-
Τα Turanza είναι μια χαρά για Ιταλίες, Γερμανίες κλπ...
Για Ελλαδιστάν όμως έχει κι άλλα καλά λαστιχάκια (τα αγαπημένα μου Γιόκο που έχω στο Φόκους πχ ).
ΥΓ: Με ψήσατε τόσο πολύ με τα Κόντι όμως που λέω να τα βάλω στο Ξέντος...
-
Ξέρεις τι ξενέρωμα είναι να θες να βάλεις ένα λαστιχάκι της προκοπής στο 406 και στις διαστάσεις του να βρίσκεις μονο οικολογικά, ντεμπιτσα και κινεζιές;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Τα pilot exalco είναι τόσο Καλά λάστιχα;
Αυτά είναι συστήματα αλουμινίου
Δεν κατάλαβες τι εννοώ;;
-
πολυ καλα λαστιχα pc2
Εχουν καλη γομα για οικονομικα τα energy δεν παει να λες οτι θες εσυ και οσοι αλλοι γαλλακιδες και alfisti γνωστοι-φιλοι μου το παιζουν γνωστες . (no offence αν σε θίγω το παιρνω πισω... )
Τα ορια τους σε στεγνο και οταν εχουν ζεσταθει με πολλα αυτοκινητα καγκουρεμενα δεν τα φτανουν ευκολα γιατι ακριβως δεν το αντεχουν οι αναρτησεις τους οι μαμαδες αντιστρεπτικες τους και οτι αλλο καραγκιοζηλικια που βαζουν πανω τους.
σε πιο ακραίες καταστάσεις και πιο καλα αυτοκινητα φυσικα και δεν εχει νοημα να μπουν...και θα ειναι κακα λαστιχα
τι οικονομια να κανεις απο το λαστιχο σε σπορ αυτοκινητο ...δεν εχει νοημα
σε πολλα απλά αυτοκινητα προσφιαρουν προσφυση στο στεγνο -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρεις τι ξενέρωμα είναι να θες να βάλεις ένα λαστιχάκι της προκοπής στο 406 και στις διαστάσεις του να βρίσκεις μονο οικολογικά, ντεμπιτσα και κινεζιές;Δοκίμασε τα C Drive 2 στο 406!
Πάντως τώρα κατάλαβα γιατί ο Μάρκος έρχεται με τα λινά μετά από 5 γύρους στις Σέρρες... PremiumContact2...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα pilot exalco είναι τόσο Καλά λάστιχα;
Αυτά είναι συστήματα αλουμινίου
Δεν κατάλαβες τι εννοώ;;
ειναι παρα πολυ καλα
-
@106: Εμένα τι να θίξεις; Τον εαυτό σου θίγεις όταν λες ότι έχουν καλή γόμα τα energy.
Να σου θυμίσω τις οικτρές διαφορές σε φρενάρισμα σε στεγνό του golf V όταν το είχαν δοκιμάσει με αυτό το κωλολάστιχο; Δεν ξέρω ποιός το παίζει περισσότερο γνώστης όταν εκθειάζει τα energy πάντως.Πάρε και το autobild να δεις συγκρίσεις σε στεγνό και βρεγμένο σε 205/55/16. Saver κ efficientgrip για γέλια, και αυτό σε πίστα δοκιμών, όχι σε δημόσιο Ελληνικό δρόμο.
@realzeus: μα τω θεω, αν δεν ήταν ακόμα καινούρια τα saver και δεν λυπόμουν τα λεφτά που έσκασε ο φάδερ θα τα χα πετάξει. Στο βρεγμένο ειδικά είναι μια αηδία και μισή.
-
Ευκαιρία να τα κάψουμε Ντινο τα Saver στα Σέρρας!
-
Άν έρθει και καμιά Ξανθούλα μέσα
-
Η δικιά μου ξανθούλα λέει ότι οδηγώ σαν τρελός και μπαινει στο κάρο μόνο όταν είναι σταματημένο για αγαπούλες...
-
Ξανθούλα=Xantia ρε πορνόμυαλε άνθρωπε
Θα χε ενδιαφέρον να δούμε τα ξαδερφάκια -
στα παλια energy παντως που ειχα στο 19, ειχα καταφερει να φυγει ολοκληρη φετα μια φορα που μου εφυγε το αυτοκινητο στο περιφερειακο προς πολυτεχνειο
δεν εδωσα σημασια , αλλα ο πατερας μου προσεξε την επομενη μερα τους κραδασμους επειδη το λαστιχο ειχε παψει να ειναι στρογγυλο και με ξεχεσε
-
Πίστα ακούω και πίστα δεν βλέπω. Με ή χωρίς ξανθούλες....
-
για λαστιχα οικονομιας σε μικρο αυτοκινητο τα βρηκα μια χαρα και για την δυναμη του αυτοκινητου.
τις μικροδιορθωσεις με αποτομο αφημα γκαζιου και επιαχυνση στην στροφη με αφησαν οικανοποιημενο χωρις τσιριγματα και με απαλες διορθωσεις παντα σε σχεση και με το βαρος του αυτοκινητο το οποιο ειναι μικρο οτι σημαινει αυτο για το μαγουλιασμα τους.Εγω αυτο ειδα οταν τα οδηγουσα αυτο λεω.
μετα απο ενα οριο εχουν προβλημα στην αισθηση και στην μεταφορα βαρους του αυτοκινητου...δεν το στηριζουν καλα ( καπως ετσι το ενιωσα)Γενικα ενα λαστιχο δεν σημαινει πως αν φρεναρει καλα ειναι απαραιτητα και προοδευτικο με καλη λειτουργεια στις στροφες αλλα ουτε και το αντιθετο.
για οσους ζητουν κατι παραπανω ας δουν αλλα λαστιχα.... αλλα σαν οικονομιας λαστιχα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα λενε οι ψαγμενοι , το ακουγα συνεχεια μεχρι που το δοκιμασα σε νορμαλ αυτοκινητο.
Θελεις πραγματικα σπορ αυτοκινητο και καλο στήσιμο για να πεςι οτι το λαστιχο ειναι για πεταμα για το αυτοκινητο μου, ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και παλι υπερβολες και δεν βοηθουν -
Το φόρουμ μαλάκωσε μάλλον...
-
ειναι ενα κανονικο λαστιχακι που ειναι και οικονομικο...ειναι σαφως ανωτερο απο καποια που ουτε ξερω τα ονοματα τους και πωλούνται με το τσουβαλι.
Στο αυτοκινητο που τα δοκιμασα αυτο που ηθελα να δω ηταν η αντιδραση του στο αποτομο σηκωμα γκαζιου που φερνει υπερστροφη μαζι με κοψηματα στο τιμονι....
Αυτο που διαπιστωσα ειναι πως δεν την αφηνει να εμφανιστει οντας προοδευτικα και διορθωνουν ως ενα σημειο την κατασταση.
Απο την στιγμη που φυγει ομως το αυτοκινητο ειναι εκτος του στοιχειου τους.
Συνεπως λειτουργουν αποτρεπτικα , αλλα χανουν στα δυσκολα.
Κατι που το 60-70% το αυτοκινητων πολης και supermini τους ειναι αρκετο.
Συνεπως για οικονομιας λαστιχο ειναι καλο -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
για οσους ζητουν κατι παραπανω ας δουν αλλα λαστιχα.... αλλα σαν οικονομιας λαστιχα δεν ειναι τοσο τραγικα οσο τα λενε οι ψαγμενοι , το ακουγα συνεχεια μεχρι που το δοκιμασα σε νορμαλ αυτοκινητο.
Θελεις πραγματικα σπορ αυτοκινητο και καλο στήσιμο για να πεςι οτι το λαστιχο ειναι για πεταμα για το αυτοκινητο μου, ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και παλι υπερβολες και δεν βοηθουνΚανείς δεν είπε ότι περιμένει συμπεριφορά ημισλίκ από τα ενερτζι. Σε καθημερινές συνθήκες και σε καθημερινά αυτοκίνητα το λάστιχο είναι ελεεινό. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είτε δεν έχει βρεθεί με σωστό λάστιχο, είτε δεν εχει χρειαστεί να βασιστεί στο λάστιχο για να σώσει το τομάρι του. Γιατί απλά ρολάροντας όλα τα λάστιχα ίδια είναι.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το ακουγα συνεχεια μεχρι που το δοκιμασα σε νορμαλ αυτοκινητο.
Θελεις πραγματικα σπορ αυτοκινητο και καλο στήσιμο για να πεςι οτι το λαστιχο ειναι για πεταμα για το αυτοκινητο μου, ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και παλι υπερβολες και δεν βοηθουνκατσε ρε συ, δηλαδη τα κανονικα αυτοκινητα, δεν εχουν ψυχη? ή σημαινει οτι με αυτα δε θα το πατησεις λιγο παραπανω?
οπως και να χει εμενα ακομα και σε νορμαλ οδηγηση μου φανηκαν λιγα, σε σημειο που σε καποια φαση τα πηρα ασχημα, εκανα στην ακρη και πηρα τηλεφωνο τον πατερα μου να τον παρακαλεσω για το καλο του και την ασφαλεια του να τα πεταξει με τη πρωτη ευκαιρια
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θελεις πραγματικα σπορ αυτοκινητο και καλο στήσιμο για να πεςι οτι το λαστιχο ειναι για πεταμα για το αυτοκινητο μου, ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και παλι υπερβολες και δεν βοηθουνΚανείς δεν είπε ότι περιμένει συμπεριφορά ημισλίκ από τα ενερτζι. Σε καθημερινές συνθήκες και σε καθημερινά αυτοκίνητα το λάστιχο είναι ελεεινό. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είτε δεν έχει βρεθεί με σωστό λάστιχο, είτε δεν εχει χρειαστεί να βασιστεί στο λάστιχο για να σώσει το τομάρι του. Γιατί απλά ρολάροντας όλα τα λάστιχα ίδια είναι.
Με treadwear 420 τι περίμενες;
-
Μπορείς να μην με προκαλείς; Αντί να είμαι αγκαλιά με τον έρωτα της ζωής μου κάθομαι στις 4 το πρωί και μιλάω για energy. Να ταν για κανα sportcontact3 να πάει στο διάλο.
CITROËN FORUM