-
καθόλου πλάκα δεν κάνει, αν και προφανώς πρέπει να πληρώνουν και οι χρήστες.
Αν ο καθένας πλήρωνε μόνο ό,τι χρησιμοποιούσε δε θα ζούσαμε σε κοινωνία αλλά στη ζούγκλα.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
1)και οι 2 πληρωνουν.κατι απαραδεκτο,θα πρεπε να ειναι** μονο οι φορολογουμενοι.**
2)θες να πεις οτι οι πολυεθνικες εταιρειες δε κλεβουν,δεν υπερκοστολογουν το εργο και δε δινουν μιζες?
3)να μη γινουν,επισης να μη περναει καραβι απο το καστελοριζο γιατι δεν πας ποτε εκει.
4)αυτη τη στιγμη ολοι.Εντάξει, πλάκα κάνεις, δεν παίζει . Πέστο μας τουλάχιστον να μην φυτιλιάζουμε .
το τρολαρισμα δε βοηθαει στη συζητηση.αν δεν εχεις να πεις κατι ουσιωδες μη πετας παπατζες.
-
Και τι να σου πω δηλαδή? Ότι πρέπει να πληρώνει για τις διαδρομές που θα κάνεις ο παππούς μου που δεν έχει καν αυτοκίνητο? Ή θες να σχολιάσω αυτό που είπες για το Καστελόριζο? ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να πληρώνουν και οι χρήστες (το μεγαλύτερο μερίδιο) και ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να υπάρχει καράβι για το Καστελόριζο. Δεν είναι Έλληνες εκεί?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Και τι να σου πω δηλαδή? Ότι πρέπει να πληρώνει για τις διαδρομές που θα κάνεις ο παππούς μου που δεν έχει καν αυτοκίνητο? Ή θες να σχολιάσω αυτό που είπες για το Καστελόριζο? ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να πληρώνουν και οι χρήστες (το μεγαλύτερο μερίδιο) και ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να υπάρχει καράβι για το Καστελόριζο. Δεν είναι Έλληνες εκεί?ακριβώς το ιδιο είναι και για τον δρόμο που δεν χρησιμοποιεί ο παππούς σου, αδυνατείς να το καταλάβεις?
-
Μα αυτό λέω...
Ο χρήστης djalma έγραψε:
[...] ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να πληρώνουν και οι χρήστες (το μεγαλύτερο μερίδιο) και ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να υπάρχει καράβι για το Καστελόριζο. Δεν είναι Έλληνες εκεί? -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μα αυτό λέω...[...] ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να πληρώνουν και οι χρήστες (το μεγαλύτερο μερίδιο) και ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να υπάρχει καράβι για το Καστελόριζο. Δεν είναι Έλληνες εκεί?
φυσικα και πρεπει να υπαρχει καραβι.
γι αυτο στις αγονες γραμμες υπαρχει επιδοτηση απο το κρατος
αλλα επειδη ειναι πολυ μαγκες οι υπουργοι και οι εφοπλιστες(αγουδημος πχ)
κανανε το 90% του αιγαιου αγονες γραμμες...
και πληρωνει το κρατος τους εφοπλιστες για να τα κονομανε.
η συμβολη του καθενα στο ηδη φορολογημενο προιον θα πρεπει να ειναι μονο οταν μπορει να υπαρξει καταχρηση.πχ στο νερο,στην δεη,στα νοσοκομεια. -
+1
-
επισης κατι πολυ βασικο που συζητιεται στα blog,στα φορυμ και στις συζητησεις.
ειναι οτι αρχικα ο κοσμος στις αφιδνες ηθελε να φυγουν τα διοδια απο τη πολη τους.και βαση νομου υποχρεουταν η εταιρεια να αφηνει ελευθερα το κοσμο να περναει που ειναι κατοικος περιοχης.
το θεμα ειναι οτι οι κατοικοι ειπαν οτι αμα φυγουν απο κει τα διοδια θα πανε αλλου,και θα χουν αλλοι το προβλημα στη περιοχη τους κατι που δεν το θελουν.
ειναι σα τα σκουπιδια,που τσακωνονται οι γριες γιατι δε θελουν τον ντενεκε εξω απο το σπιτι τους επειδη βρωμαει. -
Φιλέ μου κοίταζουνε να τα αρπάξουνε απο μας απο πάντου ακόμα και απο τα δίοδια για να μην πω τούς δρόμους που έχουμε τώρα ξυπνήσανε και διορθόνουνε φταίμε όμως και εμείς γιατί να μην πλήρωνουμε διόδια ολοί ομώς θα σου πω εγω η κάθε κ.....οεταιρία πότε θα μαζευτεί γνώμη μου.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Φιλέ μου κοίταζουνε να τα αρπάξουνε απο μας απο πάντου ακόμα και απο τα δίοδια για να μην πω τούς δρόμους που έχουμε τώρα ξυπνήσανε και διορθόνουνε φταίμε όμως και εμείς γιατί να μην πλήρωνουμε διόδια ολοί ομώς θα σου πω εγω η κάθε κ.....οεταιρία πότε θα μαζευτεί γνώμη μου. -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Φιλέ μου κοίταζουνε να τα αρπάξουνε απο μας απο πάντου ακόμα και απο τα δίοδια για να μην πω τούς δρόμους που έχουμε τώρα ξυπνήσανε και διορθόνουνε φταίμε όμως και εμείς γιατί να μην πλήρωνουμε διόδια ολοί ομώς θα σου πω εγω η κάθε κ.....οεταιρία πότε θα μαζευτεί γνώμη μου.απο τοτε που ξεκινησε το θεμα με τα διοδια ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ στρωσαν τον παραδρομο στις αφιδνες.
-
Προσωπικα εκανα το Αθηνα Πατρα μεσα στον Αυγουστο, στις 5 -8-2010, και στις 23-8 επιστροφη τραβοντας το μικρο φουσκωτο (4,5 μετρα σε τραιλερ). Πληρωσα λιγωτερα απο το παλιο καθεστως γιατι δεν μου χρεωναν το τραιλερ οπως παλια με τα ΤΕΟ. Οι παρακαμψεις δεν ειναι και το καλλυτερο σαν χαραξεις, αλλα μεχρι να ολοκληρωσουν τα κομματια θα τις υποστουμε. Για το ποιος πληρωνει και για πιο λογο τα εχουμε πει... Το κρατος ειναι ακομα ανικανο να δωσει λυσεις σαν εργοδοτης η εισπρακτωρας, αρα ιδιωτης με σωστη συμβαση που να ελεγχεται..... στις υποχρεωσεις του ειναι προς το παρων το πιο αξιοπιστο... ολοι οσοι θελουν το κρατος να κανει σωστη δουλεια να μου δειξουν ενα τομεα που τα προηγουμενα 30 χρονια το κρατος ειχε διαχειρηση και ηταν αξιοπιστο και τιμιο ......
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Φιλέ μου, κοίταζουνε να τα αρπάξουνε απο μας απο πάντου, ακόμα και απο τα δίοδια, για να μην πω για τούς δρόμους που έχουμε. Τώρα ξυπνήσανε και διορθόνουνε. Φταίμε όμως και εμείς. Γιατί να μην αρνούμαστε να πλήρωνουμε διόδια ολοί ομώς? Θα σου πω εγω η κάθε κ.....οεταιρία πότε θα μαζευτεί. Αυτή είναι η γνώμη μου.decoded.
-
ρεπορταζ απο τον αλφα
http://www.youtube.com/watch?v=UjFIxJwQ ... r_embedded
-
Εμπίζω να βγουν και να πουν ότι μας κάνουν πλάκα.Είναι σοβαροί?
Δηλαδή πληρώναμε που πληρώναμε ένα κάρο λεφτα στην Κορίνθου-Πατρών τώρα θέλουν κι άλλα .Και σιγά τον δρόμο στο κάτω κάτω της γραφής. -
συντομα θα μπουν διοδια στη κρητη,στην κηφισια,στη μεταμορφωση και στη βαρυμπομπη
-
ΟΚ .
Μάλλον το ψήνει ο Ρέππας να φάει -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
συντομα θα μπουν διοδια στη κρητη,στην κηφισια,στη μεταμορφωση και στη βαρυμπομπηπρεπει να μπουν και τη Φιλαδελφια, Ρεντη, Πειραια, Φαληρο, Ελληνικο, Γλυφαδα, Βουλα.
μετα μπουν να βαλουν και στον αλλο αξονα: Μεταξουργειο, Κολωνος, Παλατακι, Δαφνι, Ασπροπυργος.
σε 1 χρονο θα εχουμε μηδενισει το ελλειμα!
μη ξεχασω οτι πρωτα απ'ολα πρεπει η βενζινη να παει στα 3-4ευρο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
συντομα θα μπουν διοδια στη κρητη,στην κηφισια,στη μεταμορφωση και στη βαρυμπομπη
πρεπει να μπουν και τη Φιλαδελφια, Ρεντη, Πειραια, Φαληρο, Ελληνικο, Γλυφαδα, Βουλα.
μετα μπουν να βαλουν και στον αλλο αξονα: Μεταξουργειο, Κολωνος, Παλατακι, Δαφνι, Ασπροπυργος.
xa
ακομα και αν μπουνε παντου,τα λεφτα θα πηγαινουν στο μπομπολα και οχι στο κρατος -
Ο χρήστης ntinaras έγραψε:
πρεπει να μπουν και τη Φιλαδελφια, Ρεντη, Πειραια, Φαληρο, Ελληνικο, Γλυφαδα, Βουλα.
xa
ακομα και αν μπουνε παντου,τα λεφτα θα πηγαινουν στο μπομπολα και οχι στο κρατοςειναι το ιδιο προσωπο αγαπητε, αρα κανενα προβλημα απο μενα.
Αυξηση διοδίων (ξανά!)