-
Κι εγώ τα ίδια με τον προλαλήσαντα.Μόνο που μένω Ελλάδα και ενώ έστειλα τα στοιχεία δεν έχω λάβει ακόμα τον κωδικό.
-
Kai kapoy diabasa oti ama den baleis ton kwdiko mesa se 24 wres tote prepei na ta ksanakaneis ola apo thn arxh.... Opote please an kapoios kserei.... Dexonte ta ksena noymera h einai mono gia ellhnika?
-
Ο κ. Ευφραιμογλου Μιχαλης ακομα δεν εχει πιστοποιηθει ωστε να ανοιξει το θεμα στους Ελληνικους αγωνες για την Αναβαση Πορταριας που ειναι την επομενη Κυριακη ?
Κριμα ειναι να μενουμε χωρις ενημερωση εμεις οι απλοι θεατες. -
Meta apo epikoinwnia me ton ADMIN egine h energopoihsh.
-
Απλη παρατηρηση, δεν περιμενω να αλλαξει κατι:
1 εβδομαδα μετα την 'πιστοποιηση' στους ελληνικους αγωνες, τι βλεπουμε; Χαμηλοτερη κινηση (OK, αυτο μπορει να ειναι παροδικο) και κυριως την ιδια συμπεριφορα ( μην το παιρνεις στραβα κυρ Χρηστο, το γεγονος σχολιαζω, ενδεικτικα ) οπως και πριν την πιστοποιηση. Αρα ποιο το αποτελεσμα; Ξερετε πως θα ειχε νοημα η 'πιστοποιηση' κυριοι για εμας, τους χρηστες; Αν διπλα απο το nick ηταν γραμμενο το ον/μο του καθε χρηστη. Ειναι πιο σημαντικο για τον χρηστη να ξερει με ποιον μιλαει/τσακωνεται, παρα να το ξερει μονο ο συντονιστης. Να το πω πιο γλαφυρα: Στο στρατο στη στολη ειναι γραμμενο στο ονομα σου. Στην αστυνομια, εχεις ενα αριθμο ( πιο ειναι 'ηθικοτερο'; ). Μια τρυπα στο νερο κανατε δυστυχως, γιατι για καθε ενα τυχον κακοβουλο σχολιο ενος 'γνωστου-αγνωστου' στερειτε την εισοδο σε 8-10 θεατες που θα ηθελαν να πουν τη γνωμη τους για κατι αλλα δε θελουν να δωσουν τα στοιχεια τους γιατι δεν εχει νοημα κιολας. Νοημα εχει να το κανεις γιατι το θες εσυ και αν παρεκτρεπεσαι, υπαρχει ο συντονιστης. Τουναντιον, οι υπολοιποι ('τολμηροι', οχι 'χεστες' σαν αυτους που δεν θελουν την πιστοποιηση με τον τροπο που εγινε παντα) θα συνεχισουν να τα χωνουν επωνυμως (μαγκια τους) και επι της ουσιας το φορουμ θα μενει ιδιο, ετσι οπως γινεται παντα στην Ελλαδα για την οποιαδηποτε μορφης παραβατικοτητα: Θεσπιζουμε ενα περιορισμο για το θεαθηναι και μετα τον κανιβαλιζουμε με τη βουλα. Υπερβολικα τα σχολια; Δεν πειραζει. Καλη συνεχεια...
Α ναι, Γιαννης Δημητροκαλλης.
-
Περιμενε λιγες μερες,και απ'ότι εμαθα οι υπέυθυνοι του φορουμ ετοιμαζουνε μακροσκελη απάντηση για να ανταπαντησουν στις θεσεις του πόστ σου,οπως κανανε και σε ολα ανεξαιρετως τα προηγούμενα.
-
Eμεις Αντρεα προσπαθουμε κοσμια να τους δειξουμε οτι το αποτελεσμα που θελουν (φορουμ κοσμιο), πανε να το πετυχουν με το λαθος τροπο και φαινεται με το καλημερα. Ο κυρ χρηστος περισσοτερο 'τσιγκλησε' παρα προσβαλε το γιατρο στο 'προτασεις για το 2011', εκεινος ηθελε να απαντησει κτλ. Το γεγονος παλι το ιδιο: Καποιος 'παρεκτρεπεται' και ενω υποτιθεται οτι το φορουμ παει στην πιστοποιηση γιατι πρεπει συμφωνα με ενα απο τους συντονιστες:
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω η πιστοποίηση των χρηστών προκύπτει σαν ανάγκη ενός νέου ξεκινήματος, ενός reset, της αποκήρυξης της παλιάς -κακά τα ψέμματα (ΤΜ) - μπουρδελοκατάστασης και μιας αλλαγής στρατηγικής της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας, αλλαγής χαρακτήρα από ένα 'καφενείο' σε ένα -ας πούμε- 'επίσημο βήμα' ανταλλαγής απόψεων των εμπλεκόμενων με τους ελληνικούς αγώνες.τι βλεπουμε; Το ιδιο και το αυτο...Και το ξαναλεω, ο κυρ Χρηστος (σας μιλω εκ...πειρας) ΕΤΣΙ ΜΙΛΑΕΙ και σε οποιον αρεσει στο φιναλε. Που ειναι ομως η 'αλλαγη και η σοβαροτητα' που ευαγγελιζονται οι ιδιοκτητες του φορουμ; Παρτε το χαμπαρι. Αυτο που κανετε ειναι σαν να θελετε πχ...να τηρηθει η απαγορευση καπνισματος στην συναυλια των prodigy στο tae kwon do (κλειστο σταδιο). Τελικα οπως του γουσταρει του καθενος θα μιλαει (πιστοποιημενος/απιστοποιητος) και αν δεν αρεσει αυτο, τοτε θελει moderation και οχι...πιστοποιησεις.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Απλη παρατηρηση, δεν περιμενω να αλλαξει κατι:1 εβδομαδα μετα την 'πιστοποιηση' στους ελληνικους αγωνες, τι βλεπουμε; Χαμηλοτερη κινηση (OK, αυτο μπορει να ειναι παροδικο) και κυριως την ιδια συμπεριφορα ( μην το παιρνεις στραβα κυρ Χρηστο, το γεγονος σχολιαζω, ενδεικτικα ) οπως και πριν την πιστοποιηση. Αρα ποιο το αποτελεσμα; Ξερετε πως θα ειχε νοημα η 'πιστοποιηση' κυριοι για εμας, τους χρηστες; Αν διπλα απο το nick ηταν γραμμενο το ον/μο του καθε χρηστη. Ειναι πιο σημαντικο για τον χρηστη να ξερει με ποιον μιλαει/τσακωνεται, παρα να το ξερει μονο ο συντονιστης. Να το πω πιο γλαφυρα: Στο στρατο στη στολη ειναι γραμμενο στο ονομα σου. Στην αστυνομια, εχεις ενα αριθμο ( πιο ειναι 'ηθικοτερο'; ). Μια τρυπα στο νερο κανατε δυστυχως, γιατι για καθε ενα τυχον κακοβουλο σχολιο ενος 'γνωστου-αγνωστου' στερειτε την εισοδο σε 8-10 θεατες που θα ηθελαν να πουν τη γνωμη τους για κατι αλλα δε θελουν να δωσουν τα στοιχεια τους γιατι δεν εχει νοημα κιολας. Νοημα εχει να το κανεις γιατι το θες εσυ και αν παρεκτρεπεσαι, υπαρχει ο συντονιστης. Τουναντιον, οι υπολοιποι ('τολμηροι', οχι 'χεστες' σαν αυτους που δεν θελουν την πιστοποιηση με τον τροπο που εγινε παντα) θα συνεχισουν να τα χωνουν επωνυμως (μαγκια τους) και επι της ουσιας το φορουμ θα μενει ιδιο, ετσι οπως γινεται παντα στην Ελλαδα για την οποιαδηποτε μορφης παραβατικοτητα: Θεσπιζουμε ενα περιορισμο για το θεαθηναι και μετα τον κανιβαλιζουμε με τη βουλα. Υπερβολικα τα σχολια; Δεν πειραζει. Καλη συνεχεια...
Α ναι, Γιαννης Δημητροκαλλης.
ΣΩΣΤΟΣ.
Το τηλεφωνο για την πιστοποιηση δεν αρεσει.....
-
Ο χρήστης FUN έγραψε:
ΣΩΣΤΟΣ.
Το τηλεφωνο για την πιστοποιηση δεν αρεσει.....
δεν είναι ότι δεν αρέσει.Είναι ότι είναι λάθος τρόπος κίνησης και πιστοποίησης, που στο κάτω-κάτω ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ αν υπάρχει κάποια αξιόποινη πράξη, μπορείς να βρεις ποιος ήταν αυτός που σε έβρισε ή δεν ξέρω κι εγώ τι σου έκανε.
Τέλοσπάντων...Δικό τους το site και ό,τι θέλουν κάνουν.Αυτό έχει τις όποιες (θετικές-αρνητικές) επιπτώσεις του φυσικά.
Εγώ απλώς χρήστης είμαι.Είμαι ανώνυμος και 'γουστάρω' να παραμείνω ανώνυμος. Όπου μπορώ και γνωρίζω καλά, βοηθάω απαντώντας σε κάποιες απορίες που έχουν (απλοί ή και όχι) χρήστες του site.
Χωρίς να είναι εγωιστικό, πιστεύω ότι σταματώντας να γράφω, εγώ δεν χάνω τίποτα.
Site για να πάρω τις όποιες γνώσεις και απαντήσεις θέλω στα ερωτήματά μου, υπάρχουν κι αλλού και ΕΠΙΣΗΣ θα μπορώ να γράψω και να απαντήσω και να μιλήσω και να βρίσω κάποιον ανώνυμα (χωρίς να σημαίνει ότι είμαι 'κότα' -να το πω απλά- να γράψω επώνυμα, το οποίο στο κάτω-κάτω δεν καταλαβαίνω τι κερδίζει ο άλλος που με διαβάζει.Δίνει περισσότερο 'βάρος' των λεγόμενών μου? ) και ρόλος των mods είναι να με συνετίσουν, να πειράξουν το post μου ή ακόμα και να το σβήσουν.Ειμαι mod σε ένα αρκετά πολυσύχναστο site-forum και ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να κάνεις modaration, ειδικά όταν υπάρχουν χρήστες που δεν καταλαβαίνουν ή δε θέλουν να καταλάβουν κάποιους κανόνες και κάθεται ο κάθε 'εγώ' πάνω στο πληκτρολόγιο και διορθώνω ή σβήνω πράγματα που γράφουν. Μου τη δίνει λίγο, αλλά στην τελική...είναι δουλειά μου (εθελοντική μεν, αλλά αυτός είναι ο ρόλος μου) να το κάνω αυτό και το ΕΠΕΛΕΞΑ να το κάνω (δεν σε κάνουν modarator με το ζόρι Στο προτείνουν και ΑΝ ΘΕΣ, το δέχεσαι όπως επίσης και αν αλλάξεις γνώμη, σβήνεις τον εαυτό σου από mod ή ενημερώνεις τον administrator ότι δε γουσταρεις να εισαι πλέον moderator και τέλος, γίνεσαι απλός χρήσης).
Και για να το θέσω απλά, (δεν ξέρω αν δίνεται αυτή η δυνατότητα σε αυτό το forum στoυς mods), εγώ ως moderator βλέπω από ποιά ip's γράφουν οι άλλοι χρήστες και βλέπω και τι εταιρία χρησιμοποιούν για adsl για να μπουν στο site, οπότε ανά πάσα στιγμή ΑΝ ΘΕΛΩ μπορώ να βρω πού μένει (σε μία ευρύτερη περιοχή) ο συγκεκριμένος χρήστης.
Οπότε το κινητό μου τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό μου τι το θέλουν οι mods εδώ?
Για να με πάρουν τηλέφωνο να μου την 'πούνε' που έγραψα κάποιο σχόλιο κάπου που δεν ήταν 'πρέπον'?
Ή για να μου ευχηθούν χρόνια πολλά στα γεννέθλιά μου και στη γιορτή μου?Τέλοσπάντων.Τελείως λάθος κίνηση από τους ιδιοκτήτες του forum και απορώ ποιός τους συμβούλεψε να κάνουν κάτι τέτοιο.
Τέλοσπάντων (ξανά).Όλα αυτά τα γράφω εντελώς φιλικά και χωρίς καμία διάθεση να τσακωθώ.
Ας κάνουν ό,τι θέλουν με το site και θα κάνω κι εγώ αυτό θέλω με τα προσωπικά μου στοιχεία.
Δικαίωμά τους και δικαίωμά μας. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Οπότε το κινητό μου τηλέφωνο και το ονοματεπώνυμό μου τι το θέλουν οι mods εδώ?Διόρθωση: ο Admin (= Τεχνικές Εκδόσεις). Εμείς οι mods δεν έχουμε καμία σχέση με την πιστοποίηση (ΟΚ ζητήθηκε η γνώμη μας κτλ. αλλά δεν εμπλεκόμαστε στη διαδικασία) και δε γνωρίζουμε ονόματα και τηλέφωνα.
Επίσης υπενθυμίζω ότι η πιστοποίηση ισχύει σε ένα μόνο Forum, αυτό των 'Ελληνικών Αγώνων'.
Κατά τα λοιπά, για όση σημασία έχει η άποψή μου, παραπέμπω σε ό,τι έχω γράψει προηγουμένως.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Επίσης υπενθυμίζω ότι η πιστοποίηση ισχύει σε ένα μόνο Forum, αυτό των 'Ελληνικών Αγώνων'.
αν και το έχουν κάνει αρκετοί πιο πριν από μένα, θα θυμίσω ότι η ανακοίνωση γράφει:
Η παραπάνω διαδικασία θα επεκταθεί σταδιακά και στις άλλες ενότητες του φόρουμ.
Κάτι που σημαίνει ότι ΕΝ ΚΑΙΡΟ (χωρίς να ξέρουμε βέβαια πότε θα είναι αυτό ακριβώς) θα υποχρεωθούμε όλοι αν θέλουμε να μείνουμε στο forum να κάνουμε πιστοποίηση.
Κατά τα λοιπά, για όση σημασία έχει η άποψή μου, παραπέμπω σε ό,τι έχω γράψει προηγουμένως.
για μένα έχει περισσότερη σημασία από ενός απλού χρήστη αφού εσύ είσαι και πιο 'μέσα στα πράγματα' πχ από μένα ή από έναν απλό (άλλο) χρήστη.
-
Πολύ πιο αποτελεσματικό για το επίπεδο της κατηγορίας 'Ελληνικοί Αγώνες' θα ήταν η απαγόρευση των κεφαλαίων..
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ πιο αποτελεσματικό για το επίπεδο της κατηγορίας 'Ελληνικοί Αγώνες' θα ήταν η απαγόρευση των κεφαλαίων.. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πολύ πιο αποτελεσματικό για το επίπεδο της κατηγορίας 'Ελληνικοί Αγώνες' θα ήταν η απαγόρευση των κεφαλαίων..πραγματικά πετυχημένο!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αν και το έχουν κάνει αρκετοί πιο πριν από μένα, θα θυμίσω ότι η ανακοίνωση γράφει:
Η παραπάνω διαδικασία θα επεκταθεί σταδιακά και στις άλλες ενότητες του φόρουμ.
Κάτι που σημαίνει ότι ΕΝ ΚΑΙΡΟ (χωρίς να ξέρουμε βέβαια πότε θα είναι αυτό ακριβώς) θα υποχρεωθούμε όλοι αν θέλουμε να μείνουμε στο forum να κάνουμε πιστοποίηση.
Απ΄όσο γνωρίζω δεν είναι στα πλάνα το να γίνει αυτό τελικά. Δεν εγγυώμαι φυσικά και περί του αντιθέτου
-
Εγώ είμαι πρόθυμος να δώσω όνομα -επώνυμο και άλλα στοιχεία αλλά να κάνω και δοκιμές για τις Τ.Ε να βγάλουμε και τίποτα έξοδα.
Πέρα από τα αστεία το φόρουμ είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και ας υπάρχουν παρεκτροπές .Σαφώς και είναι χρήσιμο και ενημερωτικό.Αν όμως λιγοστέψουν οι παρουσίες για οποιοδήποτε λόγο ένα όνομα -επωνυμία δεν θα κρατήσει την αξία του φόρουμ, αυτή από μόνη της.
Χρειάζονται απόψεις απο έναν απλό χρήστη που βιώνει τα γεγονότα με τα αποτελέσματά τους άμεσα και όπως του έρχονται στο μυαλό μέχρι τον επιστήμονα που θα παραθέσει την τέχνική ,επιστημονική του εξήγηση.
Τώρα πως θα γίνει το πάντρεμα αυτό ,σίγουρα με την προσοχή των mods.Κουραστικό μεν ,αλλά έτσι είναι.Αποκλεισμοι ΄γίνονται ,διαγραφές γίνονται ,δεν βλέπω τι άλλο θα έπρεπε να γίνει.Και το θέμα είναι πως ούτε οι παλιοί αλλά ούτε και οι νέοι χρήστες που θα επιθυμήσουν να εγγραφούν θα θέλουν να δώσουν στοιχεία .Δεν ξέρω το γιατί αλλά το θεωρώ σίγουρο.
Αυτό σε ότι αφορά το γενικό site των 4Τ.
Στους αγώνες είμαι υπέρ αυτού του μέτρου γιατί απ'ότι καταλαβαίνω (και ζωτώ συγνωμη αν δεν κατάλαβα καλά) γράφονται σημαντικές αλήθειες αλλά και κατηγορίες για πρόσωπα που είναι ενεργά σε αυτούς ,είναι σε θέσεις δοιηκητικές και υπάρχουν θέματα που χρειάζονται πιστοποίηση.
Δεν ξέρω αν σε αυτό το τελευταίο έχω δίκιο αλλά αυτή είναι η άποψή μου. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απ΄όσο γνωρίζω δεν είναι στα πλάνα το να γίνει αυτό τελικά. Δεν εγγυώμαι φυσικά και περί του αντιθέτου
μα γι'αυτό έχει γίνει σάλος περισσότερο πιστεύω.
Κουπέα, και συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου και καλώς ή κακώς (για να το θέσω ωμά) είναι η ίδια κατάσταση με το αμάξι μου.
Αν βάλω όρο ότι όποιος μπαίνει μέσα στο αμάξι μου πρέπει να μου 'κάθεται'...είναι δικαίωμά μου.
Το ποιός και 'τι' θα μπαίνει βέβαια είναι άλλο θέμα βέβαια.
Μία από τα ίδια και το site όσο τραγικό κι αν ακούγεται.Προσωπικά είμαι αντίθετος 100% γιατί ακόμα κι αν κατηγορήσω κάποιον, ΜΠΟΡΕΙ να βρεθεί ποιός είμαι και που μένω.
Έλεος δηλαδή με το να γράφουμε επώνυμα 'σόνι και ντε'.
Λες και αν γράψω τίποτα χοντρές κατηγορίες στους 4Τ για...πχ εσένα (που δεν σε ξέρω είναι η αλήθεια ), εσύ θα κυνηγήσεις ΚΑΙ εμένα ΚΑΙ το site/forum, οπότε και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του να δηλώσεις όνομα-επώνυμο-κινητό τηλέφωνο.Μήπως γίνεται πιο 'βαρύγδουπη' το τι γράφω, αν γράψω από κάτω πώς με λέμε?
Προσωπικά το ίδιο μου κάνει είτε γράψεις ως Κουπέας ότι 'ο κάβουρας είναι μ@λ@κ@ς' είτε το γράψεις με ονοματεπώνυμο.
Τις ίδιες κινήσεις θα κάνω (αν θελήσω να το κυνηγήσω) και οι ίδιοι θα την πληρώσουν έτσι κι αλλιώς.Τέλοσπάντων...για μένα όλο αυτό δείχνει μία σπασμωδική προσπάθεια αποφυγής ευθυνών από mods-admins κτλ και όλων των υπεύθυνων του site και δυστυχώς για μένα με την κίνηση αυτή το forum 'έπεσε' κάπως στα μάτια μου.
-
εγω παντως δεν ξερω αν την αποφαση αυτη την πηρε η ιδιοκτητρια εταιρεια του forum απο μονη της, ή αν καποιοι πιεσαν να παρθει
για αυτο και δε νομιζω να επεκταθει στο υπολοιπο φορουμ..
δε νομιζω οτι ενδιαφερεται η εταιρεια να μαθει τα ονοματα μας.. ουτε ισως να σπαμαρει (για τα mail κατι εχω ακουσει, εγω παντως δεν εχω δωσει το δικο μου ), γενικα δε νομιζω οτι πολυδινει σημασια στο φορουμαυτο που υποθετω ειναι οτι καποιοι απο τους επωνυμους των αγωνων ειχαν προβλημα να γραφουν με το ονομα τους και να απαντουν (σε κατηγοριες, συκοφαντιες, αληθειες.. δε μπορω να ξερω , αφου δεν πολυπαρακολουθω..) σε ατομα που γραφουν ανωνυμα
μου περασε απο το μυαλο οτι ενδεχομενως ηθελαν να κανουν 'κλειστο club' τη συγκεκριμενη ενοτητα (οπως γινεται σε μερικα φορα με ακριβα αυτοκινητα ) , αλλα δε νομιζω οτι εχει και τοσο μεγαλη κινηση ετσι κι αλλιως, ουτε νομιζω οτι οσοι ενοχλουσαν ηταν τελειως ασχετοι με το χωρο..
οπως και να χει δε μπορουμε να εξισωσουμε τη συγκεκριμενη ενοτητα με το υπολοιπο φορουμ.
η ανωνυμια στα φορα ειναι για μενα σημαντικη , οπως και ανωνυμια στο internet γενικοτερα..αυτη ειναι η λογικη με την οποια λειτουργουν μεχρι στιγμης και με αυτη τη λογικη δεχτηκαμε να συμμετασχουμε
το οτι μερικοι χρηστες (πχ Λαππας, ΙΚΕ ) δε θελουν να κρυψουν τα στοιχεια τους ειναι δικαιωμα τους (οχι οτι εγω τα κρυβω ιδιαιτερα , αφου το μικρο μου και το επιθετο μου ειναι στην ουσια γνωστα και εχει τυχει να με αναγνωρισουν εξω απο αυτα ), ομως πρεπει να σεβαστουμε αυτους που δε θελουν να τα δημοσιευσουν
δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι της λογικης facebook και απο τη στιγμη που δεν κανουν τιποτα αξιοποινο , εχουν καθε δικαιωμα να κρατουν τα προσωπικα τους στοιχεια για τον εαυτο τους..
τελος οσο για αυτο που ανεφεραν μερικοι, το να γραφεται το ονομα διπλα στο ονομα χρηστη (να μη το ξερει μονο ο admin δηλαδη), ειναι για μενα επικινδυνο!!
δεν ξερεις τι σκατα μυαλα κουβαλαει αυτος που γραφει πισω απο ενα πληκτρολογιο και πιστεψτε με το να βρεθει εξω απο το σπιτι σου δεν ειναι και τοσο απιθανο
για αυτο το λογο ουτε ονοματα, ουτε πινακιδες, ουτε τηλεφωνα
οποιον θελουμε να γνωρισουμε απο κοντα τον γνωριζουμε , οποιος δε συμμορφωνεται απλα ας τρωει ban
στους αγωνες που εχουμε να κανουμε και με επωνυμους ας τα βρουν μεταξυ τους, ομως πιστευω οτι μπορουσε να αντιμετωπιστει και αλλιως
-
Ξέρω που μένεις....
-
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?