-
Ο χρήστης νικολας123 έγραψε:
ΥΓ.ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ. ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ PARKING ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ...
μηπως υπερβαλλεις?
-
εχω παραγγειλει το crz.το περιμενω απο βδομαδα.οδηγικα ειναι πολυ ευχαριστο,ιδιως σε δρομο με στροφες εχει πολυ σβελταδα και εξαιρετικα κρατηματα.στη χωρα μας με ορια 130 προφανως δε σε απασχολει το ξεπεταγμα απ τα 140 στα 170... **επισης,με 12000 χλμ το χρονο,θα εχεις κερδος 1000 ευρω σε σχεση με το αλφα.**τελος,το αυτοκινητο live ειναι 10 φορες πιο θεαματικο απο οτι στις φωτος.απο την αλλη,πισω χωρανε μονο κουτσοι!!! οποτε...
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ? ===>>>>> [b]CRZ
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ? =================>>>> GIULIETTAΥΓ.ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ. ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ PARKING ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ...
το bold από που προέκυψε?
Για το 'ΥΓ', υπερβάλλεις και μάλιστα πολύ...
Λίγο εφετζίδικο είναι σχεδιαστικά (και προσωπικά μου είναι και 'φλυάρη' η σχεδιάση), αλλά όχι και ότι προκαλεί. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΥΓ.ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ. ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ PARKING ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ...
μηπως υπερβαλλεις?
Εγώ που το είδα λαιβ σε παραλία ανάμεσα σε αλλά αυτοκίνητο μου φάνηκε άλλο ένα καθημερινό... Σιγά μην προκαλεί ... Έλεος ... ΠΟΛΥ περισσότερο προκαλεί ένα σιρόκο παρά το υβριδιο αυτοκινήτου και σκουπας...
-
Ας μην ξεχνάμε όμως από τι ύλη είναι κατασκευασμένη η Ιουλιέτα
Εντάξει έχει δίκιο ο Νικόλας γιατί ένα εσωτερικό από Honda πάντα σε φέρνει πιο κοντά στα Χριστούγεννα.
Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό -
εχω παραγγειλει το crz.το περιμενω απο βδομαδα.οδηγικα ειναι πολυ ευχαριστο,ιδιως σε δρομο με στροφες εχει πολυ σβελταδα και εξαιρετικα κρατηματα.στη χωρα μας με ορια 130 προφανως δε σε απασχολει το ξεπεταγμα απ τα 140 στα 170... επισης,με 12000 χλμ το χρονο,θα εχεις κερδος 1000 ευρω σε σχεση με το αλφα.τελος,το αυτοκινητο live ειναι 10 φορες πιο θεαματικο απο οτι στις φωτος.απο την αλλη,πισω χωρανε μονο κουτσοι!!! οποτε...
ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ? =================>>>> GIULIETTAΥΓ.ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΕ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ. ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ PARKING ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΟΛΥ...
Ολες αυτες οι εντυπωσεις απο που προκύπτουν ;Αφου δεν το εχεις παραλαβει ακομα.Απο τεστ ντραιβ;
-
ναι,απο τεστ το ειδα.εκανα 150 χλμ,βεβαια,ηξερα τον υπευθυνο. δεν ξερω αν προκαλει,ξερω οτι μπαινοντας στο κεντρο της πολης ολοι κοιτουσαν προς το οχημα,αν και θα προτιμουσα βεβαια να κοιτουσαν εμενα!
δεν υπαρχει καμια τζουλιετιτσα ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ. -
ολα τα νεα μοντελα τα κοιταζει ο κοσμος.. γενικα δε πιστευω οτι υπαρχει αυτοκινητο που προκαλει, ουτε υπαρχει προβλημα το να παρκαρεις κατι οπουδηποτε
-
Μπαταρίες Απο τηλεκοντρολ έχει;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εχω παραγγειλει το crz.το περιμενω απο βδομαδα.οδηγικα ειναι πολυ ευχαριστο,ιδιως σε δρομο με στροφες εχει πολυ σβελταδα και εξαιρετικα κρατηματα.στη χωρα μας με ορια 130 προφανως δε σε απασχολει το ξεπεταγμα απ τα 140 στα 170... επισης,με 12000 χλμ το χρονο,θα εχεις κερδος 1000 ευρω σε σχεση με το αλφα.τελος,το αυτοκινητο live ειναι 10 φορες πιο θεαματικο απο οτι στις φωτος.απο την αλλη,πισω χωρανε μονο κουτσοι!!! οποτε...
Ολες αυτες οι εντυπωσεις απο που προκύπτουν ;Αφου δεν το εχεις παραλαβει ακομα.Απο τεστ ντραιβ;
Το λέει ο έβο ο γιουκέης, ο ντραϊβερός ο μαγκαζίνος, ο τετρατροχούλης ο περιοδικός, ο car-ος ο ιντερνετούλης, ο γιουτιούμπης ο κόμης κλπ
-
ναι,απο τεστ το ειδα.εκανα 150 χλμ,βεβαια,ηξερα τον υπευθυνο. δεν ξερω αν προκαλει,ξερω οτι μπαινοντας στο κεντρο της πολης ολοι κοιτουσαν προς το οχημα,αν και θα προτιμουσα βεβαια να κοιτουσαν εμενα!
δεν υπαρχει καμια τζουλιετιτσα ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ.Έτσι... Βρωμοθηλυκα...
-
οι μπαταριες θυμιζουν πολυ τα kers. και η formula 1 μεσα σε αυτο το κομψοτεχνημα!!!!!!!
-
και μετα λετε του βαγγεληδες θυματα του μαρκετινγκ
-
δεν υπαρχει καμια τζουλιετιτσα ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ.Ψελλίζοντας: Μα κυκλοφορούν UFO στην πόλη?
-
HONDA CRZ. CAR OF THE YEAR 2011.
HONDATHE POWER OF DREAMS
-
οι μπαταριες θυμιζουν πολυ τα kers. και η formula 1 μεσα σε αυτο το κομψοτεχνημα!!!!!!!Η χοντα συμμετεχει στην Φ1?
-
OXI, ΑΛΛΑ ΤΑ KERS ΙΣΧΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ F1. ΕΤΣΙ,ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ KERS!
-
ας θυμηθουμε οτι εφυγε πανω που θα παιρνε πρωταθλημα
-
OXI, ΑΛΛΑ ΤΑ KERS ΙΣΧΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ F1. ΕΤΣΙ,ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ KERS!πες τα χρυστοστομε!!!
-
OXI, ΑΛΛΑ ΤΑ KERS ΙΣΧΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ F1. ΕΤΣΙ,ΑΠ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ KERS!Χολιγουντ!!!!!!
-
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΘΕΣΙΑ F1!!!! ΓΑΜΩΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΡΕΤΣΙΝΑ..
HONDA CRZ Vs Giulietta