-
Άκυρο...Ανθούσα πάμε.
Όποιος θέλει...
-
Καλά να περάσετε , άντε και με ένα δικό σας
-
Γιατί δεν μπαίνει το τοπικό ετούτο στις ανακοινώσεις? Κάθε φορά αργοπορημένα το βλέπω...
-
δε το ειδα εγκαιρως ρε γμτ.
τωρα που θα φτιαξει ο καιρος θα πηγαινω -
Όντως...μπορεί κάποιος MOD να το μεταφέρει?
Ωραία ήταν...αλλά πολύ χάλια η πίστα...γλιστρούσε ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ!! Είχε πολύ πλάι...αλλά κάνα-δυο γύρους σοβαρούς. Ο καλύτερός μου με το κανονικό καρτ ήταν 40.05...δε ξέρω αν είναι καλό ή όχι για Παλλήνη.
Καλά ήταν γενικά...δύο φορές κάναμε...κοιτάμε με τον αδερφό μου ίσως του χρόνου πάρουμε κανένα καρτ μτχ. Θα δείξει.
-
Αυτό είναι το μαγικό με το κάρτ , ακόμη και η ώρα που θα κάνει κανείς παίζει ρόλο για το πόσο «κρατάει» η πίστα (και βέβαια θέλει άλλες ρυθμίσεις )
Ένα μικρό μυστικό είναι να διαλέγετε πίστες που κάνουν προπόνηση αγωνιστικά (το καλύτερο δε είναι μετά από αγώνα και ειδικά πρωταθλήματος)ώστε να έχουν αφήσει λάστιχο στη πίστα
Καλή διασκέδαση
-
Ώπα, τώρα το πρόσεξα, και μετακινείται στις Ανακοινώσεις για να το διαβάζουν όλοι!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ο καλύτερός μου με το κανονικό καρτ ήταν 40.05...δε ξέρω αν είναι καλό ή όχι για Παλλήνη.Αν το χάρηκες, καλό είναι
-
Anybody?
Λέω να πάω με ένα φίλο εδώ απέναντι από το σπίτι μου, στη Παλλήνη σε 2-3 ωρίτσες.
Open invitation σε όποιον θέλει!
-
Κρίμα τώρα το είδα. Είχα όρεξη να κουρέψω γκαζόν.
-
Σημερα εγινε το μιτινγκ?Κριμα γαμωτο δεν το ειχα προσεξει θα ερχομουν!Ειχα ξαναπαει εκει ωραια πιστουλα με το κλαμπφορντ και ειχα κανει σχετικα καλο χρονο ημουν στο τοπ 20.Βεβαια τα αμαξια ωιλομπουρδελα αλλα νταξει μωρε τη παλευανε!Ειχα παρει 400αρι εγω.
-
Πήγα...αλλά είχε ουρά 1 ώρα και...και φύγαμε.
Καλύτερα που δε το είδατε.
-
-
Το ειδα πρωτη φορα τωρα το τοπικο...
Το link του Ευριπιδη στην πρωτη σελιδα δεν μου ανοιγει...
Any info για την πιστα, και τα καρτ, στην Παλληνη?
Αυτα πανε καθολου, ή ειναι για να κουρευουν το γκαζον? -
Τα 400άρια πάνε καλά, τα άλλα όχι τόσο.
-
Τα 400άρια πάνε καλά, τα άλλα όχι τόσο.Τι να κανουν κι εκεινα τα σαπια τα 400αρι μωρε...Βημα δε πανε...
-
Τελικά?
Τι θα γίνει?
Θα κάνουμε τίποτα?
-
Τελικά?Τι θα γίνει?
Θα κάνουμε τίποτα?
Πάμε και καρτόδρομο αν δεν σας αρέσει η Παλλήνη
-
Isws na sas aresei kai edw......www.speedpark.gr
-