-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ως τωρα ειμαι μια χαρα.Να ξερεις παντως οτι σε περιπτωση ατυχηματος καμια ασφαλεια δεν σε καλυπτει και αν ο πατερας σου δεν εχει τα λεφτα για να πληρωσει ειτε την υλικη ζημια ειτε τα νοσοκομειακα η ιδια η ασφαλιστικη ξεκιναει διακαστηρια με αποτελεσμα να κερδισει την δικη και ο πατερας να πληρωνει ενα κομματι απτο μεροκαματο του.
Σε περιπτωση που δεν φτανει το μεροκαματο η εταιρια προχωραει σε κατασχεσεις περιουσιακων στοιχειων οπως σπιτια ,οικοπεδα,αυτοκινητα κτλ.
Σε καλυψα; -
Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.Δε βγαινω και τοσο σε δρομους που πανε πολλα αυτοκινητα
Ουτε και εμπειρος ομως.
Απλα, εαν γινει κατι, να εχεις τα @@ να το λυσεις μονος σου.
Αυτη ειναι η γνωμη μου, οτι αλλο και να σου πουνε στο βροντο θα παει... -
Δεν είναι θέμα να έχει τα παπάκια ή όχι...Ο νόμος θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα του και ο πατέρας του θα την πληρώσει. Αν δεν μπορεί να το δεί καθαρά αυτό ο,τι κι αν λέμε είναι λόγια του αέρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ο νόμος θεωρεί υπεύθυνο τον πατέρα του και ο πατέρας του θα την πληρώσει.Aυτο λεω. Να καθαρισει μονος του. Αλλα...
Επισης, δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να περνει κρυφα το παιδι το αμαξι απο τον μπαμπα του...Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.
Και κατι αλλο: Αν ηξερες να οδηγας, δε θα προκαλουσες υποστροφη...
-
Mα γιατί κάθεστε και ασχολείστε ? Εδώ δεν ενδιαφέρονται οι δικοί του που κάποια στιγμή ίσως έχουν πρόβλημα.
-
Μπας και βγεί κάτι...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Επισης, δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να περνει κρυφα το παιδι το αμαξι απο τον μπαμπα του...Εύκολα, πολύ εύκολα...απο 16 χρονών το έκανα...
Εχω ξαναπεί, το ότι ζω και είμαι αρτιμελής, το χρωστάω στην τύχη μου...Μην νομίζεις ότι οι πατεράδες είναι πολύ πονηρεμένοι. 17 χρονών ήμουν και την στιγμή που κατέβηκε ο πατέρας μου να πάρει το αυτοκίνητο, το βρήκε σε άλλη θέση...εκείνη την στιγμή πέρναγε ένας αστυνομικός και τον ρώτησε τι να κάνει...
Τότε ο αστυνομικός του είπε:
-Εχεις γιό?
-Ναι
-Πόσων χρονών είναι?
-17
-Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, ρώτα τον γιό σου...
-Μπα ο γιός μου αποκλείεται
-Καλάααααα, ρώτα τον και μετά έλα στο τμήμα, γιατί μία στις χίλιες να το έχει κάνει, θα τον κλείσεις φυλακή...
Ευτυχώς τον άκουσε...
Αγιος άνθρωπος ο αστυνομικός... -
απορία:
γίνεται να κοσκινίζει τιμόνι απο στραβωμένες ΠΙΣΩ δισκόπλακες?
-
Στην περίπτωσή σου ναι. Το πηδάλιο είναι τοποθετημένο πίσω
-
μλκ, για γκόλφω μιλάω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απορία:γίνεται να κοσκινίζει τιμόνι απο στραβωμένες ΠΙΣΩ δισκόπλακες?
Είναι λόγω της τρομερής -έως τρομακτικής- ακαμψίας του Γκολφ που μεταφέρει τους πίσω κραδασμούς όταν πατάς φρένο στην κολώνα του τιμονιού.
-
ρε ρωτάω σοβαρά, μην τρολάρετε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
απορία:γίνεται να κοσκινίζει τιμόνι απο στραβωμένες ΠΙΣΩ δισκόπλακες?
Ναι γίνεται με την ιδια λογική όπου οι πισω τροχοί όταν δεν είναι καλα ζυγοσταθμησμένοι πάλι τις ταλαντώσεις στο τιμόνι θα τις νιοιώσεις.
Αν δεν γίνομαι περίεργος, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το τρέμουλο σου μπορεί να είναι απο τις πίσω δισκόπλακες? -
εγώ πιστεύω οτι είναι απλώς πρίμιουμ συμπεριφορά που δεν την έχεις ξανανιώσει. Σα τα παράθυρα που πέφτουν ένα πράγμα...
-
είναι όντως το ίδιο με μια αζυγοστάθμιτη ζάντα?
συνέβη σε φίλο μου το εξής, άλλαξε δίσκους τακάκια, κι ο τυπάς δεν βίδωσε την μία βίδα απ την πίσω σιαγώνα, με αποτέλεσμα να φύγει τελείως, να τους κάνει ένα τρέμουλο, και όταν το δοκιμάσαν στο παρκινγκ με ένα δυνατό φρενάρισμα να μπλοκάριε το χειρόφρενο...
φαντάζομαι ότι η δισκόπλακα 'άρπαξε' απ το ανομοιόμορφο φρενάρισμα, αλλά να είναι αυτό?
στο σέρβις της vw тоυς είπαν ότι είναι οι μπροστινές, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν κοιτάξαν τπτο ζηλιάρης απο πάνω καλείται να απέχει απ τη συζήτηση
-
Ζηλιάρης σε τι ρε;
μάλλον ¨πήρε' η σιαγόνα λόγω ανομοιόμορφης κατανομής των τάσεων στο φρενάρισμα
-
οσο το βλεπω ....γινεται να βαφτει πλαστικο του ταμπλο χωρις καμια ζημια?
-
Εχω που παιρνω το αμαξι κρυφα απο 14 χρονων.Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.**Ζω στο Αιγιο.Ξερω που θα πατησω...**Δε βγαινω και τοσο σε δρομους που πανε πολλα αυτοκινητα.Σε καλυψα?Πάντως εγώ στο ένα και μοναδικό σημαντικό τροχαίο πυο είχα, απείχα μόλις 3 με 4 χλμ από το σπίτι μου...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Εχω που παιρνω το αμαξι κρυφα απο 14 χρονων.Απειρος οδηγικα δεν ειμαι.**Ζω στο Αιγιο.Ξερω που θα πατησω...**Δε βγαινω και τοσο σε δρομους που πανε πολλα αυτοκινητα.Σε καλυψα?
Πάντως εγώ στο ένα και μοναδικό σημαντικό τροχαίο πυο είχα, απείχα μόλις 3 με 4 χλμ από το σπίτι μου...
Εμενα παραλιγο θα με εκοβαν στα δυο κατω απο το σπιτι μου. 'Αφαιρεθηκε' ο οδηγος...
-
Ως τωρα ειμαι μια χαρα.
Βάση της ελληνικής νομοθεσίας, όταν τραυματίσεις έναν πολιτικό μηχανικό πχ, και του προξενήσεις μόνιμη μερική ανικανότητα, τον πληρώνεις με τον βασικό του μισθό, μέχρι την εποχή που θα έπαιρνε σύνταξη. Αυτό δεν γίνεται όταν είσαι απόλυτα νόμιμος. Αναλαμβάνει η ασφάλεια.
Ίσως δεν είμαι ο κατάλληλος να συμβουλεύσει, βάση προϊστορίας.
7 ετών έκανα βόλτα με την μοτοσικλέτα της αστυνομίας, και ο εκπαιδευτής κορόιδευε τους αστυφύλακες που δεν μπορούσαν να μάθουν.
7 ετών οδηγούσα στα πόδια του πατέρα μου το αυτοκίνητο μας.
9 ετών το έπαιρνα κρυφά και πήγαινα βόλτα, συνήθως Πατήσια Πάρνηθα.
12 ετών έβγαλα με παράνομα στοιχειά διεθνές δίπλωμα από Κονγκό. Από τότε οδηγούσα κανονικά.
Τρέλες δεν έκανα ποτέ. Είμαι οδηγός αγώνων, και έχω έκπτωση εληψη ζημιάς από το 1965, και έκανα ένα ατύχημα που έφταιγα το 64.
Δεν θα σου έλεγα να με μιμηθείς!!....αλα τα αυτοκίνητα τότε…….άλλη η ποσότητα τους στον δρόμο……μα και αλα τα μυαλά μας.
Ουσιαστικά, μια φορά πεθαίνεις και μια φορά υπονομεύεται το μέλλον σου.
Antonis-team.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........