-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο τροπος που λυπαται μετα παντως μου θυμησε φιλο μου οταν μου εκανε τρυπα με τσιγαρο στην οροφη
(σε 2 βδομαδων αυτοκινητο )Aυτο πως το καταφερε???
Γενικα ειναι λιγο ξενερωμα να κανεις ζημια σε ξενο αυτοκινητο ειδικα οταν ειναι καινουργιο η πολυ ακριβο. -
οπως το καταφερνουν παντα αμα δεν ειναι δικο τους το αυτοκινητο, κοιταζουν αλλου οταν πανε να τιναξουν το τσιγαρο το δικο μου σε σχεση με το δικο του (αλλα και τα περισσοτερα) εχει μεγαλη κλιση στη κολωνα του παραθυρου, του το ειχα τονισει , αλλα στα @@ του
τελος offtopic
ενταξει γενικως οταν εχεις ξενη περιουσια στα χερια σου, ειδικα αν μιλαμε για ferrari πρεπει να εισαι παρα πολυ προσεκτικος
στο βιντεο του τυπου ηταν μια κακη στιγμη που στην ουσια δεν κοστισε τιποτα, αλλα κατι μου λεει οτι αμα ηταν το αυτοκινητο του θα ηταν πολυ πιο προσεκτικος
για αυτο προσωπικα αποφευγω να παιρνω ξενα αυτοκινητα, ή αμα τα παρω το πολυ πολυ να τα ανοιξω σε καμια ευθεια
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
παντως ειναι απο τα λιγα βιντεο που πραγματικα σου δειχνει την ταχυτητα του αμαξιουσυμφωνω απολυτα
-
Eίδα πρώτη φορά από κοντά 458 Italia.
Θα είμαι 'περίεργος' αν πω οτι μου αρέσει περισσότερο η 430?!?
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eίδα πρώτη φορά από κοντά 458 Italia.Θα είμαι 'περίεργος' αν πω οτι μου αρέσει περισσότερο η 430?!?
Και εγώ που έχω πολλές παραστάσεις από τις 2 όχι όμως ώς οδηγός, προτιμώ εξωτερικά την F430!
-
Εγώ όσο περισσότερο την βλέπω τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότερο μου αρέσει, ενώ στην αρχή μου ήταν κ άπως space η όλη εμφάνιση της. Φαντάζομαι κι από κοντά κάποια στιγμή θα συμβέι το ίδιο. Βέβαια πριν λίγο καιρό έλεγα πως η μαύρη 599 δεν θα δείχνει όπως η κόκκινη και τελικά συμβαίνει το αντίστροφο! Με τη μαύρη ξετρελάθηκα και με την κόκκινη έτσι κι έτσι..
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Eίδα πρώτη φορά από κοντά 458 Italia.Θα είμαι 'περίεργος' αν πω οτι μου αρέσει περισσότερο η 430?!?
εγω δεν εχω ακομα την τυχη....αλλα η 430 ειναι στην καρδια μου
-
Για μένα οι μόνες Ferrari που γουσταρώ και εχω στο γκαράζ των ονείρων είναι:F50,F348,F355,F360 Modena,550 & 575 Maranello,Enzo,F430,456 GT,612 Scaglieti,Testarossa,California.
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Για μένα οι μόνες Ferrari που γουσταρώ και εχω στο γκαράζ των ονείρων είναι:F50,F348,F355,F360 Modena,550 & 575 Maranello,Enzo,F430,456 GT,612 Scaglieti,Testarossa,California.Ξέχασα εχω κλείση και 2 599GTB η μια με τούς 700ps
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ξέχασα εχω κλείση και 2 599GTB η μια με τούς 700psΆρα η μία δεν είναι GTB αλλά GTO...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξέχασα εχω κλείση και 2 599GTB η μια με τούς 700ps
Άρα η μία δεν είναι GTB αλλά GTO...
Σωστός GTO
-
εμενα δεν αμου αρεσει η 458. Παντως ειδα μια σε λευκο και επαθα πλακα. Σκεψου να μου αρεσε
κι αυτος ο ηχος... -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Για μένα οι μόνες Ferrari που γουσταρώ και εχω στο γκαράζ των ονείρων είναι:F50,F348,F355,F360 Modena,550 & 575 Maranello,Enzo,F430,456 GT,612 Scaglieti,Testarossa,California.λιγες δηλ
αυτες ειναι σχεδον ολες χα χαχα -
Aφησε εξω την 599
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aφησε εξω την 599Και να φανταστείς Πάνο ότι έχει παραγγείλει δύο! Μια GTB και μια GTO...
-
Χμμ...αρα αυτες οι δυο θα βρισκονται στο πραγματικο γκαραζ ενω οι αλλες στο γκαραζ των ονειρων.
-
-
-
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)