Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιατι δεν μπορούμε να θεωρηθούμε 'πιστοποιημενοι' εαν μας δωσουνε οι ΤΕ το δικο τους τηλεφωνο να επικοινωνησουμε μαζι τους,αλλα χρειαζονται αυτοι το δικο μας;
Γιατί ο κακεντρεχής ανώνυμος που λοιδωρεί στους 'Ελληνικούς Αγώνες' δεν θα πάρει ποτέ τηλέφωνο, απορώ που δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Γιατι δεν θεωρουμαστε 'ταυτοποιημενοι' εφόσων ακομα και προσωπικα γνωριζομαστε και με ατομα των Τ.Ε και παλι θελουν το κινητό μας;
Γιατί εσένα σε ξέρουν, άλλον θέλουν να διώξουν. Τον παραπάνω. Αλλά δεν μπορεί η διαδικασία να είναι άλλη για τον HUNTER και άλλη για το nass.
Το μονο που μου ερχεται εμενα στο μυαλο,ειναι οτι απλα ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ.Ολα τα αλλα,ειναι αστειες προφασεις.
Εμένα αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι προσπάθησαν να το φτιάξουν αυτό με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος (λογικό) και χρησιμοποίησαν ένα μηχανισμό με κινητά που είχαν έτοιμο από άλλες περιστάσεις (πχ. το ίδιο ακριβώς σύστημα χρησιμοποιεί η 'Χρυσή Ευκαιρία' για πιστοποίηση).
Και μιας και βρισκεσαι σχεδον να το υπερασπίζεις,πες μου σε παρακαλω,αν πιστεψουμε οτι με τα κινητα και την ταυτοποίηση το φορουμ θα διανυσει καλύτερες ημερες,με ποιόν τροπο θα γινει αυτο;Αν γραψει καποιος κατι μη αρεστο (δεν εξεταζω σε ποιόν δε θα αρεσει) δεν θα του κανει συσταση ο μοντερειτορ και θα τον πάρετε τηλεφωνο για να τον μαλώσετε;Κατι τετοιο θα γινει;Δεν ειναι αστειο αυτο;
Κατά την άποψή μου 'επωνυμία' και Internet δεν πάνε μαζί, είναι παράβαση του τρόπου που λειτουργεί το μέσο.
Αλλά από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης του forum θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό στους 'Ελληνικούς Αγώνες', είναι δικαίωμά του και επίσης δικαίωμά του να διαλέξει τον τρόπο. Οπως δικαίωμα των χρηστών είναι να επιλέξουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι.
Αν θα πετύχει ? Δεν ξέρω. Η στρατηγική επιλογή δεν ήταν δική μου άρα ούτε και το πρόβλημα Ελπίζω να πετύχει διότι, ασχέτως των προβλημάτων, θεωρώ πως ένα βήμα σαν των 'Ελληνικών Αγώνων' χρειάζεται στους ελληνικούς αγώνες.
Αρα δεν το υπερασπίζομαι, κάθε άλλο, απλά θεωρώ πως οι επιφυλάξεις σου είναι υπερβολικές στα όρια της κακοπιστίας (αν μου επιτρέπεις). Εγγράφως ο Διαχειριστής είπε 'καμία άλλη χρήση πλην της πιστοποίησης', όμως εσύ επιμένεις. Μπορεί εγώ να είμαι ο αφελής, ΟΚ, αλλά θα μου επιτρέψεις να ξεκινήσω από τη θετική πλευρά.