπαθητικό σαν εμφάνιση, αποκρουστικό σε τιμές.Ούτε κρύο, ούτε ζέστη πάντως το συγκεκριμένο! Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να προτιμήσει κάποιος αυτό απο το 3θυρο Α3 που και αυτό αν και πιο παλιό δεν υστερεί σχεδιαστικά από τις γραμμές της Audi!
Το Α1 απο κοντά που το είδα σε μπλε σκούρο μου φάνηκε απλώς ένα μικρό Audi και τίποτα το ιδιαιτερο. Με τις 'αλλόχρωμες' αψίδες δείχνει πιο συμπαθητικό και πιο ξεχωριστό αλλά και πάλι οι 'άλλοι' με τα αυτοκόλλητα οροφής και διαφορετικούς χρωματισμούς στα ταβάνια το ίδιο ξεχωριστά είναι. -
αλλά οι τιμές είναι όχι από τον Αρη αλλά από άλλο γαλαξία...
Καλά τώρα.Αλήθεια είναι τόσο ακριβό σε όλα του?
Δεν ξέρω που έχω το scanner να έριχνες μια ματιά!
Εύκολα φτάνει τα 35k.
Ενδεικτικά, δε θα βάλεις xenon; 1070
Να μη βάλουμε και το τόξο οροφής; 420
Και το MMI navigation plus έχει άλλη χάρη. +3100
Το δέρμα milano είναι τρέλα. 1430
Εννοείται 18άρες ζάντες. +2500
Τόσα βάλαμε να μην βάλουμε και ηλιοροφή; 1050Και η λίστα δεν έχει τέλος.
-
Ποτέ δεν είπα εγώ ότι το C3 είναι ωραίο.Το DS 3 είναι όμορφο.Επίσης είπα ότι μου άρεσε το παλιό Twingo λόγω της πρωτοτυπίας του σχήματος και επίσης για όταν βγήκε αλλά και για αρκετά χρόνια αργότερα ήταν μια χαρά όμορφο.Το A1 ούτε πρωτοτυπία έχει ούτε κομψό είναι για να το πεις ωραίο.Είναι άσχημο
Και το ds3 για άλλους είναι άσχημο. Κατάλαβε ότι αυτό που συζητάμε είναι φουλ υποκειμενικό.
Ασχημο δεν το λες. Απλά ένα μικρό συντηρητικό Αudi με λίγες μοντέρνες πινελιές. Ασχημο είναι το Tiida.
-
Αφού είναι υποκειμενικό μπορεί άνετα να του φαίνεται άσχημος ο μπόμπος.
-
Άργησα γιατί προσπαθούσνα να με συνεφέρουν μετά την λυποθημία.
Τι είναι αυτό καλέ.Θα μας τρελάνουν μου φαίνεται. -
Αν καταφέρουν να πουλήσουν (το συμπαθεστατο για εμενα ) Α1 με αυτές τις τιμές θα μιλάμε για την ολοκληρωτική νίκη του μάρκετινγκ επί του ανθρώπου.
-
σε θέμα κομψοτητας το α1 έχει σαφές προβάδισμα σε σχέση με το ds3...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και το ds3 για άλλους είναι άσχημο. Κατάλαβε ότι αυτό που συζητάμε είναι φουλ υποκειμενικό.
Ασχημο δεν το λες. Απλά ένα μικρό συντηρητικό Αudi με λίγες μοντέρνες πινελιές. Ασχημο είναι το Tiida.
κατά ένα περίεργο λόγο συμφωνό ...
-
Ο χρήστης pavlos21 έγραψε:
Αν καταφέρουν να πουλήσουν (το συμπαθεστατο για εμενα ) Α1 με αυτές τις τιμές θα μιλάμε για την ολοκληρωτική νίκη του μάρκετινγκ επί του ανθρώπου.τώρα βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση:
-
μου φαίνεται ότι η ανθρωπότητα είναι σε δύσκολη θέση
με 185 ίππους το s1
http://germancarscene.com/2010/09/20/au ... -in-paris/
-
δε θα λεγεται s1
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μου φαίνεται ότι η ανθρωπότητα είναι σε δύσκολη θέσημε 185 ίππους το s1
http://germancarscene.com/2010/09/20/au ... -in-paris/
θα βγει S1... δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγάλει ανταγωνιστή των υπερμικρών GTi... απλά, όπως πάντα, θα είναι μετά δυο χρονάκια και θα είναι σαφώς ανώτερο σε κινητήρα μετάδοση από τα υπόλοιπα...
μην βιάζεστε! είπα πριν λίγους μήνες κάτι αλλά δεν με ακούτε... (κάτι για τι πάτωμα του νέου Polo που μπαίνει τετρακίνηση και θα βγάλουν το crosspolo έτσι... εεε, μετά ή λίγο πριν θα παρουσιαστεί και το S1... κάπου 210 λένε ότι θα έχει...
αυτό είναι μια ακόμη έκδοση... στο παρόν μοντέλο.
-
ποσο ασχημο........
Audi A1