Ο χρήστης Alexandros3 έγραψε:
...Θα ήθελα να μην υπερβω τα 450 ευρώ, αλλά αν αξίζει να προτιμηθεί ένα επιπλέον/καλύτερο χαρακτηριστικό ενός ποδηλάτου απο κάποιο άλλο, δε θα τσιγγουνευτώ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων,
Αλεξ
Αλέξανδρε χωρίς πολλά-πολλά στα λεφτά που δείνεις η επιλογή κατά την γνώμη μου είναι μονόδρομος:
http://www.idealbikes.net/?section=1734 ... d1494=1834
Πάρτο με κλειστά μάτια! Με υδραυλικά δισκόφρενα και πολύ καλά περιφερειακά.
Για να πάρεις ας πούμε αντίστοιχο GIANT θέλεις στο νερό 700 ευρώ.
Εγώ έχω το μοντέλο 2005 με μηχανικά δισκόφρενα και σήμερα αισίως συμπλήρωσα 12000χλμ τα μισά στο χώμα του έχω πιει το αίμα και το μόνο που μου έχει ζητήσει είναι ένα ζευγάρι μπροστινά τακάκια και ένα συρματόσχοινο εμπρόσθιου ντεραγιέρ και τα δύο δηλαδή άκρως φυσιολογικά.
Τα ποδήλατα με πίσω ανάρτηση είναι πιο βαριά από τα μονής ανάρτησης και θέλεις τουλάχιστον 1300 ευρώ για να πάρεις ένα καλό να κλειδώνει η ανάρτηση πίσω γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να ανέβεις ούτε το πιο μικρό ανηφοράκι γιατί το μπάλανς θα σου κλεβει την δύναμη της πεταλιάς,
Πάρε το Zig-Zag και θα με θυμηθείς. Απ τις καλύτερες αγορές της ζωής μου. Και παντα στα λεφτά που δίνεις.
Το μόνο που θα προσέξεις είναι να πάρεις το σωστό μέγεθος. Η σελίδα που σου έβαλα έχει και τέτοια επιλογή εκεί που λέει: 'πινακας ύψους αναβάτη'.