-
-
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Εχω μια απορία γιατί μισείτε την Αlfa Romeo?
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κοσμος που μισει την AR,μπορει να υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αλλα σε γενικες γραμμες δεν μισουν την AR,περισσοτερο καποιο μισος η αντιπαθεια ισως βγαινει για τους πορωμενους,για τους φανμποηδες οπαδους AR και τον τροπο που παρουσιαζουν καποια πραγματα,αλλα για την μαρκα οχι.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Εχω μια απορία γιατί μισείτε την Αlfa Romeo?
Δεν νομιζω οτι υπαρχει κοσμος που μισει την AR,μπορει να υπαρχουν καποιες εξαιρεσεις αλλα σε γενικες γραμμες δεν μισουν την AR,περισσοτερο καποιο μισος η αντιπαθεια ισως βγαινει για τους πορωμενους,για τους φανμποηδες οπαδους AR και τον τροπο που παρουσιαζουν καποια πραγματα,αλλα για την μαρκα οχι.
ΟΚ πάντως για τούς οπαδούς της δεν είναι όλοι φανμποηδές ξέρω Alfistes που λένε τα πράγματα με το ονομάτους και φυσικά δεν λένε οτι έχουνε τα καλύτερα car όπως μερικοί.
-
Η αληθεια ειναι παντως οτι ξερω πολυ κοσμο που μολις του πω οτι τις γουσταρω ξεκινανε το παραμυθι του οτι χαλανε.. ανθρωποι μαλιστα που ειναι και παντελως ασχετοι με αυτοκινηση..
-
Πολύ σημαντική αυτή η παρατήρηση και συνάμα η καλύτερη απόδειξη ότι κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Άμα ακούς, και ιδίως από άσχετους, ότι το τάδε προιόν είναι κακό/ζημιάρικο/ακριβό κ.α. κοσμητικά, η εταιρεία έχει για κάποιους λόγους χάσει το μισό τουλάχιστον εμπορικό παιχνίδι από τα αποδυτήρια. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Πολύ σημαντική αυτή η παρατήρηση και συνάμα η καλύτερη απόδειξη ότι κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.
Άμα ακούς, και ιδίως από άσχετους, ότι το τάδε προιόν είναι κακό/ζημιάρικο/ακριβό κ.α. κοσμητικά, η εταιρεία έχει για κάποιους λόγους χάσει το μισό τουλάχιστον εμπορικό παιχνίδι από τα αποδυτήρια.+1 δυστυχως ετσι ειναι..Και συμβαινει και με τη citroen που το εχω πολυ πιο αμεσο..
-
+1 τα ίδια μας λέγανε και για την Μπέμπα αλλά πλέον σύνηθως δεν τούς ακούω και αυτή που τα λένε συνήθως πορωμένη με τα Ιαπωνέζικα είναι λες και αυτά τα car δεν χαλάνε ποτέ απο αλλό πλανήτη έχουν έρθει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η αληθεια ειναι παντως οτι ξερω πολυ κοσμο που μολις του πω οτι τις γουσταρω ξεκινανε το παραμυθι του οτι χαλανε.. ανθρωποι μαλιστα που ειναι και παντελως ασχετοι με αυτοκινηση..Και γιατι κάθεσαι και ασχολείσαι ;
Το εχει πει και ο Καρρας http://www.youtube.com/watch?v=doweiJUV ... re=related -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η αληθεια ειναι παντως οτι ξερω πολυ κοσμο που μολις του πω οτι τις γουσταρω ξεκινανε το παραμυθι του οτι χαλανε.. ανθρωποι μαλιστα που ειναι και παντελως ασχετοι με αυτοκινηση..
Και γιατι κάθεσαι και ασχολείσαι ;
Το εχει πει και ο Καρρας http://www.youtube.com/watch?v=doweiJUV ... re=relatedΣωστός
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Άμα ακούς, και ιδίως από άσχετους, ότι το τάδε προιόν είναι κακό/ζημιάρικο/ακριβό κ.α. κοσμητικά, η εταιρεία έχει για κάποιους λόγους χάσει το μισό τουλάχιστον εμπορικό παιχνίδι από τα αποδυτήρια.+1 δυστυχως ετσι ειναι..Και συμβαινει και με τη citroen που το εχω πολυ πιο αμεσο..
Ναι είναι η φήμη που κυνηγάει μου φαίνεται όλα τα αυτοκίνητα των γαλλο-ιταλών λες και τα άλλα είναι φτιαγμένα με τεχνολογία φερμένη από άλλο πλανήτη για να μην χαλάνε.
-
Ε ναι ειναι ενα καταλοιπο που εχει μεινει απο παλια για τα ιταλικα αλλα κ τα γαλλικα,προβληματα εχουν ολες οι εταιριες κακα τα ψεμματα,οι εποχες που καποιος ελεγε να παρε ιαπωνικο αν θες αξιοπιστια κ δεν χαλαει η μην παρεις γαλλικο η ιταλικο γιατι θα τρεχεις στα συνεργεια κλπ,η παρε γερμανικο γιατι ειναι εγγυηση και τετοια πραγματα τα λεγανε αυτα καποτε,τωρα λιγο πολυ η αξιοπιστια ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω στις περισσοτερες μεγαλες αυτοκινητοβιομηχανιες.
Ο καθενας πρεπει να κρινει πρωτα απο προσωπικες εμπειριες και μετα με βαση τι του λενε οι αλλοι,ειτε ειναι φιλοι,γνωστοι η σε καποιο φορουμ.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ε ναι ειναι ενα καταλοιπο που εχει μεινει απο παλια για τα ιταλικα αλλα κ τα γαλλικα,προβληματα εχουν ολες οι εταιριες κακα τα ψεμματα,οι εποχες που καποιος ελεγε να παρε ιαπωνικο αν θες αξιοπιστια κ δεν χαλαει η μην παρεις γαλλικο η ιταλικο γιατι θα τρεχεις στα συνεργεια κλπ,η παρε γερμανικο γιατι ειναι εγγυηση και τετοια πραγματα τα λεγανε αυτα καποτε,τωρα λιγο πολυ η αξιοπιστια ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω στις περισσοτερες μεγαλες αυτοκινητοβιομηχανιες.Ο καθενας πρεπει να κρινει πρωτα απο προσωπικες εμπειριες και μετα με βαση τι του λενε οι αλλοι,ειτε ειναι φιλοι,γνωστοι η σε καποιο φορουμ.
+1
-
-
βλέπω καλά γερμανικές πινακίδες
-
Προκειται για την εκδοση italia independent......
-
οντως αυτη η κακη φημη καταστρεφει τα γαλλο-ιταλικα.ολοι οι 'ιαπωνες' υπερηφανευονται για τους κινητηρες τους,αλλα η αληθεια ειναι οτι η αλφα θεωρειται πρωτεργατης του σημερινου v-tec
ποσο μαλλον σε μια εποχη giulietta sprint,που η αλφα εβγαζε αυτοκινητα μαματα!
και με φινετσα και ασφαλεια.οχι σαν cherry της εποχης εκεινης η τα starletakia που τα χρησιμοποιουσαν οι μαναβηδες για να μεταφερουν ντοματες
(ελα περιμενψ απαντηση απο σχιστοματηδες )αλλα για να σε ηρεμησω
εχουμε μια ιστορια!να μην την δειξουμε?? -
Ο χρήστης Alfisti89 έγραψε:
οντως αυτη η κακη φημη καταστρεφει τα γαλλο-ιταλικα.ολοι οι 'ιαπωνες' υπερηφανευονται για τους κινητηρες τους,αλλα η αληθεια ειναι οτι η αλφα θεωρειται πρωτεργατης του σημερινου v-tec
ποσο μαλλον σε μια εποχη giulietta sprint,που η αλφα εβγαζε αυτοκινητα μαματα!
και με φινετσα και ασφαλεια.οχι σαν cherry της εποχης εκεινης η τα starletakia που τα χρησιμοποιουσαν οι μαναβηδες για να μεταφερουν ντοματες
(ελα περιμενψ απαντηση απο σχιστοματηδες )αλλα για να σε ηρεμησω
εχουμε μια ιστορια!να μην την δειξουμε??Σωστος ο φιλος(οπως και οι προλαλλησαντες)!!!Και θα σας πω τουτο:παραλληλα με τη ΖΧάρα ειχαμε μια Lancia Delta 1.6 ie η οποια δεν εκανε κιχ(αλλα μας αφησε λογω τροχαιου)και ενα Suzuki Swift 1.3 που μας ειχε ταλαιπωρησει αγρια... Ε,ως που το δωσαμε και ησυχασαμε...Αρα ολα αυτα περι ''αξιοπιστων'' εταιριων και ''ζημιαρικων'' ας σταματησουν...Και τα γιαπωνεζικα χαλανε,ειναι γεγονος...
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ε ναι ειναι ενα καταλοιπο που εχει μεινει απο παλια για τα ιταλικα αλλα κ τα γαλλικα,προβληματα εχουν ολες οι εταιριες κακα τα ψεμματα,οι εποχες που καποιος ελεγε να παρε ιαπωνικο αν θες αξιοπιστια κ δεν χαλαει η μην παρεις γαλλικο η ιταλικο γιατι θα τρεχεις στα συνεργεια κλπ,η παρε γερμανικο γιατι ειναι εγγυηση και τετοια πραγματα τα λεγανε αυτα καποτε,τωρα λιγο πολυ η αξιοπιστια ειναι στα ιδια επιπεδα πανω κατω στις περισσοτερες μεγαλες αυτοκινητοβιομηχανιες.Ο καθενας πρεπει να κρινει πρωτα απο προσωπικες εμπειριες και μετα με βαση τι του λενε οι αλλοι,ειτε ειναι φιλοι,γνωστοι η σε καποιο φορουμ.
3 Χρόνια Εγγύηση δίνει η Άλφα.
Το ξέρω ότι αυτό είναι deal της ελληνικής θυγατρικής (π.χ σε άλλες χώρες έχει 2)
αλλά θα μπορούσαν να δίνουν την ελάχιστη επιτρεπόμενη (2), προφανώς και τα πιστεύουν τα αμάξια για να το κάνουν.ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλώ, μην γυρίσουμε πάλι την κουβέντα στο στυλ «ιταλικά» vs «γαλλικά» κτλ κτλ
Ας περιοριστούμε στις γνώμες/εμπειρίες του καθενός για τα αυτοκίνητα της Άλφα Ρομέο.Άμα «καίγεται» τόσο πολύ κάποιος, ας ανοίξει μια (μάταιη για εμένα) ηλεκτρονική δημοσκόπηση/σύγκριση.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
και πώς βγαινουν ολες αυτες οι φημες βρε νονε? εντελως τυχαια? δε νομιζω
υπαρχει προιστορια και καποια καταλοιπα που επιβιωνουν ακομα και σημερα
(βλεπε το κιβωτιο μου και σε αλλα μοντελε του psa, βλεπε το κοκκινο στις αλφα και μη μου πεις οτι ολα αυτα ειναι φαντασια )το οτι και οι γερμανοι εχουν ριξει τη ποιοτητα τους και βγαζουν και αυτοι προβληματα (διολου ασημαντα πολλες φορες) ειναι μεν κοροιδια απο μερος τους , αλλα τους παιρνει να το κανουν επειδη εχουν 'χτισει' ολο αυτο το παραμυθι με την ποιοτητα και την αξιοπιστια τους εδω και πολλα χρονια
αλλα οσο αναξιοπιστοι κι αν εγιναν τους προαναφερθεντες δε τους εφτασαν ουτε στο μισο
ΑLFA ROMEO FORUM