Sep 13, 2010, 2:57 PM

Από ΛΕΟΝΤΑ.
«Αν φρενάρεις από 120 χαω και σταματήσεις με το πεντάλ του φρένου πατημένο, είναι πιθανό το πολύ ζεστό τακάκι να αφήσει το αποτύπωμά του στο πεντάλ.
Όταν φρενάρεις, το λερωμένο τμήμα του δίσκου έχει διαφορετική τριβή από το καθαρό κομμάτι και το αισθάνεσαι στο πεντάλ που τραντάζει»

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα, συναίβεναι συχνά στα παλιότερα ‘φιέστα’. Σίγουρα δεν το λέω ‘λέρωμα’, διότι ήταν κανονικό πετσικάρισα – στράβωμα, το οποίο το έφτιαχνα με τον ταμπουροτορνό μου.

«Πουλάνε ειδικά καθαριστικά τακάκια για να καθαρίσεις παρόμοια λερωμένους δίσκους.»
Εδώ χρειάζομαι περισσότερες διευκρινήσεις: που το πουλάνε, ποσό κάνει, και τι κάνει ακριβός, και θα παραθέσω της απόψεις μου.

Για τα υπόλοιπα δεν βρίσκω απόκλιση, άξια συζήτησις.

Για το αν δεν ξέρω «πολύ καλά τα φρένα», σίγουρα και κάτι καινούργιο παρουσιάζετε!!!!!!..... « γηράσκω αεί διδασκόμενος». Αλοστε ήμουν σαφείς!!!.....γράφοντας ενίοτε ανορθόγραφα, μα απολύτως κατατοπιστικά, την πλουσιότατη γλώσσα μας. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟΣ, δεν έγραψα τέλειος!!!!......και σίγουρα είμαι επώνυμος, έχω δηλώσει και δηλώνω το επάγγελμα μου. Σίγουρα αυτό αναγνωρίζετε από τους διαβαστές μου, και τους ευχαριστώ για την αναγνώριση που μου δείχνουν στο προσωπικό μου mail.
Πιστεύω σε εσένα, μα αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ πάντοτε. Βλέπεις πάντα μετράω της λέξεις μου!!!!!!!!!.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ.