-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Άκου μαγκα μου...
Τα ασπρουδακια είναι για τους ντιντιδες και για τα κοριτσοπουλα...
Τσιμπα ένα μαυρακι να γουσταρεις και ΕΣΥ και τα γκομενακια...
Και που 'σαι... Μεταλλικό να πούμε να μην έχεις προβλημα με τα βρωμοπουλα...σωστος ο μαγκας
-
Η επιλογή χρώματος είναι μια καθαρά προσωπική και υποκειμενική υπόθεση. Αναφέρομαι στο χρώμα και όχι στο εάν είναι μεταλλικό ή περλέ ή απλό! Υπάρχουν αυτοκίνητα που τους πάει το κόκκινο (πχ: Opel Corsa), αλλά σε άλλα δείχνει 'κάπως'. Αλλά ξαναλέω: τα πάντα είναι υποκειμενικά.
Σε πρακτικό επίπεδο, κάποια χρώματα (πχ: μαύρο) δείχνουν αμέσως την όποια σκόνη καθίσει πάνω τους, ενώ σε άλλα δεν γίνεται τόσο έντονα αντιληπτό (πχ: σαμπανιζέ).
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
..πως να ξεθωριάσει το άσπρο δηλαδή? Είναι η απουσία χρώματος...
To αντίθετο είναι για την ακρίβεια
Ναι σωστά, απλά θέλω να πω το άσπρο δεν αποροφά κάποια ακτινοβολία για να ξεθωριάσει, αντανακλά όλα τα χρώματα.
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Άκου μαγκα μου...
Τα ασπρουδακια είναι για τους ντιντιδες και για τα κοριτσοπουλα...
Τσιμπα ένα μαυρακι να γουσταρεις και ΕΣΥ και τα γκομενακια...
Και που 'σαι... Μεταλλικό να πούμε να μην έχεις προβλημα με τα βρωμοπουλα...σωστος ο μαγκας
Με το μαύρο χρώμα σίγουρα θα γουστάρει τρελά (και) ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου που θα το πηγαίνεις (κάθε τρεις και λίγο).
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Παντως το rosso alfa ειναι πιο ανθεκτικο χρωμα..Το κόκκινο γενικά είναι ευαίσθητο , το rosso alfa θέλει ΠΟΛΥ προσοχή και συχνά κερωματα...
-
Ο χρήστης jimis 13 έγραψε:
καλισπερα μαγκες...θελω αποψεις για τα χροματα των αυτικινιτων.για να γεινω ποιο συγκεκριμενος αναφερομαι στο απλο χρομα(π.χ λευκο-ασπρο) κ στα μεταλικα....ποιο ειναι ανθεκτικοτερο-καλιτερο κ αν ειναι μεγαλες διαφορες...?Γιατι δεν κανεις login με τα αλλα σου ονοματακια ?
Σε λιγο θα χασεις τον λογαριασμο και δεν θα θυμάσαι ποσα διαφορετικα account εχεις -
...
Το κόκκινο γενικά είναι ευαίσθητο ...Mπορεί να είναι ευαίσθητο, αλλά είναι και κουκλί (σε όσα αυτοκίνητα ταιριάζει)! Στο Corsa D πάντως πάει ... μούρλια!
-
ωραίο το κόκκινο... -
ωραίο το κόκκινο...Το συγκεκριμένο είναι το Red Brick Pearl και είναι μεταλλικό. Μόνο σε άσπρο η επιλογή ακρυλικού χρώματος στο Tiida.
Το βυσσινί της Νissan πάντως είναι ανθεκτικό κρίνοντας απο το παλιό μου Micra που ζήτημα να πλύθηκε 5-6 φορές συνολικά στο χέρι ως τωρα και αμέτρητες σε βούρτσες ... χωρίς στεγνωμα κιόλας! -
ΑΣΠΡΗ ΠΕΡΛΑ
δεν δειχνει βρωμικο....
δεν πυρωνει στον ηλιο....
ειναι ανωτερης ποιοτητας απο τα απλα μεταλλικα.....
ταιριαζει στα περισσοτερα αυτοκινητα..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ΑΣΠΡΗ ΠΕΡΛΑ
...
ταιριαζει στα περισσοτερα αυτοκινητα.....Δεν το διαθέτουν πολλές εταιρίες το ασπρο μεταλλικό!
ΥΓ. Γραψε ακόμα ένα post ... να ξεφύγεις απο τις 666 δημοσιεύσεις!
-
Γρηγορα ομως πριν σε ανακαλυψει ο 'ανθιμος'
-
Ασπρη περλα..?
Να δω αν το 'ακουμπησεις' λιγο καπου που θα βρεις μαγκα φανοποιο.. -
κατι το οποιο δεν εθιξε κανεις ειναι τα χρωματα με τα οποια μας βλεπουν καλυτερα οι αλλοι(χτυπανε στο ματι)...
ειναι το κοκκινο κ μετα το κιτρινο...στατιστικα τα λιγοτερα ατυχηματα γινονται με αυτοκινητα αυτων των χρωματων...ειδικα το κοκκινο εχει συνδυαστει κ με το να δινουμε αμεσως προσοχη...για εμενα ειναι σημαντικο να εχεις τετοιο χρωμα ωστε να σε βλεπουν ευκολοτερα.... -
Ο χρήστης madhorse έγραψε:
κατι το οποιο δεν εθιξε κανεις ειναι τα χρωματα με τα οποια μας βλεπουν καλυτερα οι αλλοι(χτυπανε στο ματι)...
ειναι το κοκκινο κ μετα το κιτρινο...στατιστικα τα λιγοτερα ατυχηματα γινονται με αυτοκινητα αυτων των χρωματων...ειδικα το κοκκινο εχει συνδυαστει κ με το να δινουμε αμεσως προσοχη...για εμενα ειναι σημαντικο να εχεις τετοιο χρωμα ωστε να σε βλεπουν ευκολοτερα....Ναι αλλά τα κόκκινα αυτοκίνητα στατιστικά εμπλέκονται σε περισσότερα ατυχήματα γι αυτό σε πολλές χώρες του εξωτερικού πληρώνουν παραπάνω ασφάλιστρα
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Mπορεί να είναι ευαίσθητο, αλλά είναι και κουκλί (σε όσα αυτοκίνητα ταιριάζει)! Στο Corsa D πάντως πάει ... μούρλια!
Το συγκεκριμένο κόκκινο είναι το ίδιο με το κόκκινο του προηγούμενου astra; Αν ναι, τότε μεγάλη πρσοχή. Έχω πετύχει πολλά τέτοια τα οποία έχουν ξεθωριάσει, πραγματικά σε πολύ χάλια κατάσταση. Ελπίζω να το βελτίωσαν στο corsa d. Πάντως για καλό και για κακό, πρόσεχε το όσο παραπάνω μπορείς
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Mπορεί να είναι ευαίσθητο, αλλά είναι και κουκλί (σε όσα αυτοκίνητα ταιριάζει)! Στο Corsa D πάντως πάει ... μούρλια!
Το συγκεκριμένο κόκκινο είναι το ίδιο με το κόκκινο του προηγούμενου astra; Αν ναι, τότε μεγάλη πρσοχή. Έχω πετύχει πολλά τέτοια τα οποία έχουν ξεθωριάσει, πραγματικά σε πολύ χάλια κατάσταση. Ελπίζω να το βελτίωσαν στο corsa d. Πάντως για καλό και για κακό, πρόσεχε το όσο παραπάνω μπορείς
Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ειναι το κοκκινο κ μετα το κιτρινο...στατιστικα τα λιγοτερα ατυχηματα γινονται με αυτοκινητα αυτων των χρωματων...ειδικα το κοκκινο εχει συνδυαστει κ με το να δινουμε αμεσως προσοχη...για εμενα ειναι σημαντικο να εχεις τετοιο χρωμα ωστε να σε βλεπουν ευκολοτερα....Ναι αλλά τα κόκκινα αυτοκίνητα στατιστικά εμπλέκονται σε περισσότερα ατυχήματα γι αυτό σε πολλές χώρες του εξωτερικού πληρώνουν παραπάνω ασφάλιστρα
Εγώ πάλι θα υπέθετα ότι επειδή το κόκκινο αυτοκίνητο είναι σαν 'σημαδούρα' το βλέπουν όλοι καλύτερα και εμπλέκεται σε ΛΙΓΟΤΕΡΑ ατυχήματα! Τι να πω...
-
και το κιτρινο ειναι το νουμερο ενα χρωμα που σταματανε οι μπατσοι
-
Ο χρήστης greatst έγραψε:
Εγώ πάλι θα υπέθετα ότι επειδή το κόκκινο αυτοκίνητο είναι σαν 'σημαδούρα' το βλέπουν όλοι καλύτερα και εμπλέκεται σε ΛΙΓΟΤΕΡΑ ατυχήματα! Τι να πω...
+1....τα πιο δυσδιακριτα χρωματα ειναι πρωτα το ασημι κ μετα το ασπρο τη μερα κ το μαυρο τη νυχτα...
Χρώμα καινούριου αυτοκινήτου