Sep 23, 2010, 7:18 PM

Ο χρήστης red_monster έγραψε:

το καινουριο μοτερ μετα απο 2500km αλλαζει λαδια πηγαινοντας εως 4000σαλ και περιπου 100km πριν τα 2500km παμε εως 6000σαλ σε κατηφορα με μεγαλη ταχυτητα στο σασμαν.

επειτα απο τα 2500km αλλαζουμε στα 7500km πηγαινοντας παλι εως 4000σαλ και σε κατηφορα εως 6000σαλ.

πριν την αλλαγη βαραμε κοφτες...
μετα απο τα 7500km εως τα 15000Km που αλλαξα εγω πηγαινα κανονικα...
αυτα εκανα στα 2 τελευταια αυτοκινητα μου...τα μοτερ αποδιδουν το 100% τους μετα τα 10000Km - 15000km αναλογα το εργοστασιο...

έχω διαβάσει πολλές βλακείες περι στρωσίματος... αυτή είναι για χαιλαιτ....

οι σύγχρονοι κινητήρες χρειάζονται απλά προσοχή στα πρώτα km της ζωής ...

τα πρώτα λάδια τα κρατάμε για 6000-7000km καθότι είναι ειδικά λάδια ρονταρίσματος...
η έννοια του γρεζίου δεν εχει νόημα στους σύγχρονους κινητήρες, αφενώς γιατί η μέθοδος κατασκευής τους είναι εξελιγμένη , και αφετέρω γιατί ξεκινάνε τη ζωή τους στο εργοστάσιο δουλεύοντας με πεπιεσμένο αέρα...

στα πρώτα κμ καλό είναι
1)να τσεκάρουμε ανα τακτά χρονικά διαστήματα τη στάθμη όλων των υγρών
2)να μην επιταχύνουμε με χαμηλές στροφές και μεγάλη σχέση
3)δεν εξαντλούμε την διαδρομή του γκαζιού
4)δεν πιέζουμε το μοτέρ όταν είναι κρύο (πρακτικά , νερό στους βαθμούς λειτιυργίας + χρόνο για να ζεσταθούν τα λάδια)
5)δεν περνάμε τα 3/4 των στροφών...

τελικά το στρώσιμο διαρκεί περίπου 3000km (ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου) και πέρα από το μοτέρ στρώνονται τακάκια, άξονες κλπ κλπ κλπ

η διαδιακασία του στρωσίματος έχει να κάνει με την μικροσκοπική προσέγγιση των εμβόλων... τα έμβολο και τα τοιχώματα πρέπει να μάθουν να συνεργάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανισουν ανάλογο αριθμό όρων και κοιλάδων...

Εμένα μου είπαν αλλάγή στα 15000 από την αντιπροσωπία για πρώτη φορά και μετά κάθε 30000.Έτσι λέει και το βιβλίο κατασκευαστή(Renault Fluence είναι το αυτοκίνητο)