-
Στη giulietta θα κατεληγα αλλα αν μη τι αλλο το cr-z ειναι ισως το πιο ξεχωριστο honda εδω και πολλα χρονια.. Και ναι τη βρισκω με το εσωτερικο του.. Οπως λεει ενας φιλος 'Γουσταρω πολλα μπλιμπλικια..'
-
Ο χρήστης νικολας123 έγραψε:
οι μπαταριες θυμιζουν πολυ τα kers. και η formula 1 μεσα σε αυτο το κομψοτεχνημα!!!!!!!Οι Μπαταρίες θυμίζουν σκουπακι χειρός και ο θόρυβος του πλυντήριο ...
-
ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CRZ? ΑΣΠΡΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ,ΜΠΛΕ,ΓΚΡΙ?
-
ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CRZ? ΑΣΠΡΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ,ΜΠΛΕ,ΓΚΡΙ?Μπλε...
Κορυφαίο...
-
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΚΑΓΚΟΥΡΟ.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ.
-
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΚΑΓΚΟΥΡΟ.. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΑ.ωραία επιλογή...
ξέρεις τώρα τι να το κάνεις...

-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CRZ? ΑΣΠΡΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ,ΜΠΛΕ,ΓΚΡΙ?
Μπλε...
Κορυφαίο...
Δε ξέρω... τώρα τελευταία πολλές ηλεκτρικές συσκευές βγαίνουν στο χρώμα του αλουμινίου...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και μετα λετε του βαγγεληδες θυματα του μαρκετινγκΡε μλκ οντως αυτο παραπαει..
-
Ωπα μισο προχωρησα στην τριτη σελδα..ο ιταλακιας η ο πατρινος πρεπει να ναι..
-
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟ CRZ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΩ. ΓΙΑ ΕΝΑ Σ/Κ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ.
ΖΗΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ.HONDA
THE
POWER
OF
DREAMS -

-
Μπορω να στο οδηγησω αν μου δωσεις 50 ευρω,φιλικη τιμη...
-
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟ CRZ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΩ. ΓΙΑ ΕΝΑ Σ/Κ ΜΟΝΟ 100 ΕΥΡΩ.
ΖΗΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ.
ΔΥΣΤΗΧΩΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ.HONDA
THE
POWER
OF
DREAMSφιλε δωσε πληροφοριες, με ενδιαφερει πολυ!
-
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΨΟΤΕΧΝΗΜΑ.
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ
HONDA
THE POWER OF DREAMS -
vtec troll πρωτη φορα βλεπω
-
Τέτοιο κομψοτέχνημα έχει να παρουσιάσει η χώρα του Ανατέλοντος Ηλίου από τότε που έφιαξε το τελευταίο του σπαθί ο Hatori Hanzo..
-
ο ενθουσιασμός του φίλου μας ξεπερνά κάθε φαντασία...
Δεν ξέρω αν πρέπει να τον ξυπνήσω ή να τον αφήσω στον ενθουσιασμό του!
Όμορφο συναίσθημα η αναμονή και η χρήση του ολοκαίνουριου αυτοκινήτου...
Βέβαια σχόλια σαν αυτά ότι 'αν το αφήσεις εκτός γκαράζ προκαλεί' με προϊδεάζουν ότι θα χρειαστεί ψυχοφάρμακα αν πάει βόλτα και δει μετά μια γρατσουνίτσα ίσα με το νύχι μου!
Φίλε τ' αμάξια υπάρχουν για να μας υπηρετούν, δεν ζούμε για εκείνα...
(άκου κάποιον που είναι πιο παλιός χοντάκιας από σένα...)Καλοριζικο και καλοτάξιδο... συνέχισε να χαροποιείς τα πλήθη!
@spiros: λόγω της κρίσης έχω μια σχετική οικονομικη στενότητα...θέλεις κανά ΣΚ με ένα επίσης διαστημικό σιβικ γεμάτο μπλιμπλίκια για κάτι λιγότερο;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
@spiros: λόγω της κρίσης έχω μια σχετική οικονομικη στενότητα...θέλεις κανά ΣΚ με ένα επίσης διαστημικό σιβικ γεμάτο μπλιμπλίκια για κάτι λιγότερο;
ναι θα με ενδιεφερε, πηρες το R?
-
ΘΕΩΡΩ ΤΟ CRZ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ,ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΘΑΜΒΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠOΣΠΩΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ HONDA. ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?
-
ΘΕΩΡΩ ΤΟ CRZ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ,ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΚΘΑΜΒΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ,ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΠOΣΠΩΝΤΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΠ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ HONDA. ΕΚΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ?σε τρακαρω και ζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
HONDA CRZ Vs Giulietta