-
H peugeot αντι να στρωσει τον κ@λ@ της κατω να στηριξει τα S200 στo IRC, ή να μπορεσει να τερματισει στο Le Mans, καθεται και κανει φουτουριστικα μοντελα και να χαμε να λεγαμε
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
ζηταει δηλαδη να ψοφησει η κατσικα του γειτονα γιατι εμεις δε θελουμε να ασχοληθουμε
τους χαλασε δηλαδη το 206 που με δυο (ή παραπανω παγκοσμια, δε θυμαμαι) μοσχοπουλησε για μια δεκαετια
ας πουλησουν τωρα 908
ουφ τα 'πα
-
Για αλλαγή του ζαμφόρ,χρειάζεται ευθυγράμμιση;Αν ξέρει κάποιος υπεύθυνα ας μου πει για να συγκρίνω προσφορές.
-
απο Ντινο
σετ μπουζοκαλωδια Bougicord για 406, 25,00
μοτερακι για το νερο των υαλοκαθαριστηρων 14,00και ΕΥΓΕΝΕΙΑ! ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!
-
Οι 4 τροχοί στο τεύχος Σεπτεμβρίου γράφουν σε κάποια στιγμή για το 207 rc θετικά και αρνητικά.
Στα θετικά έχουν κινητήρας, οδηγική συμπεριφορά κτλ και στα αρνητικά esp που δεν απενεργοποιείται. Έλεος..Και νόμιζα οτι οι 4 τροχοί είναι πιο σοβαρό περιοδικό. Δηλαδή άσχετοι γράφουν? Και γιατί γράφουν κάτι χωρίς να ξέρουν? Αφού** ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΕΙΤΑΙ** το ρημάδι... -
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Οι 4 τροχοί στο τεύχος Σεπτεμβρίου γράφουν σε κάποια στιγμή για το 207 rc θετικά και αρνητικά.
Στα θετικά έχουν κινητήρας, οδηγική συμπεριφορά κτλ και στα αρνητικά esp που δεν απενεργοποιείται. Έλεος..Και νόμιζα οτι οι 4 τροχοί είναι πιο σοβαρό περιοδικό. Δηλαδή άσχετοι γράφουν? Και γιατί γράφουν κάτι χωρίς να ξέρουν? Αφού** ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΕΙΤΑΙ** το ρημάδι...Ε φαινεται δεν ειχαν τι να βαλουν και πεταξαν μια ''εξυπναδα''...
-
Ναι αλλά αν διαβάσεις μια τέτοια πατάτα αναρωτιέσαι αν και όλα τα άλλα που διάβασες είναι πατάτες...
-
Ο χρήστης ironman02 έγραψε:
Ναι αλλά αν διαβάσεις μια τέτοια πατάτα αναρωτιέσαι αν και όλα τα άλλα που διάβασες είναι πατάτες...Με μια λεξη... ειναι πατατες!!!!!
-
πεζάκηδες τα φώτα σας.
Ψάχνουμε για μεταχειρισμένο 206 1.4 ή 1.6 γύρω στην 8-10ετία.
Τί προσέχουμε στο αμάξι? πρέπει να αποφύγουμε κάποια χρονολογία και πίσω?
Τϊ παίζει με σέρβις? Ιμάντας εκκεντροφόρου κάθε 60?ευχαριστούμε προκαταβολικά
-
1,6 8βαλβιδο μόνο του τότε... Πάνο πόσα λεφτά διαθέτετε; Εγώ θα πρότεινα για facelift και μετά...
-
ντίνο, εδώ παίζουν οι τιμές στα 1,4 περίπου
http://auto.marktplaats.nl/peugeot/3740 ... ind=4&fs=1
δε θέλουμε να ξεφύγουμε πάνω απο 3.000 και κάτι, αλλιώς πάμε για κορόλα.
Γιατί όχι 1.4? θα χρησιμοποιείται αυστηρά για αστικές περιαστικε μετακινήσεις.
γίνε λίγο πιο αναλυτικός
-
Α οκ, η ένστασή μου ήταν κυρίως στον 1,6... Ο 1,4 πονάει μόνο στην φλάτζα κεφαλής αν έχει παραμεληθεί η αλλαγή παραφλού κάθε χρόνια.
Τώρα για λοιπές αδυναμίες, ντάξει... Αν έχει πολλά χιλιόμετρα να δείτε λίγο τον πίσω άξονα μήπως θέλει ρουλεμάν (όχι στο μουαγιέ, αυτά των ράβδων).
Αν δεν κρατάει ρελαντί ή παίζει τότε μάλλον χρειάζεται βηματικό (κόστος πρπ 40-50 ευρώ).
-
με τα σέρβις τί παίζει?
ιμάντας κάθε 60?τα ρουλεμάν να υποθέσω ακουστικά θα εντοπίσω αν έχουν πρόβλημα
-
10000 +1 απαντησεις στο peugeot topic αντε και στο εκατομμυριο τα ξαδελφακια μας..
Ντριφτερ για μια στιγμη νομισα οτι εσυ ψαχνεις για peugeot..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
η αλλαγή παραφλού κάθε χρόνια.Κάθε πόσα χρόνια θέλει αλλαγή το παραφλού;Με πόσα λίτρα γεμίζει πλήρως;
-
Kάθε 2 χρόνια ή 60k. Λίτρα δεν θυμάμαι καθόλου να σου πω τώρα...
Πάνο, το σέρβις του ιμάντα παίζει ανάλογα με την χρονολογία του αμαξιού. Δεν θυμάμαι τι μεσοδιάστημα δίνουν για τότε.
-
Ωραία,θα το αλλάξω μαζί με τον ιμάντα χρονισμού και την αντλία νερού τον Φεβρουάριο.Το κακό με την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι ότι δεν ξέρεις αν έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες συντηρήσεις...Έχω τιμολόγια του προηγούμενο ιδιοκτήτη,αλλά έχει και πολλά 'έκτακτα' που...χάνεις την μπάλα....
-
Για όσους ενδιαφέρονται,manual για το Peugeot 307 της Haynes.Το είχα βάλει και σε άλλο φόρουμ.Είναι ενδιαφέρον!
http://rapidshare.com/files/408839569/Haynes_307_Petrol_and_Diesel.pdf
-
-
Ούτε σε εμένα ανοίγει.Κάποιο πρόβλημα θα έχουν...
-
Σε εμενα ανοιγει και η πρωτη σελιδα,λεει για 43o Rally Δ.Ε.Θ. και το φορουμ αλλα δεν ειμαι γραμμενος οποτε δεν ξρω απο εκει και μετα τι παιζει
PEUGEOT FORUM