-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε σου κανουν το απαισιο φρεναρισμα και κοψιμο του γκαζιου που σου κανουν τα αμπαλα γαλλικα esp,
Σ' αυτό συμφωνώ κι επαυξάνω.Παρ' όλα αυτά την κάνουν καλά την δουλεία τους.
-
ενα 207 η μια c5 που εχουν παρεμβατικα esp εχουν αισχρο πλαισιο και αναρτηση?????
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για οδηγησε ferrari με κλειστα τα ηλεκτρονικαμετα μπορει να μην εχεις αυτοκινητο, αλλα χωραφι για εξοχικο σιγουρα
βρηκες κι εσυ τη φιρμα που βασιζεται απιστευτα στα ηλεκτρονικα της
Ναι αλλά κλείνουν...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
δε σου κανουν το απαισιο φρεναρισμα και κοψιμο του γκαζιου που σου κανουν τα αμπαλα γαλλικα esp,
Σ' αυτό συμφωνώ κι επαυξάνω.Παρ' όλα αυτά την κάνουν καλά την δουλεία τους.
στο τομεα της ασφαλειας σιγουρα, αλλα αμα θες να το πατησεις λιγο ειναι
βεβαια αμα κλεινουν δεν εχω θεμα, αλλα σε πολλα ειδικα καινουρια, δεν κλεινουν
ενα 207 η μια c5 που εχουν παρεμβατικα esp εχουν αισχρο πλαισιο και αναρτηση?????
το 207 gt πχ το εχω ξαναπει οτι ειναι πολυ ωραια στημενο, εχει το γκαζακι του και γενικα μου αρεσει πολυ , αλλα το esp το κανει τελικα δυσαρεστο αυτοκινητο
και ειναι κριμα γιατι φαινεται οτι ειναι αυτοκινητο με δυνατοτητες
-
και με 10ευρω βαζεις ενα διακοπτακι και το βγαζεις οφ.....
-
μονο του ή με το abs?
και αν παθεις βλαβη στα ηλεκτρικα (κατι σπανιο βεβαια σε γαλλικο ) ποιος θα σε καλυψει μετα?
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
και με 10ευρω βαζεις ενα διακοπτακι και το βγαζεις οφ.....Και το EBD παρέα και αρχίζεις τις ζεϊμπεκιές στα φρεναρίσματα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και το EBD παρέα και αρχίζεις τις ζεϊμπεκιές στα φρεναρίσματα
και τις υποστροφες με γκαζι στις εξοδους των στροφων
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
μερικοι δεν ειχαν την τυχη να οδηγησουν αντρικο αυτοκινητο
χωρις ebd ,bas,esp -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
χωρις ebd ,bas,espΑκομα και εκεινα ομως ειχαν κατανεμητη πιεσης στα φρενα.
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
χωρις ebd ,bas,esp- Χειροκίνητο αβάνς (drdino's love!) και μανιβέλα!!!
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
χωρις ebd ,bas,espΕγώ έχω την τύχη να οδηγώ ένα τέτοιο καθημερινά και ξέρω πολύ καλά τι λέω γιατί κι εκείνα είχαν μηχανικό κατανεμητή.
Αν τώρα αισθάνεσαι αρκετά άντρας μπορείς να το δοκιμάσεις το διακοπτάκι ή το βγάλσιμο της ασφάλειας και έλα να μας μιλήσεις για την αντρική σου εμπειρία μετά από ενα καλό φρενάρισμα -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
- Χειροκίνητο αβάνς (drdino's love!) και μανιβέλα!!!
το ιδιο πραγμα ειναι?
δηλαδη το οποιοδηποτε αμαξι που δεν εχει ebd κανει ζεμπεκικα στα φρενα??
επισης οταν καθεσαι και απενεργοποιεις το esp θα σε νοιαξει που βγηκε off και το ebd?? -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
- Χειροκίνητο αβάνς (drdino's love!) και μανιβέλα!!!
το ιδιο πραγμα ειναι?
δηλαδη το οποιοδηποτε αμαξι που δεν εχει ebd κανει ζεμπεκικα στα φρενα??
επισης οταν καθεσαι και απενεργοποιεις το esp θα σε νοιαξει που βγηκε off και το ebd??Χωρις κατανεμητη φρενων τι γινεται;
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
επισης οταν καθεσαι και απενεργοποιεις το esp θα σε νοιαξει που βγηκε off και το ebd??Δεν έχω ιδέα φίλε μου, κανένα από τα αυτοκίνητα που οδηγώ δεν έχει ESP. Πάντως αν βγει off το EBD την έκατσες την βάρκα! Όλα τα αυτοκίνητα έχουν κατανεμητή πέδησης... χωρίς αυτόν, ζεμπεκιές!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
χωρις ebd ,bas,espΕγώ έχω την τύχη να οδηγώ ένα τέτοιο καθημερινά και ξέρω πολύ καλά τι λέω γιατί κι εκείνα είχαν μηχανικό κατανεμητή.
Αν τώρα αισθάνεσαι αρκετά άντρας μπορείς να το δοκιμάσεις το διακοπτάκι ή το βγάλσιμο της ασφάλειας και έλα να μας μιλήσεις για την αντρική σου εμπειρία μετά από ενα καλό φρενάρισμακατι δεν παει καλα με φρενα σου τοτε
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Αν τώρα αισθάνεσαι αρκετά άντρας μπορείς να το δοκιμάσεις το διακοπτάκι ή το βγάλσιμο της ασφάλειας και έλα να μας μιλήσεις για την αντρική σου εμπειρία μετά από ενα καλό φρενάρισμακατι δεν παει καλα με φρενα σου τοτε
Αφου εσυ λες να βγαλουν εκτος τον κατανεμητη πεδησης
Καπου τα καναμε σαλατα -
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Ή εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Ο ηλεκτρονικός κατανεμητής φρένων ή αλλιώς EBD κατανεμει τις δυνάμεις πέδησης στους 4 τροχούς όταν τον βγάζεις εκτός κερδίζεις ένα μεγαλοπρεπές τετ α κε και εμείς με το να σου απαντάμε βγαίνουμε
-
δλδ τα αυτοκινητα που εχουν ebd, δεν εχουν κατανεμητη?
-
Το ebd είναι ο ηλεκτρονικός κατανεμητής. Αφού δεν ξέρεις ορισμένα πράγματα καλό είναι να μην επιμένεις...
Alfa Romeo Giulietta