-
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥΣ, ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ...ΣΥΝΑΦΕΙΣ (οσο φιλοι κι αν ειναι)
ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ κι ΑΛΛΟ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ. Κι επειδη δεν εφαγα ποτε ευχαριστα τις αυθαιρεσιες, κι επειδη απαιτω ευγενεια στα γραπτα και το προσωπο μου...
ΧΑΡΕΤΕ!!!
-
Οι 'Ελληνικοί Αγώνες' είναι πλέον διαθέσιμοι με το σύστημα πιστοποίησης:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=1984148#p1984148
-
Ως ρομαντικός που ειμαι πιστευω οτι ο αριθμος του κινητου μου εχει ηδη εξαφανιστει απο οποιαδηποτε βαση..
σε τελικη αναλυση ΑΝ ποτε μας ερθει σπαμ εξακριβωμενα ομως απο τους 4τ ποιος μας απαγορευει να τους κραξουμε ομαδικά.
Απο κει και περα μην αυταπατασθε οτι ακομα και χωρις κινητο δεν μπορειτε να 'βρεθητε' αν ο Νομος το απαιτησει.
η IP σας να' ναι καλα κι ο provider σας.
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ....... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Απο κει και περα μην αυταπατασθε οτι ακομα και χωρις κινητο δεν μπορειτε να 'βρεθητε' αν ο Νομος το απαιτησει.
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.......αν εισαι ασχετος ναι, αν ξερεις και θελεις, μια χαρα κρυβεσαι.
-
Προστεθηκε η επιλογη 'Πιστοποιηση'...
Ποιος θα ειναι ο γενναιος.....?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.......αν εισαι ασχετος ναι, αν ξερεις και θελεις, μια χαρα κρυβεσαι.
οκ οτι πεις...
αλλα ποιος καθετε μεσω anonumous server ή οποιοδηποτε αλλο τροπο για να γραφει στους 4τ...... -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου είναι προσωπικό δεδομένο ?Εαν το αντιμετωπίζεις σαν κοινοχρηστο αγαθο,να το δινεις σε οποιονδηποτε στο ζηταει.
Τεσπα,τζαμπα το παιδευουμε.Στα φρυδια τους κι'αυτους,στα φρυδια μας κι'εμας.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου είναι προσωπικό δεδομένο ?
Εαν το αντιμετωπίζεις σαν κοινοχρηστο αγαθο,να το δινεις σε οποιονδηποτε στο ζηταει.
Καταρχήν ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν το κινητό θεωρείται 'προσωπικό δεδομένο' από την αντίστοιχη Αρχή ή απλά συνιστάται να μην το δίνουμε για να μην γίνουμε θύματα spam (βλ. παραπάνω, βέβαια οι προϋποθέσεις που θέτει δεν ισχύουν στην περίπτωση αυτή). Και ο λόγος που ρωτάω είναι η κατάχρηση του όρου 'προσωπικό δεδομένο'. Δηλαδή άλλο το ΑΦΜ, το ΑΔΤ, το ΑΜΚΑ, άλλο το νούμερο του κινητού (που, στο κάτω-κάτω, δεν μας ανήκει καν, ανήκει στον πάροχο ). Με τους όρους που αναγράφονται στη δημοσίευση του Administrator, ότι δηλ. είναι μόνο για την πιστοποίηση και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο, δεν είναι τόσο τραγικό IMHO.
-
Και η διευθυνση του σπιτιου μας δεν μας ανηκει κυριολεκτικα,αυτο ομως δεν το κανει λιγοτερο δικο μας,ετσι δεν ειναι;
Και μιας και συνεχιζεται η κουβεντα:
Γιατι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε 'πιστοποιημενοι' εαν μας δωσουνε οι ΤΕ το δικο τους τηλεφωνο να επικοινωνησουμε μαζι τους,αλλα χρειαζονται αυτοι το δικο μας;
Γιατι δεν θεωρουμαστε 'ταυτοποιημενοι' εφόσων ακομα και προσωπικα γνωριζομαστε και με ατομα των Τ.Ε και παλι θελουν το κινητό μας;
Το μονο που μου ερχεται εμενα στο μυαλο,ειναι οτι απλα ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ.Ολα τα αλλα,ειναι αστειες προφασεις.Και μιας και βρισκεσαι σχεδον να το υπερασπίζεις,πες μου σε παρακαλω,αν πιστεψουμε οτι με τα κινητα και την ταυτοποίηση το φορουμ θα διανυσει καλύτερες ημερες,με ποιόν τροπο θα γινει αυτο;Αν γραψει καποιος κατι μη αρεστο (δεν εξεταζω σε ποιόν δε θα αρεσει) δεν θα του κανει συσταση ο μοντερειτορ και θα τον πάρετε τηλεφωνο για να τον μαλώσετε;Κατι τετοιο θα γινει;Δεν ειναι αστειο αυτο;
-
Εγώ ανέκαθεν επώνυμα έγραφα, όποιος θέλει μπορεί με 3 κλίκ να δει και το όνομά μου και το τηλέφωνό μου, οπότε δεν με απασχολεί το θέμα.
Εδώ και 10+ χρόνια ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα επειδή είχα το τηλ μου και το όνομά μου στο διαδίκτυο.
Έκανα πιστοποίηση, θα σας ενημερώσω αν μου επιτεθούν τίποτα νίντζα να ξέρετε.
-
Καλα,εσυ εκανες πιστοποίηση χωρις καν να γραφεις σε εκεινο το φορουμ;Για ποιό λογο;Δειγμα καλης θελησης και ετσι;
Τι να πώ ρε φουστη μου.
-
Μπορεί να γράφω πολύ σπάνια αλλά γιατί να μην έχω πρόσβαση?
Δεν είναι θέμα καλής θέλησης (απέναντι σε ποιόν δηλαδή? )
Είμαι υπέρ της μείωσης κάθε είδους τρολαρίσματος και εφόσον αυτό το μέτρο είναι προς τη κατεύθυνση αυτή είμαι υπέρ. Όπως είπα τα στοιχεία μου αυτά (όνομα και τηλ) είναι διαθέσιμα ούτως ή άλλως οπότε δεν βλέπω που είναι το δράμα. -
Αν γράφεις πράγματα για τα οποία νιώθεις άνετα μόνο αν τα γράφεις ανώνυμα... κακώς τα γράφεις κατά την γνώμη μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν γράφεις πράγματα για τα οποία νιώθεις άνετα μόνο αν τα γράφεις ανώνυμα... κακώς τα γράφεις κατά την γνώμη μου.+1
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε 'πιστοποιημενοι' εαν μας δωσουνε οι ΤΕ το δικο τους τηλεφωνο να επικοινωνησουμε μαζι τους,αλλα χρειαζονται αυτοι το δικο μας;Γιατί ο κακεντρεχής ανώνυμος που λοιδωρεί στους 'Ελληνικούς Αγώνες' δεν θα πάρει ποτέ τηλέφωνο, απορώ που δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Γιατι δεν θεωρουμαστε 'ταυτοποιημενοι' εφόσων ακομα και προσωπικα γνωριζομαστε και με ατομα των Τ.Ε και παλι θελουν το κινητό μας;
Γιατί εσένα σε ξέρουν, άλλον θέλουν να διώξουν. Τον παραπάνω. Αλλά δεν μπορεί η διαδικασία να είναι άλλη για τον HUNTER και άλλη για το nass.
Το μονο που μου ερχεται εμενα στο μυαλο,ειναι οτι απλα ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ.Ολα τα αλλα,ειναι αστειες προφασεις.
Εμένα αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι προσπάθησαν να το φτιάξουν αυτό με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος (λογικό) και χρησιμοποίησαν ένα μηχανισμό με κινητά που είχαν έτοιμο από άλλες περιστάσεις (πχ. το ίδιο ακριβώς σύστημα χρησιμοποιεί η 'Χρυσή Ευκαιρία' για πιστοποίηση).
Και μιας και βρισκεσαι σχεδον να το υπερασπίζεις,πες μου σε παρακαλω,αν πιστεψουμε οτι με τα κινητα και την ταυτοποίηση το φορουμ θα διανυσει καλύτερες ημερες,με ποιόν τροπο θα γινει αυτο;Αν γραψει καποιος κατι μη αρεστο (δεν εξεταζω σε ποιόν δε θα αρεσει) δεν θα του κανει συσταση ο μοντερειτορ και θα τον πάρετε τηλεφωνο για να τον μαλώσετε;Κατι τετοιο θα γινει;Δεν ειναι αστειο αυτο;
Κατά την άποψή μου 'επωνυμία' και Internet δεν πάνε μαζί, είναι παράβαση του τρόπου που λειτουργεί το μέσο.
Αλλά από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του forum θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό στους 'Ελληνικούς Αγώνες', είναι δικαίωμά του και επίσης δικαίωμά του να διαλέξει τον τρόπο. Οπως δικαίωμα των χρηστών είναι να επιλέξουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι.
Αν θα πετύχει ? Δεν ξέρω. Η στρατηγική επιλογή δεν ήταν δική μου άρα ούτε και το πρόβλημα Ελπίζω να πετύχει διότι, ασχέτως των προβλημάτων, θεωρώ πως ένα βήμα σαν των 'Ελληνικών Αγώνων' χρειάζεται στους ελληνικούς αγώνες.
Αρα δεν το υπερασπίζομαι, κάθε άλλο, απλά θεωρώ πως οι επιφυλάξεις σου είναι υπερβολικές στα όρια της κακοπιστίας (αν μου επιτρέπεις). Εγγράφως ο Διαχειριστής είπε 'καμία άλλη χρήση πλην της πιστοποίησης', όμως εσύ επιμένεις. Μπορεί εγώ να είμαι ο αφελής, ΟΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να ξεκινήσω από τη θετική πλευρά. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γιατι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε 'πιστοποιημενοι' εαν μας δωσουνε οι ΤΕ το δικο τους τηλεφωνο να επικοινωνησουμε μαζι τους,αλλα χρειαζονται αυτοι το δικο μας;
Γιατί ο κακεντρεχής ανώνυμος που λοιδωρεί στους 'Ελληνικούς Αγώνες' δεν θα πάρει ποτέ τηλέφωνο, απορώ που δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Αν δεν πάρει τηλέφωνο, θα πιστοποιηθεί ο κακεντρεχής;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγγράφως ο Διαχειριστής είπε 'καμία άλλη χρήση πλην της πιστοποίησης', όμως εσύ επιμένεις. Μπορεί εγώ να είμαι ο αφελής, ΟΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να ξεκινήσω από τη θετική πλευρά.Επιμενω,λογω 'προταιρου ανεντιμου βιου'.Τα δειγματα γραφης που δωσανε οι ΤΕ,δεν ειναι αυτα που θα τους δωσουνε την απαραιτητη αξιοπιστια.Δεν φταιω εγω.Κι'εμενα δε μου αρεσει να πονηρευομαι με την πρωτη.Σου υπενθυμιζω οτι σε προσφατο ερωτηματολογιο,επρεπε να συμπληρωσουμε αριθμο δελτιου ταυτοτητας.
Τα μεηλ μας επίσεις χρησιμοποιηθηκαν (χωρις να ερωτηθουμε) για εμπορικους σκοπους
Πότε λοιπων θα δικαιουμαστε να αρχισουμε να πονηρευομαστε; -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γιατί ο κακεντρεχής ανώνυμος που λοιδωρεί στους 'Ελληνικούς Αγώνες' δεν θα πάρει ποτέ τηλέφωνο, απορώ που δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Αν δεν πάρει τηλέφωνο, θα πιστοποιηθεί ο κακεντρεχής;
Ακριβως.Δεν απορεις που δεν το αντιλαμβανεται;
Αυτη θα ητανε μια μεθοδος,ιση προς ολους,χωρις καθολου κοστος μαλιστα,και χωρις να αφησει οποιονδηποτε απο εμας να υποπτευομαστε το οτιδηποτε. -
Εννοούσα μετά την πιστοποίηση ρε παλικάρια, αν συμβεί κάτι. Απ΄ό,τι αντιλαμβάνομαι, οι Τ.Ε. θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν άμεσα με κάποιο χρήστη αν παρεκτραπεί στους 'Ελληνικούς Αγώνες'. Μέχρι τώρα αυτό ήταν δυνατό (και είχε γίνει) για τους 5-10 'επώνυμους' χρήστες.
Και επίσης μην ξεχνάτε τον παράγοντα κόστος, που ανέφερα πριν. Δηλαδή εσύ αν ήσασταν Τ.Ε. τι θα προτιμούσατε ? Ενα σύστημα που είναι ήδη έτοιμο και με 1-2 προσαρμογές το βάζετε να δουλέψει ή να έχετε έναν υπάλληλο να απαντά στα τηλέφωνα πιστοποίησης των χρηστών ? Εκεί θα βλέπαμε αντιδράσεις: 'με βάζετε να πληρώσω κλήση για να κάνετε τη δουλειά σας', 'τι ? Μόνο ώρες γραφείου ? Γιατί όχι Σάββατο βράδυ ?' 'εξευτελιστική διαδικασία, να με ανακρίνει κάποιος για να συμμετάσχω σε ένα forum' και άλλα τέτοια.
Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει να φανεί ότι υπερασπίζομαι κανέναν, θα δούμε τι θα γίνει.
-
Nass exw steilei kai pm ston ADMIN apo ex8es to brady alla den exw parei apanthsh akoma....
Egw ws gnwstwn pros oloys toys xrhstes stoy ellhnikoys agwnes menw ekswteriko. Kai ellhniko noymero den xrhshmopoiw para mono otan eimai Ellada. Anyway, ebala to kseno alla den phra SMS me ton 9pshfio kwdiko pote...
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?